מכירים את זה ש...

מיטללל

New member
מכירים את זה ש...

נתקלים באקס ורואים כמה הוא נראה בימים אלו טוב ומאושר, ומרוצה וכל כך ושמח! ועם חברה חדשה? מה סיטאוציה כזו גורמת לכם לחוש

danielo18

New member
ממש ממש לא אמור להפריע...

אני לא אוהב לראות אותן אחרי שאנחנו גומרים וגם אם יוצא והגורל מפגיש אותנו שוב - אני תמיד יוצא זה שתמיד מוצלח ונראה טוב (וזה כי אני תמיד ככה..!
). גם אם לה יש חבר חדש ולי עדיין אין (מה שבד"כ קורה) - זה ממש לא מפריע לי (בגלל שאני כבר יודע עם מי יש למסכן עסק...!) פשוט לשים פס ולהמשיך הלאה!

danielo18

New member
תמיד הייתי נגד...

וגם שבכל זאת התעקשתי ופעם אחת טעיתי ועברתי על הכלל הזה - זה פשוט הוכיח את עצמו כטעות המאה.

במילה אחת:

"קקי" אבל באופן כללי, אם מדובר בקשר שאני בחרתי לסיים, אז אני אהיה דווקא הרבה יותר שמח בשבילה.. משום מה

Cobe Anan

New member
רחמים, אולי...?

אני פשוט ארחם על הבחור המסכן שסובל עכשיו את אחת האקסיות שלי (שיש סיבה לזה שהן כולן `אקסיות`), בזמן שאיתי נמצאת עכשיו הנהדרת שלי...

אני

בטח הייתי מתבאסת למוות ואז מתאוששת, אבל מתאוששת מהר. אין ספק שזה היה מבאס,אבל גם משנה מאוד אם לי כבר יש מישהו או שאין. וכשיש זה הכי לא משנה.

mantrix

New member
אל תסתכלי על הקנקן אלא בתוכו

בכל פעם שאני שומע על- / נתקל ב- מישהי שאני מכיר, עם מישהו חדש שהיא הכירה, אז תמיד מתברר שמדובר בשמחה ראשונית, שדברים נראית טובים מדי מכדי להיות אמיתיים, וזה מתפרק מאוד מהר.

קנאה. ממש אבל.

אני לא בן אדם קנאי, אבל באמת שלראות ת'אקס מאושר, מצליח ואוטוטו בפאקינג פרינסטון (סיפור אמיתי), אז פאק אני מרגיש חרא.

annaepi

New member
את יודעת מה הסוד מאחורי הדבר?

להראות יותר מאושרת ממנו ואז הוא יראה עד כמה את נראית טוב ולו זה יתחיל מה שאת מרגישה מקרין החוצה ושם בעצם עשית את העבודה שלך!!! בהצלחה אנה

למעלה