DreamS_HunteR
New member
מכירים את זה ש...../images/Emo121.gif
אתם לא חושבים לרגע לצפות באיזשהי סידרה, ופתאום ביום בהיר אחד אתם סתם יושבים מול מסך הטלויזיה וצופים באחד הפרקים של אותה סדרה ופתאום שואלים את עצמכם "איך לעזעזל לא חשבתי לצפות בזה מההתחלה?!?!". קרה לכם? אז היום זה קרה לי. קמתי בבוקר.. או צוהריים.. נו.. אני בחופש
וראיתי את הפרק השני בעונה החמישית (!!) של 'סקראבס' ופשוט אמרתי לעצמי "איך לעזעזל לא חשבתי על לצפות בסדרה הזאת מההתחלה שלה?!" . אין, לפעמים אני פשוט כועס על עצמי עם ההחלטות האלה
זה קרה לי גם עם 'חברים' שהתחלתי לצפות בה מהעונה השמינית, התמכרתי, ומאז יש לי את כל הפרקים על קלטות משידורים חוזרים.. זה קרה לפני המון זמן עוד בעונה ה.. שישית אני חושב של 'בוורלי הילס' שמשום מה כל פעם שזה היה בטלויזיה הייתי מעביר ערוץ, עד שהחלטתי לצפות באיזה פרק ומאז ראיתי את כל הסדרה.. עכשיו אני צריך להשיג את העונות הקודמות של 'סקראבס' כדי להשלים את החסר. פשוט חייב. קרה לכם גם פעם אותו מקרה שלי?
אתם לא חושבים לרגע לצפות באיזשהי סידרה, ופתאום ביום בהיר אחד אתם סתם יושבים מול מסך הטלויזיה וצופים באחד הפרקים של אותה סדרה ופתאום שואלים את עצמכם "איך לעזעזל לא חשבתי לצפות בזה מההתחלה?!?!". קרה לכם? אז היום זה קרה לי. קמתי בבוקר.. או צוהריים.. נו.. אני בחופש