מכירים את זה ש..

מכירים את זה ש..

אתם נכנסים לחדר ובא לכם להעלם אני לומדת מקצוע טיפולי( טיפול באמצעות בע"ח) ובמסגרת זו אני מתנדבת בבית ספר, כלומר עושה התמחות. כל פעם שאני חושבת שעלי לעשות מינגלינג עם המורים ולשבת בחדר מורים עם כל כך הרבה אנשים שאני לא מכירה ולא מרגישה שיש לי קשר/שפה משותפת איתם אני נחרדת אני רק רוצה שזה יהיה מאוחרי, כבר העירו לי שעלי לחייך יותר אבל לא בא לי, קשה לי לפתח שיחה אני מרגישה כמו נטע זר ורק רוצה ללכת להיות לבד איפושהו עם הכלבה שלי איך מצליחים לעבור את הרף הזה?

כן

אני בדך כלל מחפש מקום כמה שיותר צדדי ומרוחק מההמון הלא המוכר כדי לא למשוך תשומת לב . זה נשמע כמו מקצוע מעניין ומספק ביותר - בהצלחה

אני פשוט מתפדחת לנסות

מתביישת הרי תמיד אפשר לקשקש על מזג האויר ושטויות כאלו אבל אני פשוט מתקשה להתברג חברתית באופן כללי

stagadish2

New member
למה לדבר על דברים לא מעניינים בכוונה?

אני מעדיפה לשתוק מאשר לדבר על דברים שלא מעניינים אותי. אם תדברי על מזג האוויר, בנוסף לכל תרגישי משעממת.

כי אני לא רוצה להצטייר כמתבודדת

אני רוצה קודם כל שאנשים יכירו אותי כי זה יכול לסייע לי בעתיד בפאן המקצועי. חוץ מזה מי שמשמשת אותי כאשת קשר עוזבת בינואר ואני אהיה חייבת להתמודד לבד מול כל הגורמים בבית ספר

טוב את בחברה אמפטית כאן :)

גם אני מתפדח להיכנס לתוך חבורת אנשים שאני לא מכיר ולהתיישב איתם. אני כנראה אשב איתם רק אם מישהו מהם יזמין אותי לשבת... השאלה הנוספת היא האם את מכירה מישהו משם? מישהו שתוכלי לשבת לידו ולהתחיל לדבר איתו? דרך אגב המקצוע שאת לומדת מסקרן אותי מאוד!! אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב בעלי חיים!!! ואני עוזר לאנשים (בפן המנטלי)כבר שנים באופן בלתי רשמי, מה גם שיש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה, בקיצור זה תחום עניין שלי...

רצון להעלם

תעשי דפי מחשבות , גם במהלך האירוע ( אם יש לך אפשרות להיתבודד ל כמה רגעים ) , וגם אחרי האירוע . ממליץ להעלות את דפי המחשבות אל המחשב במיסמכי וורד , ולעקוב על ההיתקדמות .

Lichy87

New member
מינגלינג

בדר"כ כשנמצאים בסביבת אנשים אפשר לקלוט כאלה שאנחנו קצת מתחברים אליהם ועולה לנו משהו בראש שנראה מתאים להגיד או לשאול. את יכולה לשים לב לזה? אמנם הנטייה היא להתחמק לגמרי מכל אינטראקציה, אבל נראה לי שאפשר לקלוט אפשרויות לדיבור קצר. אל תראי את זה כמשימה קשה שאת חייבת להתמודד איתה כי זה מקובל. תראי את זה כהתנסויות קטנות כל פעם שאת שם.

למעלה