מכירים את זה

מכירים את זה

שבא לכם לבנה קטלנית באמצע הלילה...? אז מכיוון שהמתכון שלי ללבנה הגיע לכליל השלמות,אני מוכן לשתף אתכם ולהנות ממנו גם.(קל ופשוט להדהים) יש מעוניינים ? או שאני סתם מבזבז אנרגיה....?

ברור.

אבל אני לא חושב שהבחור בקיוסק בשכונת התקווה יסכים לתת אותו... יש לו גם פלודה מדהים....(משקה ברד פרסי עם אטריות אורז.סוף.)

אצלינו בשכונה ../images/Emo68.gif../images/Emo120.gif

לפלודה קוראים מיץ תולעים
תגיד לבחור מהקיוסק שזה בסדר אני מבטיחה לא לגלות לההוא שמוכר על הטריבונות בבלומפילד

נו טוב,אני אבזבז עליכם

קצת אנרגיה,לא נורא,. אחחח שאני טוב לב,זה משהו.....!! בתיאבון.

מיקמיק

ליכלכת אותה עם ההערות הגזעניות ....תכף תצא עליך המרוקנית שבי
את היוגורט הרגיל תנסה להחליף ביוגורט עיזים משובח (יוגורמה למשל) ותראה איך הלבנה מרקיעה שחקים בטעמה....ואם רוצים לעשות גבינת שמנת במקום לבנה פשוט מורידים את היחס ליוגורט אחד וכל השאר שמנת חמוצה עם הכי הרבה אחוזי שומן שאפשר. לתערובת בשלב הערבוב (לפני ששמים אותה על המסננת) אפשר להוסיף סומק/שומשום/זעתר או כל תוספת של עשבי תיבול (אפשר גם טריים קצוצים) ואז יוצאת גבינה בטעמים או להשאיר את הלבנה עוד כמה שעות ואז היא במרקם קשה ומגלגלים אותה לכדורים בשמן זית או עוטפים בשומשום. איך זה בשביל פולניה מקצועית?

שום משלוחה ושום גרביונים

מתחרה עם לבבות.... תרצי,תגידי,יחכה לך כאן בשמחה. אתם תמיד מוזמנים,מכל הלב.

Rtitan

New member
במיוחד בשבילך... ../images/Emo13.gif ../images/Emo71.gif../images/Emo135.gif

מתכון לאחד הקינוחים הכי מדהימים שלמדתי להכיר כאן (מנהל המעבדה הודי... והאיש יודע מה זה אוכל טוב
) - אני יכול לחסל מזה כמויות בלתי נדלות (בדרך כלל אני מוותר על הארוחה ופונה היישר לקינוח הזה
) - זהו קינוח הודי: חלב-אורז... מאד מאד פשוט להכנה ובקיץ, הוא פשוט מעלף (גם בחורף!) 1 כוס אורז עגול 10 כוסות חלב 1/2 כפית מלח בסיר כבד (שמפזר את החום היטב ולא מרכז אותו בתחתית רק היכן שהלהבות נוגעות) הרתח 5-6 כוסות חלב. כשהחלב מתחיל לרתוח, הנמך את האש והוסף תוך ערבוב מתמיד את האורז לסיר, המשך לערבב את החלב והאורז ברציפות על להבה בינונית עד שהאורז מתרכך. אם החלב מסמיך אבל האורז עודנו קשה - הוסף את שאר החלב לסיר ובשל מחדש. כשהתערובת סמיכה והאורז רך, הסר מהאש והוסף את המלח. ערבב היטב. הוסף סוכר אם ממש בא לך. אפשר להגיש בשתי צורות: חם עם לחם צ'טני, או קר מאד (הצורה החביבה עלי
עם קפה
שההודים מתעלפים כשאני מבקש
).

Rtitan

New member
עוד: אם מישהו רוצה עוגות קינמון ../images/Emo212.gif../images/Emo71.gif

אם אתם רוצים מתכון לעוגות קינמון עם חמאה - Pulla - מפינלנד שיכולות לגרום גם לאנורקטית על סף טירוף התחיל לטרוף אותן בלי חשבון - רק תגידו... אני צריך לתרגם את המתכון מאנגלית. בפעם הראשונה שהכרתי את העוגות הללו נכנסתי לבית של החברים הפינים שלי, והריח שהיה להם בבית גרם לסחרחורת מעונג. מתברר שזהו קינוח לאומי שם, וכל הסבתות מכינות את זה לנכדים כאות הגבוה ביותר לפינוק והטעם הוא באמת משהו שאי אפשר להסביר לדעתי.

Rtitan

New member
../images/Emo13.gif אוקיי... אתרגם ואשים אותו כאן...

לילה טוב
ובוקר אור לכם

למעלה