מכירים את זה ש...

../images/Emo204.gif משהא... כל דבריך נכונים...

פרט לדבר אחד.... "האיש הרע עם הכובע" הוא לא באמת איש רע...

משהא

New member
פרפרית גם האיש בלי הכובע לא באמת

לחברי אני נוהג בבדיחות הדעת לספר, שאין בכלל אנשים רעים אלה רק כלבים רעים שלא אכלו אנשים אלו כשהיו מאד קטנים. כוונתי הייתה להתנהלות של חברי ושלי בכל הנוגע להתבטאויות. אני אישית באופן מאד חברי מותקף קשות בגלל מתינותי ופשרנותי ע"י השניים שהם חברי וקיצוניים בדעתם, תמיד מחרחרי מלחמות בכל הנוגע לריקודים חדשים. לכן אני מכנה אותם לעניין זה בלבד הרעים. ריקודים שמחים אורי גבעוני

../images/Emo204.gif משהא.. אני יודעת....

שגם "האיש בלי הכובע" אינו ממש רע... ואם זה משנה לך במשהו... אני מעדיפה את דרכי הנועם והפשרה שלך על פני חירחורי מלחמה.... כולם הרי צודקים, כ"א וטעמיו והעדפותיו... ולכן האמת, מן הסתם, היא תמיד איפשהו באמצע...
שבת שלום {תרתי משמע...
}

מוכר? ../images/Emo12.gif

הזדמנה לי ההיכרות מעת לעת. לא תמיד הסיבה נראית לעין. לעתים עקב "רוויה". לעתים פשוט עקב איבוד עניין, בנתונים המתקיימים בתוך ההרגלים "הקבועים" שלי. ויש לפעמים ומתרחשת אפשרות לפעילות אחרת. מהנה יותר.
בכל מקרה, אישית, למדתי לא להתרגש מן הירידה בהנעה להנאה ברקודי העם. זה חולף (או חוזר) כשם שזה הופיע. וכמו שאני רואה בך את האהבה לריקוד - את עוד תחזרי.

תודה בת הדייג../images/Emo140.gif

מזמן
לא אמרתי לך שאני אוהבת איך שאת כותבת. וכמו תמיד קלעת גם עכשיו. אני מאמינה שזה שלב והוא יחלוף. בינתים אני בבית, ולא רוקדת.

למעלה