מכירים את זה ש ....

rrredshay

New member
מוכנים לחלק הקשה???

טוב, חברים
, הייתי נשוי אחר כך 7 שנים !!!!!!!!!!!!!!! 7 שנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בתנאים לא תנאים... מאז אני מאמין בחלום של יוסף, ונמצא כרגע בחצי השני של 7 שנים הטובות. האמת, מאז שנכנסתי לפורום הזה, והכרתי פה את האנשים המדהימים, אני יודע שאני בחצי היותר מוצלח של ה7 שנים האלה. לא יודע למה, אני מהבוקר מזמר לעצמי, מישהו יכול להסביר לי את זה???
חברים, כתבתי את הסיפור שלי, כי אני מאמין שגם אם מרגישים שאנחנו בתחתית של הזבל, תמיד יש את הדרך למעלה!!! (מקווה שמי שהיה צריך להבין, הבין...) בוקר טוב, אחים שלי. אוהב את כולכם

אוהבים אותך שי...

לטעמי הפורום הזה זו קבוצת התמיכה הכי טובה שאפשר לבקש. יש כאן עיצות טובות,רעיונות , בילויים והרבה חום ואהבה...מה בן אדם צריך יותר מזה?...

רק שיר

New member
אך אלו

הם החכמות והתובנות שלנו לאחר מעשה ! הרי בכל מקרה ואירוע נוכל לפרש את האירועים בצורה כזו... תמיד אנחנו יודעים הרבה יותר בדיעבד

כן../images/Emo13.gif

חלמתי בלילה שאני עושה תאונה. לא ייחסתי לזה חשיבות רבה ואמרתי לעצמי שבטח לא יקרה שום דבר. באותו יום חגגנו לי יום הולדת עם המשפחה. בדרך חזרה אחרי שהורדתי אותם איש איש בביתו ונשארתי רק עם בן הזוג ברכב... הגענו לחניה ובכניסה הייתה תאונה. לא היה נזק רציני ובכל זאת היה מבהיל.

למעלה