מכירים את זה

King Midas

New member
מכירים את זה

שאתם הולכים להופעה וכשאתם כבר שם, מתברר לכם שאסור לצלם במהלך המופע ועוד שהאומן עצמו ביקש את זה ?
אני מכיר את זה מאתמול, בהופעה של פט מאתיני.

תיזהרו מללכת להופעות מסוג זה ותורידו אלבומים חופשי, כי אומנים מהסוג הזה לא מכבדים את הקהל שלהם.
ומי שלא מכבד את הקהל שלו, לא ראוי לפרנסה ממנו.

tzvika321

New member
יש יותר קיצוניים

רוברט פריפ פוצץ לא מזמן קונצרט בגלל הטלפונים.
עד לא לפני הרבה שנים, במסגרת החיפוש בכניסה להופעות החרימו אלכוהול ומצלמות, עד שעידן הסמרטפונים הפך את זה ללא רלוונטי.
באופן אישי, אני מצליח להבין שיש כאלו שזה מתסכל אותם, בעוד שיש כאלו שזורמים ועושים סלפי עם הקהל.
ומי שבאמת העסק עושה פריחה, יכול לקחת דוגמא ממרקי ראמון.

King Midas

New member
כשהקהל מצלם

בסמאטרפון את המופע, זה נותן עוד חשיפה לאומן כי אפשר להעלות ליוטיוב את מה שצולם וככה אחרים גם יכירו, גם יבינו מה הם הפסידו כשלא באו וגם יבואו למופעים שאחרי.
אותם אומנים לא רואים את הזווית הזאת.

arieltr

New member
היה גם אחד, צ'ארלס מינגוס, שבמפורש ביקש

לא לעשות שום רעש ולו הקטן והמינורי ביותר.
במפורש הוא היה מבקש לא למחוא כפיים בעת נגינת השירים (גם לא אם אתה בשמיים מבסוט לאללה מאיזה ביצוע סולו או משהו במופע - תתאפק ותרסן את עצמך). מותר למחוא כפיים רק בסופו המוחלט של המופע - ולא בסופם של כל רצועה ורצועה - אז שלא תתבלבל בטעות.
אל תקום להזמין משקה - תנודות הקאש רג'יסטר מרתיחה לו את הדם, אל תשתה, אל תנשום ואם אתה יושב אל תעמוד פן תוציא את הנגנים מהריכוז שלהם.

עכשיו תאר לעצמך מה היה קורא לו שמת לו את הסמארטפון שלך מול הפנים שלו...

arieltr

New member
תקשיב בפתיחת הרצועה הזו

הוא הקליט את המנטרה הקבועה שלו:

King Midas

New member
קונטרבסיסט גדול

וזה מזכיר לי שקונטרבסיסט בשם אדם בן עזרא, חימם את מאתיני והוא אדיר.

אני בעד לכבד את בקשתם של המוזיקאים

אולי האנשים לא מודעים לכך אבל זו עבירה חמורה להעלות ליוטיוב לדוגמה קליפים שצולמו בהופעות ללא הסכמת האמנים.

למעלה