מכירים את זה ש...

יש תקופות מסויימות שנמאס לפעמים

אז עושים הפסקה של שבוע , וממשיכים הלאה לפעמים יש דברים אחרים שמעסיקים אותנו ואין לנו ראש לריקודי עם. אבל זה דבר שקורה אצל כל הרוקדים.

../images/Emo204.gif באהבה יקירתי... התעודדי...

בתחילת דרכי גמני רקדתי רק פעם בשבוע, ועם בעלי - זה מה שהתאפשר.... עם הזמן משתנות הנסיבות... {הילדים גדלים, נפתח חוג חדש אטרקטיבי בסביבה וכד'...} ואז מתאפשר להוסיף פעם נוספת בשבוע... אולי בלי הבעל {אם לחוץ לך...
} ואל תשכחי את ההרקדה הפתוחה... זו פעם נוספת לכל דבר ועניין...

כשאני מסתכלת סביבי

על האנשים בחוג רובם עברו את גיל ה-50 גיל שבו הילדים כבר גדולים ואז באמת אפשר יותר לצאת. מקווה שבעלי יסכים לשחרר אותי קצת יותר כשהילדים יגדלו...
שבוע שעבר יצא לי לרקוד רק במוצ"ש בספורטק. תודה פרפר צהוב על העידוד!!

../images/Emo24.gif

אין לי בעיה עם "השלמת הפער" כי כבר התגברתי על פערים של שנים, וגם ככה אני מעתיקה הכל... הענין הוא שאני מחפשת את ה"חשק" שאבד לי...

union39

New member
ממליץ לך לעשות גם בדיקות דם

אולי יש לך חוסר בויטמינים או מינרלים ואז מולטי ויטמין יכול לעזור לפעמים תחילתה של מחלה לא עלינו לכי תדעי שימי לב לדבריו של עזרא יש לו חוש ריח טוב תחליפי בן זוג למרות שבן זוגך מעולה זה גורם למאין התרגשות מחודשת ובכלל לכל אדם יש מחזוריות באנרגיות מאמנים של ספורטאים יודעים בדיוק מתי האנרגיות הן בשיאם אולי הם אצלך כרגע בשפל

צריך לבדוק בעיקר את ויטמין B12

אם הוא נמוך מאד ,גורם לדכדוך ופגיעה במערכת העצבים. לכן צריך לאכול דגים ,בשר(בשר בבשר בקר יש הרבה כולסטרול רע, לכן לא לנגוע בו) וויטמין B12.אפשר גם ביצים אבל לא יותר מ-2 ביצים לשבוע, לאלה שסובלים מכולסטרול גבוה לא יותר מביצה אחת בשבוע. ככל שויטמין זה גבוה יותר בגוף ,אז מצב הרוח גבוה יותר, עדיף אפילו אם הוא יוצא החוצה מהמסגרת המומלצת של בדיקת קופת חולים. היתרון של ויטמין זה ,הוא בכך שהעודף יוצא החוצא ולא נתקע בגוף.

נכון,אוהבת חביבה.כתבתי עוד קודם

שצריך לתת לגוף להתאושש ולא להעמיס עליו . צריך לתת לגוף מנוחה מספקת. לגוף יש סיבולת עד גבול מסויים.

את מצחיקולה...

ואיך נדע שאת נראית צעירה לגילך, הרי לא פרסמת את גילך מתחת לתמונה, ואולי את בת 25 בערך כפי שאת נראית? טוב, א בדקתי בכרטיסך ואולי שם כתוב...

