מכירים את זה ש...

שירלי232

New member
מכירים את זה ש...

תמיד אומרים לכם שאם לא מצאתם מישהו ממש טוב בחייכם לטובת זוגיות אז בטח חיפשתם במקום הלא נכון?איפה ,לעזאזל,המקומות הבאמת נכונים? סתם תוהה אם יש גברים באמת טובים בקצה המנהרה...

yaniv6479

New member
אם תמצאי את המקום הנכון..

תוכלי לבדוק אם יש שם גם בחורות טובות? ומה את עושה בשישי בערב באינטרנט?

שירלי232

New member
דווקא לי בחורים באמת טובים עושים את זה

אני לא יודעת מה עם אחרות. הייתי בשישי בערב באינטרנט כי אתמול ספציפית לא התחשק לי לצאת,יצאתי במהלך השבוע והיה לי שבוע די עמוס אז לקחתי לי פסק זמן מהמהומה:) ולגבי בחורות טובות-יש גם יש,ברור שקשה למצוא (כמו שקשה למצוא גברים מקסימים ואמיתיים),אבל אני מקווה שבסוף כולנו נמצא את ייעודנו בתחום הזה.

yaniv6479

New member
לא צריכה להתנצל בפניי.. ../images/Emo13.gif

אני אתמול קרסתי ב 22:30 למיטה, אחרי שישי עמוס בבוקר לסידורים ברחבי העיר, משם למסיבת בריתה, ואחרי זה המשכנו כמה חברים לטיילת הרצליה. חזרתי ב 7 בערב שפוך לגמרי. אין לי מושג איך החזקתי עד 10
גם לי בחורות טובות עושות לי את זה. ולא אחת שמחליפה גברים כמו גרביים, כי זו הסצינה הנוכחית.. השאלה איפה הן, הבחורות ההן (אפשר גם בקוקו וסרפן
)

שירלי232

New member
גם אני לא הבנתי איך שרדתי עד 1 בלילה:)

כנראה שזו האהבה שלי לשעות הלילה(:) הסצינה הנוכחית באמת לא מרשימה,"שחייה עם הזרם" לא תמיד נראית טוב,מסתבר. עוד מעט מתחילה ללמוד,ממש תענוג):

הבעיה היחידה היא ביטחון

בשנים האחרונות התגברתי עליו ואפילו עם המרצה שלי "התחלתי"(קשה לומר התחלתי כי זה קצת אחרת)

הרבה פעמים הבעיה

נמצאת בזה שמחפש ופחות היכן הוא מחפש ובמילים אחרות אם אנחנו לא מוצאים כדאי שנסתכל פנימה ונבחן את עצמנו. אין בדברים שכתבתי שום כוונה לפגוע או לרמוז אם יש בעיה או היכן היא נמצאת

שירלי232

New member
מסכימה איתך

לדעתי אנחנו צריכים לבחון את הקנקן שלנו לפני קנקנם של אחרים ואני עושה זאת לכל אורך הדרך,אבל לפעמים הבעיה טמונה לא רק בזה,אלא בין השאר בהכרות עם אנשים שתיאום הציפיות שלך ושלהם לא עולה בקנה אחד.

כול עוד את בודקת את עצמך

כול מה שאת צריכה לעשות זה להתאזר בסבלנות ולא להתפשר על מה שעקרוני לך. את אף פעם לא תוכלי לדעת היכן הנסיך שלך יצוץ אבל סביר להניח שבמוקדם ובמאוחר הוא יצוץ

ש חף

New member
מכירה

את כל המשפטים והקלישאות... אל תקשיבי לזה אין מקום נכון,יש טיימינג נכון יש גברים טובים כמו שיש נשים טובות כמוך ובסוף הכל מסתדר (הבאתי אותה ברצף של קלישאות משלי :)

שירלי232

New member
צודק לגמרי!!!

בוא נעבור לחשיבה אופטימית והכל יסתדר:) הכל מתחיל בראש.

ש חף

New member
גם אני לא

כל מה שכתבתי נכון בעיני טיימינג זה הכל בחיים

אין היום בחורים טובים

ולצערי היום הגברים לא רוצים את הטובות ואף מזלזלים אם תשימו לב כל הבחורות הלא טובות מתחתנות כבר בגיל 23...

בא לבד2

New member
לא מסכים איתך מעצבת..

יש ועוד איך בחורים טובים.ויש גם המון זבל.בדיוק כמו שיש אחלה של בחורות,ויש גם זבל. מי אמר שהגברים לא רוצים את הטובות?

אם יש טובים אז

תשלח אותם אלי...רוב הגברים שאני יוצאת אומרים שאני בחורה לחתונה ולהם זה לא מתאים

בא לבד2

New member
כנראה שלא נפלת על הגברים הנכונים יקירתי..

יש כאלה שמפחדים מחתונה וזה דבר טבעי.כמו שיש נשים רבות שמפחדות מזה גם. את יוצאת רק עם דתיים?

למעלה