מכירים את זה..

carmen17

New member
מכירים את זה..

מכירים את זה שפתאום הכל משתנה? בשניה אחת, בנשימה אחת, נושמים לפתע אוויר אחר, קר. כל מה שראיתם, טעמתם, הרגשתם הופך פתאום ללא מוכר, לא ידוע. ככה זה אצלי, מרגישה זרה במגרש הביתי שלי, בין החברים שאוהבים אותי. אין אהבה אמיתית, כי האהבה משתנה כל דקה.. שיגמר כבר... ראש יקר שלי, לב יקר שלי.. תעשו שולם בבקשה ותחליטו. תודה, אני.

PurpleFilth

New member
אצלי זה קצת שונה...

זה לא שאני מרגישה שהכל משתנה כל דקה, אלא שהעולם כל הזמן מצפה ממני להחליט, או או, ואני רוצה גם וגם. או מגדר כזה או כזה, או הפרטר/ית הזאת או אחר, או להיות סטרייטית או לסבית... זה גורם לי להזכר ב'סתירה ומורכבות בארכיטקטורה' של רוברט ונטורי (אדריכל מזעזע שבמקרה כתב משהו שאני מתחברת אליו): אני אוהב אלמנטים היברידים ולא טהורים, מתפשרים ולא "נקיים", מעוותים ולא "ישירים", מעורפים ולא "מבוטאים", סוטים וגם אישיים, משעממים וגם "מעניינים", רגילים יותר מאשר "מעוצבים", מכילים ולא מדירים, מיותרים ולא פשוטים, שרידים וגם חידושים, לא-עקבי ורב משמעי במקום ברור ופשוט (...) אני מעדיף "גם וגם" במקום "או-או". (עוד כאן: http://www.mariabuszek.com/ucd/ContemporaryArt/Readings/VenturiComplexity.pdf) וכשנמאס לי לקרוא על זה ספרים "חשובים", אני קוראת את זה: http://dresdencodak.com/2009/04/19/onald-creely/ תודה ששיתפת וחג שמח

carmen17

New member
תודה :)

האמת שאני במערכת יחסים עם בחורה כבר הרבה זמן (בערך 9 חודשים) ועד הסופ"ש האחרון לא הצלחתי להבין את התקופות ה"רעות" שיש לי מדי פעם... שבהן אני לא יכולה להמשך אליה, שאני מרגישה שאני סטרייטית לחלוטין ו"מה לעזאזל אני עושה בקהילה הזאת".. אז תודה על הקישורים, הגיע הזמן שאני אפתח את הראש שלי קצת

PurpleFilth

New member

שמחה לשמוע שאת מאושרת בזוגיות שלך, סך הכל. 9 חודשים! באמת די מכובד
תאמיני לי, הרבה מאיתנו לא ממש מרגישות/ים בנח ב"קהילה הזאת", שאמורה לייצג את כולנו אבל מייצגת בעיקר הומואים סיסג'נדרים מונוגמים בריאים ואשכנזים. מה מיוחד בסופש האחרון? מה גילית פתאום? ולמה דווקא עכשיו? בסרגל הכחול למעלה יש אגף של 'קישורים', אולי תמצאי שם עוד אוצרות

carmen17

New member
:)

סליחה שלוקח לי כל כך הרבה זמן לענות... אני רק חוזרת הביתה כל שבועיים מהבסיס.. טוב, אז הייתי מאוד מאושרת בזוגיות שלי, עד שכמובן התהפכתי לי לכמה שבועות, ואז חזרתי ל"נורמה"... אני והיא נפרדנו בשישי האחרון.. וזה לא היה ספציפית רק בסופ"ש ההוא... זה בא לי כל כמה חודשים, שפתאום אני צריכה משהו אחר... גיליתי שיש לי תקופת סטרייטיות ותקופת לסביות, נראה לי... פשוט יש לי תקופה שאני לא נמשכת בכלל לבנות.. ואני אסתכל, תודה

למעלה