משהא

New member
אובת לרקוד איך לשמר להבה שתבער

לראשונה הכרתיך בשבת אלונים בסוף 2005. מעבר לכך שאת נראת טוב ויודעת לרקוד אפיין אותך בעיני הלהט, המרץ הבלתי נלאה,ההתמסרות לריקוד,ההזדהות ויותר מכל, וזה עדיין מרצד לנגד עיני, הקופצנות ותנועות הגוף והרגליים בקצב וללא לאות. אם היו אומרים לי מבין 500 בנות שפגשתי מאז אני רוקד, על מי אני אצביע שנמאס לה לרקוד את היית אחרונה. לא אנסה כמו רבים להיות הפסיכולוג שלך ומנסיוני הרב ברור לי שאין סיבה אחת ויחידה אלא מכלול דברים שבייחד גורמים למצב. אין לי נתונים וכל ניסיון לנתח מצב ללא נתונים אינו רציני ונועד לכשלון. אתייחס רק לנושא אחד שאישרת לירון שקלע בול- ריבוי ריקודים חדשים. מאחר שהידע שלך מאפשר לך לבחור כמעט כל הרקדה, ויש הרקדות שבהן מבחר הריקודים מאוזן מאד ולא לומדים כל מה שזז. שם מקפידים על יותר איכות, שם מתחשבים בקהל הרוקדים. כדוגמת טוביה טישלר באביב רעננה, שמעון מרדכי בגולדה ובברנר ובאופן חלקי גם שמעון עשור שמשתפר מזמן לזמן, ויש עוד נוספים. אז פשוט- הרקדה אחרת, הכרויות חדשות, יתנו לך אנרגיות מחודשות. תגרשי את ההרגשה שפלשה איליך וקבלי חשק מחודש וחזק עוד יותר. ולבסוף אם רק תתני את הסכמתך להתקבל כחברה בטרוייקה, שבין מלחמותינו ריבוי הריקודים ויצירות חדשות, עומדים במקום ראשון, אמליץ לחברי לקבלך כחברה ראשונה, ואז תוזמני פעם אחת לישיבה בגן נחום לאישור סופי ותוכלי יחד איתנו לתרום לעקור את הרעה החולה הזו מתוכינו. אני בטוח שנראה אותך עוד הרבה על הפרקט. ריקודים שמחים אורי גבעוני

../images/Emo9.gif אורי היקר

ראשית תודה על מחמאותיך. בהחלט מסכימה עימך שאין סיבה אחת שניתן "להניח" עליה את האצבע אלא מכלול של גורמים. חלקן איני יכולה לפרט. לגבי הרקדות חדשות, אני בהחלט חושבת ששינוי אוירה ואנשים יכול לעזור, אולי בחודשי ה"חופש הגדול" שאוכל לישון עד מאוחר בבוקר למחרת. לגבי הטרויקה, לכבוד הוא לי
מאחל לך המשך הנאה שלמה מהריקודים!

משהא

New member
אוהבת לרקוד. לעולם לא מאוחר ואפשר

בשביל לחזק את התקוה אספר לך שרקדתי ריקודי עם משנת- 1949 עד- 1957, ואפילו הופעתי בלהקה בהדרכת יהונתן כרמון לפני כל המנהיגות וחברי ממשלת ישראל באחד במאי הראשון למדינת ישראל- 1950. כזעזבתי את הקיבוץ והתחלתי כעצמאי בלא כלום נאלצתי לעשות פסק זמן שנמשך- 35 שנים. לפני -14 שנים, בגיל -60 חזרתי לרקוד. והיום זה הדבר השלישי בחשיבותו בחיי. הראשון הם המשפחה והבריאות, השני חסוי. והרביעי המחשב. אבל כאשר אני מנסה לנתרל רגשות, להיות כלכלן, ומשווה ערך מול תועלת אני מקבל את התוצאה הגבוהה ביותר בריקודי עם.גבוהה בכל פרמטר מהשאר. בסופו של עניין זה גם הבריאות גם המשפחה, גם החברים, גם הפסיכולוג, גם חדר הכושר, גם הבילוי הזול ביותר, גם מפגש חברתי מקסים, ולמי שיודע לרקוד ברמה שלך ויכול להנות נטו בלי צורך להעתיק, עם ערך מוסף, זה זרם אנדנלין ענק. אל תעזבי אוצר. ובאשר לטרוייקה המורכבת מארבעה חברים רשומים ואחד יועץ חיצוני אנונימי. התיאור שלי לאישיותם הוא בסדר מקרי. 1. האיש הרע עם הכובע =יועץ חיצוני 2. האיש הרע בלי הכובע 3. הסופר הפרובוקטור , 4. הלוחם המבשל והיועץ המשפטי, 5. המאחד והמפשר. אם את רוצה להצטרף תתני הגדרה ובאיזה תחום תוכלי לתרום ואז הטרויקה תדון בכך כאשר קול אחד כבר מובטח לך ממני. ריקודים שמחים אורי גבעוני

למעלה