מכירים את זה ש...

M i s s i

New member
מכירים את זה ש...

בעקר לאלה מהשירות הטלפונים, שאתם מדברים עם לקוח, ויש לכם את ההרגשה שאתם יודעים בדיוק איך הוא נראה? הייתה לי עכשיו אילנה, שמנה כזאת, שלבשה כותנות פרחונית גדולה :)

לי היה בסוף מרץ אחד שידעתי

שהוא מושלם. שמרתי את המספר שלו איזה חודש אחרי השיחה. אח"כ זרקתי. מפגרת
(לא ברור אם- כי שמרתי בהתחלה, או כי זרקתי) אני תמיד מדמיינת את האלה שלא יודעים להקשיב ולקבל תשובות. כאילו התוי פנים שלהם כל כך ברורים לי בראש. באמת מוזר לחשוב על זה

אז איך תסבירי

אותי, שאני נורא נחמד ו"מבין" בתור לקוח אבל כולי מכוער?

h a i m w

New member
היתה לי משיהי כזאת..

הייתי בטוח שהיא נראית ענקית כזאת מפוזרת והכל לפי איך שהיא דיברה, שבוע שעבר היא הגיעה למרד שלנו ראינו שבסה"כ מדובר בבלונדינית קטנה וחמודה.

שוברים פה חוקים על ימין ועל שמאל

אני מדברת בקשר עם אנשים שלנו בשטח ומעבירה להם אינפורמציה. אין לי מושג איך הם נראים. יש הפתעות פה ושם, לדוגמה לפני כמה ימים הגעתי למשרדים, ופגשתי אחד מהם, אוי, אתם לא יודעים איזה מוס שוקולד, יאמי. אז כן, אנחנו יכולים לדמיין איך נראה מי שמעבר לקו, אבל למה לנו? ספקולציות זה לא טוב. לא טוב. לא טוב!

ואוו.

לי זה קרה פעם אחת בדיוק שהיה לי איזה קטע עם לקוח &%&$%$% (חבל להרבות במילים כשאפשר להרבות בסימנים) הוא מתקשר ממש מלא לחברה ובחיי שאני לא מבינה למה מישהו מהמנהלים איתם הלקוח דיבר פשוט לא אמר לו- אדוני, אנחנו נורא אוהבים אותך, ואנחנו נאהב אותך הרבה יותר ברגע שתנותק. אבל במקום זה רק נותנים לו עוד ועוד. הייתה לי חוויה איתו לפני כחודשיים. ולפני כמה ימים עוד לפני שעלה לי המנוי, פשוט לפי הקול ישר ידעתי שזה הוא. וארגגגג הוא כל כך מרתיח והייתי צריכה כל כך כל כך לרסן את עצמי ולא לתת לציניות לצאת ממני. וזה פשוט מדהים. איך זיהיתי לפי הקול שלו. סתם הרגשתי צורך לשתף. |סוף סיפור|

כשהייתי בצבא

(תראו אילו זכרונות עלו לי בעקבות המילואים), היו כמה יחידות שעבדנו מולם ודיברנו עם אנשים משם קבוע בטלפון. תמיד יצא שכשנפגשנו אמרו לי שאני נראית שונה לחלוטין מאיך שתיארו אותי, והיה גם מי שפירט ואמר שהוא דמיין אותי כמו מש"קית הרס"ר שלו, ואתם יכולים להבין שזו לא הייתה מחמאה... למרבה המזל דעתו השתנתה כשהוא ראה אותי והתברר אחר כך שהוא דיווח לחבריו ביחידה איך כל אחת מהבנות אצלנו נראית והם עשו השוואה בהתאם לקול (הייתה איתי מישהי עם קול סקסי בטירוף, אבל עם עודף משקל של 20 ק"ג וממנה הוא מאוד התאכזב).

למעלה