מכירים את זה ש...

אלה שנראים לא משהו

רוצים לקנות לי טבעת בפגישה הראשונה.אבל ההורסים עם הקוצים הבושם שלובשים טומי או ראלף בהתחלה מתלהבים וכשרואים שאני עם עקרונות וערכים לא רוצים..רוצים רק......

בא לבד2

New member
מוזר דווקא חשבתי שהדתיים כן רוצים

להתחתן וכמה שיותר מהר.ואני לא מדבר על החרדים. כאילו מה הם אומרים לך בעצם ששומעים על חתונה?

אני לא מדברת איתם

על חתונה פשוט אין להם מה לעשות איתי ואז זה נגמר ורק בשביל שתבין שרק 3 שללו אותי בגלל שאני טובה כל השאר רצו אותי רק חבל שהם לא לטעמי....

../images/Emo3.gifכן מה אין להם....?

דתי הורס ואני לא מדברת על חרדי אלא על דתי שיוצא לפאבים בגיל 27-28 לא רוצה להתחתן למה שהוא ירצה?יש הרבה יפות לא טובות ומקסימום הם יוצאים במקביל עם הטובות...

בא לבד2

New member
ואני חשבתי שבגיל הזה הם כבר נשואים..

ואני לא מדבר על החרדים שמתחתנים בגיל 18. וכאילו מה הם לא מחפשים זוגיות רצינית?

פעם בגיל הזה היו נשואים

גם אני חשבתי שבגיל 23 אני אתחתן ותראה?אני דתיה בת 27 אשת חייל נראית פיצוץ ולבד...עצוב לי בא לבד מה יהיה?

אולי זה מה שאת משדרת?!

דייטים ראשונים לא צריכים להיות כבדים, אל תשדרי רצון להתמסד מוקדם או כל לחץ מהסוג הזה, לא חסרים גברים שנרתעים מזה.

דווקא ממש לא..

אני לא משדרת רצון להתמסד והדייטים סבבה ... הגברים לא נרתעים ממני הם אוהבים אותי אבל יודעים שאיתי אי אפשר לצאת שנתיים אני גם לא לחוצה להתחתן רק רוצה למצוא כבר משהו..

מסתבר שכן

"אבל יודעים שאיתי אי אפשר לצאת שנתיים" מה זה אם לא רצון להתמסד מהר יחסית?

פלפל אני דתיה...

מה לא ברור?מה גבר יעשה איתי? אני לא מקציבה לגברים זמן ולא מדברת איתם על זה הם קולטים שאני מהטובות וזהו..אבל ברור לי שבחור טוב לא משנה אם הוא דתי או חילוני ברגע שירצה קשר רציני הוא לא יעזוב אותי..

כלומר את פתוחה לקשר

(רציני כמובן) גם עם בחור חילוני? כלומר בחור טוב יותר קשה למצוא מבחור עם ערכים?

קשה למצוא בחור טוב

כל בן אדם הוא נשמה לא משנה אם הוא חילוני או דתי אני רוצה להקים בית דתי שבת כשרות וכו.. לרוב אני יוצאת עם דתיים או מסורתיים אבל הכל בידי שמיים מה שיבוא.....

למה את שופטת לפי טוב או לא טוב?

בחורות לא טובות מתחתנות בגיל 23 הטובות עדיין פנויות? כמו שמישהי חכמה כתבה כאן זה עיניין של טיימינג, ששני אנשים ברגע הנכון מבחינתם נפגשים ונוצר הקליק. יש כאלו שבגיל 23 מגיעים/מגיעות לרגע הנכון בעוד שלאחרים זה יכול לקחת הרבה יותר זמן, ויש כאלו שזה ייקח להם הרבה אבל הרבה יותר מלאחרים(תציצי בכרטיס שלי ותביני
) אני אף פעם לא באתי בטענות לאף אחד חוץ מלעצמי ואני עדיין מאמין שאם משהו צריך לקרות אז הוא יקרה או כמו שאמר קהלת "לכול זמן ועת לכול חפץ תחת השמיים"

אני לא שופטת זה

פשוט מה שאני רואה שקורא...בכל אופן ברור כל דבר בעיתו ובזמנו ואל תדאג מה שאתה רוצה יהיה לך אם תאמין ותגיד היה שווה לחכות....

לא תמיד אני אופטימי

ואני בהחלט לוקח בחשבון שאשאר לבד ואם זה מה שצריך לקרות אז אשלים עם זה, נכון להיום לא מתאים להיכנס לקשר בגלל שינוי שחל אצלי וזה לעבור לגור במרכז אבל נחכה ונראה מה יביא עימו יום חדש.

למעלה