מכירים את זה...

tal 05

New member
מכירים את זה...

שלכל אישה/ילדה/נערה תמיד יש את ה"חברה" שמייעצת,ומשחקת אותה "אני רוצה לטובתך" ובסופו של דבר מגלים שהיא עשתה רק רע?? קרה לכן??

count on me

New member
אתה כן...

" ובסופו של דבר מגלים שהיא עשתה רק רע? " כלומר אתה מתאר את זה שהסיטואציה נגמרה לא טוב.

facundo te amo

New member
אציל זה משהו אחר..

בדרך כלל אם זה דבר חשוב הן מוותרות על המשפט "אני רוצה בטובתך" ופשוט ישר דופקות אותי. אם זה משהו לא חשוב והן באמת רוצות לטובתי הן מייעצות, אני מרימה גבה ואז הן אומרות "זה לדעתי יהיה הכי טוב, אבל דעתי כן?" בדרך כלל אם מדובר על נושאים כמו בצפר, בנים ובנות - נפדקתי [לפחות עם חלקן כי תמיד יש שתיים שבאמת חברות טובות] ואם מדובר על כל נושא אחר, לא תחרותי מגיע עצה לבבית שאני בכלל לא זקוקה לה.

למה רק בנות?

מה עם בנים? לבנים אין חברים כאלה. שמע, כשאני מספרת משהו למישהו אז אני בוטחת בו באותה שנייה. אם מישהו היה רוצה ברעתי, אני חושבת שהייתי מגלה את זה כבר על ההתחלה. וחוץ מזה, אלו מכשוליי החיים, זה בקטנה עכשיו, אתה נשמע ממש מעוצבן, אז אל תהיה, תלמד מזה.

count on me

New member
תאמיני לי

שאצל בנים זה גם קיים. ואצל בנים ניכנס גם העיניין של הפוזה ליד חברים שלו, דבר שיכול לחרפן. ואני מאמינה שחברות כן רוצות לטובתי, אני לא חושבת שיש לי חברה קרובה שתרצה לרעתי , אז מה אני חייה באשליות??!? , אז כן אני יודעת שלפעמים אצל בנות יש את עיניין הקנאה, או אינטרס אישי, אבל אף פעם הן לא יעשו משהו עם כוונה להזיק לי. וגם כל אחד מאיתנו יכול לעשות את השיקולים שלא בקשר לעצות או לדברים שנאמרים מחברה טובה ע"פ הרגשתו הכללית. אני אישית מאמינה באנשים שסביבי, ואין ספק שאם אני בסיטואציה מסויימת, אני האמין לאדם שיותר קרוב לי ושאני בטוחה בעיניים עצומות שאין לו אינטרס מסויים. וכמו שחן אומרת, ואני מחזקת, אלה אחד ממכושלים שקימיים, אנחנו נמצאים כל הזמן בדרך מתמדת של למידה , למידה על עצמנו, על החברים שלנו, על כל מיני דברים... ומכל דבר שקורה צריך רק ללמוד ולהתחזק - לא להאשים או להפיל תיקים, לקחת אחריות.

למעלה