מכירים את זה ? זה לא בחוץ לארץ יודעים איפה זה נמצא ?
A Alon P New member 13/8/03 #2 סימטה אלמונית או פלונית רח' היוצא מרח' המלך ג'ורג' בתל אביב .אחד המקומות היותר יפים בעיר
י יונה הדייג New member 14/8/03 #4 עוד יותר נכון !!!!!../images/Emo12.gif8 סימטה פלונית מיספר 7 . בסוף הרחוב .
י יונה הדייג New member 14/8/03 #5 הסיפור על הפסל של האריה הבית ניבנה עם האריה בשנות ה-20 ומ-הפה שלו יצאו מים והעיניים היו מוארות עם מנורות . הבעל של הבית שם 2 עמודים ענקיים בכניסה לרחוב ( עד היום הם עומדים שמה ) בצורת צריחים שהיו שער של הרחוב .
הסיפור על הפסל של האריה הבית ניבנה עם האריה בשנות ה-20 ומ-הפה שלו יצאו מים והעיניים היו מוארות עם מנורות . הבעל של הבית שם 2 עמודים ענקיים בכניסה לרחוב ( עד היום הם עומדים שמה ) בצורת צריחים שהיו שער של הרחוב .
ב ביטוסי New member 14/8/03 #6 סימטא מקסימה וכמה בתים שם עוברים שיפוץ/שיחזור. הנה עוד תמונה של הבניין
י יונה הדייג New member 14/8/03 #8 הבתים ניבנו בשנת 1923 האריה היה מיזרקה עם מים שיצאו מהפה והיו לו מנורות בתוך העיניים .
D danezeq Member 17/8/03 #12 תמונה מפחידה!! הבתים הרחוקים נראים כאילו הם מתמוטטים! איך הצילום יצא כ"כ עקום? נראה לי צירוף מקרים נדיר זה ממש מחריד!
תמונה מפחידה!! הבתים הרחוקים נראים כאילו הם מתמוטטים! איך הצילום יצא כ"כ עקום? נראה לי צירוף מקרים נדיר זה ממש מחריד!
י יונה הדייג New member 14/8/03 #9 שכחת לצלם את הכניסה ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif8- בכניסה לסימטה ישנם 2 עמודים גדולים בצורת שח-מט שהם ניבנו ביחד עם הבית בשביל להיות השער של הרחוב
שכחת לצלם את הכניסה ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif8- בכניסה לסימטה ישנם 2 עמודים גדולים בצורת שח-מט שהם ניבנו ביחד עם הבית בשביל להיות השער של הרחוב
D danezeq Member 17/8/03 #11 אין לי מושג למה אבל כל פעם שאני רואה את הפסל הזה יש לי דה זא וו ממש חזק לא יודע למה