מכירים את זה?

מכירים את זה?../images/Emo7.gif

שאתם חורשים למבחן במתמטיקה, ומרגישים כל כך טוב אבל לא עולים על הטעויות באמצע המבחן ומקבלים 58? ושאתם בלחץ שיש עוד שבוע וחצי מתכונת, והבטחון שלכם.. איך לומר, בקרשים?? אוף עם זה. למישהו יש חקירת משוואות להביא לי?

../images/Emo201.gif

מכירה את זה לצערי. אבל לא נורא, תמיד יש מועד ב'.
ויום שישי הזה יש לי מתכונת - הלחץ ניכר.
שיהיה לך בהצלחה!
אם את צריכה עזרה, ואני יוכל לעזור לך (
) תגידי

באמת שיהיה טוב../images/Emo201.gif

גמני נלחצת בטירוף ממתמטיקה... אבל חייבים להאמין שזה יסתדר(לי תקעו מבחן שבוע אחרי ה-מגן בהיסטוריה,4 ימים אחרי מבחן עצום בלשון...)
תנסי לעשות תרגילים,הרבה,כדי להעלות ת'ביטחון
אם את נתקעת-לא להתייאש,גשי לחברה שמבינה/קרוב/אפשר אפילו לקבוע עם המורה שעה פנויה אחת לסדר ת'חומר...
ענקייייייייייית

shir92

New member
ולי יש...

ב-1.6 - מתכונת בהיסטוריה ב-6.6 - מבחן בתנ"ך ב-10.6 - מתכונת במתמטיקה ב-15.6 - מתכונת שנייה בהיסטוריה וכמה ימים אחריי (אני עדיין לא יודעת) מתכונת נוספת במתמטיקה
ובין לבין יהיה גם מבחן בלשון ואחרי הבגרות בהיסטוריה&מתמטיקה , יהיו מתכונות בלשון! החיים קשים

shir92

New member
../images/Emo45.gif

סחטיין על הגישה!
אפשר לדעת מאיפה "קונים" גישה כזו?

נמש164

New member
ועדיין אף אחד לא שבר את השיא שלי../images/Emo7.gif

29.5-בגרות בתקשורת (הבגרות הראשונה...) 2.6-מתכונת במדעי הטכנולוגיה 5.6-מתכונת בהיסטוריה 16.6-מתכונת בלשון 19.6-בגרות במדעי הטכנולוגיה 26.6-בגרות בהיסטוריה. ניראה מי מצליח לעבור 3 מתכונות+3 בגרויות בחודש
ולפני כל בגרות/מתכונת יש שניים או שלושה ימים חופשיים... ככה ששלושת הראשונים הם ברצף שהתחיל היום (מחר יום חופשי) ויגמר ביום שישי שבוע הבא!! הצילווווו

אני הכי מסכנה וזהו.

30.5 - מתכונת במתמטיקה 12.6 - מתכונת בהיסטוריה 15.6 - מתכונת בתולדות האומנות 19.6- מתכונת בלשון 23.6 - בגרות במתמטיקה 26.6 - בגרות בהסטוריה 2.7 - בגרות בתולדות האומנות +בגרות בלשון שאני לא זוכרת מתי היא.

abs7

New member
אני מכירה את הלחץ :]

תראי, המבחן הזה דווקא הלך לי לא רע בחקירת משוואות. אם יש לך שאלות או בעיה שאת לא מצליחה לפתור וזה אני יכולה לעזור לך. וחוצמזה לכולנו יש נפילות אני מאמינה שתהיה לך אחלה מתכונת שבעולם

../images/Emo45.gif

זה קרה לי בגאומטריה במבחן האחרון.. וגאומטריה זה תמיד היה הדבר שהציל אותי:| אבל יהיה בסדר, עוברים הכל:) את עושה 05?

shir92

New member
יוו מאיפה את מכירה את הסיפור שלי? ../images/Emo12.gif

סיפרת במקרה את הסיפור שלי?
בדיוק כמוך!!! אני פשוט הייתי בהלם בהמורה חילקה את המבחנים!
לי יש מתכונת עוד שבועיים וחצי... אני בלחץ! וכמו שאמרת.. הביטחון שלי ירד הכי נמוך שהוא יכל לרדת! אני מקווה שתצליחי
(ושגם אני אצליח
- ושכל התלמידים יצליחו!!!
) יהיה טוב!

אם כבר מדברים על מתמטיקה...

שונא את המקצוע הזה!!!
אני כל כך גרוע ומחר מבחן ממש קשה
אני הולך להיכשל, אלא אם כן יהיה לי ממש ממש מזל ויהיו שאלות ממש קלות. והמואה החוצפנית הזאת נותנת למבחן הזה רק שעתיים (100 דקות) בשביל 5 תרגילים ממש מסובכים וקשים! חוצפנית! 20 דקות לשאלה!!!

abs7

New member
100 דקות זה מה שתמיד נותנים למתמטיקה...

וגם לנו יש מחר מבחן עם 5 שאלות... למרות ששלך כבר נגמר

../images/Emo45.gif כנראה שהתלוננו

אז היא אמרה שאולי היא תוותר על שאלה אחרי שהיא תבדוק אם הרבה טעו בה...

למעלה