מכירים את זה ש...

DreamS_HunteR

New member
מכירים את זה ש...../images/Emo121.gif

אתם לא חושבים לרגע לצפות באיזשהי סידרה, ופתאום ביום בהיר אחד אתם סתם יושבים מול מסך הטלויזיה וצופים באחד הפרקים של אותה סדרה ופתאום שואלים את עצמכם "איך לעזעזל לא חשבתי לצפות בזה מההתחלה?!?!". קרה לכם? אז היום זה קרה לי. קמתי בבוקר.. או צוהריים.. נו.. אני בחופש
וראיתי את הפרק השני בעונה החמישית (!!) של 'סקראבס' ופשוט אמרתי לעצמי "איך לעזעזל לא חשבתי על לצפות בסדרה הזאת מההתחלה שלה?!" . אין, לפעמים אני פשוט כועס על עצמי עם ההחלטות האלה
זה קרה לי גם עם 'חברים' שהתחלתי לצפות בה מהעונה השמינית, התמכרתי, ומאז יש לי את כל הפרקים על קלטות משידורים חוזרים.. זה קרה לפני המון זמן עוד בעונה ה.. שישית אני חושב של 'בוורלי הילס' שמשום מה כל פעם שזה היה בטלויזיה הייתי מעביר ערוץ, עד שהחלטתי לצפות באיזה פרק ומאז ראיתי את כל הסדרה.. עכשיו אני צריך להשיג את העונות הקודמות של 'סקראבס' כדי להשלים את החסר. פשוט חייב. קרה לכם גם פעם אותו מקרה שלי?

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

באמת שלא ראיתי את זה שם
אבל אם היה שם גם משהו דומה, אז יצא בפוקס

dance13

New member
גם לי זה קרה...

אני התחלתי לראות על טבעי מהפרק השלישי(אבל השלמתי את שני הפרקים הראשונים) וגם בסקראבס התחלתי לראות מהעונה הרביעית(!!!)אבל אמרו לי שהעונות 1 2 3 של סקראבס ישודרו עוד פעם....

LeRanch

New member
קרה לי עם המון סדרות

סמולוויל, מגרש ביתי, האו.סי, איך פגשתי את אמא, 3 גברים וחצי, סקראבס, הופ ופיית' ועוד כמה..

LeRanch

New member
2 גברים וחצי*../images/Emo122.gif וגם עם נמלטים!

אבל השלמתי את 2 הפרקים הראשונים של נמלטים במרתון יום העצמאות

snier1991

New member
הישרדות וזהו

בכל מקרה רוב הבחירות שלי מתגלת כנכונות לאחר זמן מה

DevilGirl92

New member
כן

לא ראיתי על טבעי עד פרק 13 וסמולוויל עד עונה 5 [ראיתי את הסוף של 4, אבל זה לא נחשב]

Im All That

New member
כן!

זה קרה לי במכושפות...התחלתי בעונה הרביעית (אבל השלמתי את העונות בשידורים חוזרים) וזה קרה לי גם באנטומיה של גריי שהחלטתי לחכות לשידורים חוזרים....!

AliceQueen

New member
גם לי זה קרה

עם מלא סדרות... הישרדות, סמולוויל, מגרש ביתי, או.סי, המירוץ למיליון... ואני בטוחה שיש עוד אבל אני פשוט לא זוכרת...

Sole Survivor

New member
אני התחלתי לראת סקראבס

רק מהעונה הרביעית מסתבר מהסוף שלה דווקא את בברלי ראיתי מההתחלה כמעט למרות שאת העונה הראשונה ראיתי אחרי שכבר שודרה העונה השנייה ניראה והם היו בשידורים חוזרים בערוץ 6

סופי 777

New member
מלא פעמים!

זה קרה לי עם על טבעי,אבודים..וגם על נמלטים!שאני כ"כ מצטערת על זה,למרות שכבר השלמתי את הפער.

למעלה