מכירים את זה ש ....

אני 27

New member
מכירים את זה ש ....

שקורים דברים שלכאורה לא קשורים לכלום ... אבל אתם יודעים או מגלים בדיעבד שהם "מנסים להגיד " לכם משהו .. יכול להיות משהו קטן כמו כוס שנשברת ... או חלילה חמור יותר ... מתי קרה לכם .. מה קרה .... ( ולמי שחושב שהפוסט הזוי ... חכו לפאנץ ליין שיבוא בהמשך ..... )

tunalover

New member
אצלי בדרך כלל

יש רגישות גבוהה לנושא. אם על הבוקר קורים לפחות שני דברים שלא כרגיל אני כבר לוקחת אויר ומתכוננת להמשך יום לא קל. מתנחמת בעובדה שאלוהים בדרך כלל מפצה אחרי ימים שכאלו. אם אני צריכה לנסוע לאן שהוא והכל קורה כך שאני לא אוכל אני מרימה ידיים ולא נלחמת בזה כי כל עכבה לטובה. וכיוצא בזה.

מסכים עם המשפט

'כל עכבה לטובה', למרות שהוא מייצג לכאורה סוג של נחמה אבל לפעמים כן צריך להילחם על דברים שפתאום לא מסתדרים

rrredshay

New member
אח שלי, כוס שנשברת.....

יכולה להוביל להרבה מזונות בהמשך....

ramoni1

New member
אח שלי בהקשר של כוס שנישברת...:

אומרים מי שמאוהב שילך לרב... אבל שלא ישכח לשלם מזונות בזמן-P

א פרסקי

New member
היה לי מקרה השבוע

היתי צריך להגיע למפגש הטאקי אצל בבאבל והילדה לא היתה מוכנה בשום אופן לבסוף הצלחתי לשכנע אותה שאני אצה והיא הסכימה אבל היה לי סימן מסויים לא לצאת וטוב שלא יצאתי שעה אחרי שנרדמה התעוררה בטראומה וכאבים איומים היתה בהסטריה של שעה וחצי בקיצור היה לי סרט באותו ערב ושמחתי שבקשבתי לאינטואיציה שלי להשאר בבית ולא לצאת למרות שגם היתי עצוב שלא הגעתי אבל הבונבונירה שלי היתה זקוקה לי

רומנteaת

New member
אני תמיד חשבתי

שאם יש לי פקקים בבוקר בדרך ללימודים- זה סימן שהיום הזה יהיה רע. ואז הרגלתי את עצמי לחשוב שאם יש פקקים בבוקר- סימן שזה יהיה הדבר הכי גרוע שקרה לי היום, וכל שאר היום יהיה מעולה... לא תמיד זה עובד אבל לפחות אני נשארת אופטימית
בקשר למה ששאלת- זה קורה לי לפעמים עם חלומות. אני חולמת משהו לא מובן, ורק אחרי כמה זמן אני מבינה שהחלום היה קשור לדברים שקרו אצלי... קרה לי ממש לפני שהתגרשתי. אבל כבר צחקו על החלום הזה פעם אחת פה, אז אני לא מגלה לכם אותו שוב!!

רומנteaת

New member
נו, טוב... ביקשת כל כך יפה.

חלמתי שאני רוצחת דמות טלוויזיונית מסוימת... לא משנה מי, שלא נהרוס לו את היום אם הוא עוקב במקרה אחרי הפורום הזה... המעניין הוא שלא הספיק לי סתם לקחת אקדח ולירות, או לדחוף אותו ממטוס או משהו. לא, אני חייבת לעשות את זה יסודי: הרגתי אותו עם מזלג. מי שממש רוצה את כל הגראפיקה שיפנה אליי אישית
לא מומלץ... בכל אופן- סיפרתי על החלום הזה לפרופסור שלי, בלי שחשבתי שיש בזה משהו בכלל, והוא אמר לי כל מיני דברים על לחץ מאוד גדול שלא מוצא דרך להשתחרר, וכו'. וכמה ימים אחרי זה החלטתי להתגרש. הפרופסור בעצמו הזכיר לי מאוחר יותר את "סמיכות הפרשיות" בין הדברים, אני לא הייתי מודעת לזה אז. ומאז אני גרושה מאושרת, ורוצחת רק שדרני רדיו.

../images/Emo190.gif

אפשר להזמין אצלך רצח של שדר ספורט מעצבן?
וברצינות, אני חושב שלא קל להאמין בסימנים, כי כל חלום או סימן יכול לגרום לך להיות במתח

רומנteaת

New member
אתה יודע שככה אומרת גם היהדות?

בעיקרון, לפי המסורת- אפשר למצוא בתורה רמזים לכל דבר שקרה בהיסטוריה ושעוד עתיד לקרות. ובאמת תמיד אחרי כל מיני אסונות (רצח רבין, אסון התאומים, אסון המסוקים...) מתעוררים כל החבר'ה שמתעסקים בזה ומוצאים איזה פסוק בהפטרה שאם קוראים אותו מהסוף להתחלה הוא אומר בדיוק את מה שקרה. וזה אשכרה ככה, אני מכירה כמה דברים כאלה שבאמת מזעזעים אותך כשאתה רואה אותם. אבל העניין הוא שאסור להתעסק בזה ולחזות לפי זה את מה שעומד לקרות, כי אז זה כאילו- בשביל מה אנחנו כאן אם הכל צפוי מראש..?

רק שיר

New member
כן הם מנבאים

אך הבעיה המהותית היא שהחיזוי נעשה כגילוי רק בדיעבד. לכן אני לא מאמינה בזה. אחרי שקורה מקרה מסויים מחפשים את הפסוק ומנסים לפרש את זה בצורה מאד סוביק' ולהתאימה לאירוע הנדון. ההשלכה הזו היא מאד גורפת וגם ספיצפית כאחד, לכן היא בעייתית. לדוג': כשפרצה המלחמה ב 91 היה כתוב שזה יפרוץ, אך זה פירוש לאחר מקרה.

רומנteaת

New member
בדיוק זה מה שאמרתי.

שעושים את זה לאחר מעשה, ולכן זה לא שווה שום דבר. יש אנשים שעושים את זה גם לפני, וכביכול מנבאים. אבל זה בדיוק מה שאסור. בכלל, בשביל מה זה טוב להתעסק בשטויות כאלה. זה הרי לא מתקן את מה שקרה...

רק שיר

New member
הכי "אוהבת"

את המקרים הדומים שמבקשים פתרון לבעיה, והגורם המוסמך -כביכול מפרש ומרחיב את הבעיה, מאיר אותה אך בעצם לא מתקן שום דבר.

למעלה