מכירים את השיר?

סיון b

New member
מכירים את השיר?

אני כותבת כאן מילים של שיר, שאני, באופן אישי, נורא אוהבת. עם חלקו גם מזדהה. רציתי לשתף אתכם. אוהבת, סיון Dionne Warwick / Heartbreaker I got to say it and it´s hard for me You got me crying Like I thought I would never be Love is believing But you let me down How can I love you When you ain´t around And I get to the mornin´ And then you never call Love should be everything Or not at all And it don´t matter whatever you do I made a life out of loving you Only to find Everything that I follow is dying I´m crying in the rain After this searching my world For a love everlasting Feeling no pain When will we meet again Why do you have to be a heartbreaker Is it a lesson that I never knew Gotta get out of this spell That I´m under, my love for you Why do you have to be a heartbreaker When I was being What you want me to be Suddenly everything I´ve ever wanted Has passed me by This world´ll end, not you and I My love´s stronger than the universe My soul is crying for you And I cannot be reversed You made the rules And you could not see You made a life out of hurting me Out of my mind I am held by the power of your love Tell me when do we try Or should we say goodbye

זהרי

New member
וואו

אני אוהב את השיר וכבר מתחיל לנגן אתו בראשי דייאן ווריק.......... אה..את יודעת שזה השם גם של אחותי...( טלפטיה?) זהרי

סיון b

New member
זהרי, אתה מכיר את השיר הזה???

זה שיר ששמעתי ברדיו, ונתפסו לי השורות של הפזמון... ישר רצתי לאינטרנט למצוא את המילים. דיון וורוויק, אני חושבת שהיא גדולה. מילים פשוטות שמצליחות לבטא כ"כ הרבה... אהבתי, סיון

זהרי

New member
אני מכיר

ובכלל אני אוהב את דיאן ואת אריטה...ובכלל אני בדרך כלל שומע את המילים יותר מאשר המנגינה... סיון בוקר טוב...קבלת את האי מייל בחזרה? היום התחיל לחוץ בעבודה היות וכמה פקידות לא הגיעו בנוסף התמידו לי נספחים ללמוד את העבודה כאשר הפקידים הנשארים ממש ממש " שמחים ללמד" אז היתי צריך על הבוקר לתת שיחות מוטיבציה בעוד שהראש שלי בכלל במקום אחר היום.. זהרי

מעגלים

New member
בטח שמכיר ,שיר קלאסי יפהפה

בוקר טוב סיון. מה שלומך הבוקר? יותר טוב? בזמן האחרון אני מרגיש סימנים של דכדכוך אצלך. יש גם תקופות כאלה.(זה בסדר אוהבים אותך גם כשאת מחייכת ושמחה וגם כשאת קצת בדאוון) אני מקווה שעכשיו את מחייכת ,לא ראיתי עדיין את חיוכך המקסים אבל סיפרו לי שהוא יכול להמיס כל כאב (אם זה נכון אני כבר רוצה שתשלחי לי אחד דחוף!!!). השיר שהבאת הוא אחד האהובים עלי,אבל אף פעם לא הקשבתי בעומק למילים. ועכשיו כשהבאת את מילותיו כאן הוא מקבל משמעות חזקה הרבה יותר. אין ספק שכשאשמע מעכשיו את השיר אזכר בך. שורה אחת שאת צריכה לקחת איתך היא: My love´s stronger than the universe את זה אף אחד לא יכול לקחת ממך.
גדול משה

סיון b

New member
משה,

איזה כיף לשמוע ממך את כל הדברים האלה... אומרים שיש לי חיוך יפה. אומרים שיש לי חיוך מאיר. קשה לי להעיד על עצמי. אשמח לשלוח לך מיליוני כאלה! אשמח גם לחייל אליך במציאות. משה, נכון, אני בdown עכשיו, אבל אני מקווה שיהיה בסדר מתישהו. השיר..... השיר הזה מדהים. אני כל הזמן קוראת מחדש את המילים ונדהמת איך מישהי הצליחה לבטא בדיוק את מה שאני מרגישה לפעמים.חוץ מהפגיעה. אבל... לא תמיד צריך שיפגעו בך כדי להרגיש את שברון הלב שחודר עמוק עמוק פנימה ומאיים להשתכן שם דרך קבע... משה, המשפט שכתבת. נורא נכון. נורא כואב. אף אחד לא יקח ממני, ואולי זה מה שכואב כל כך.... סיון

Mאיה

New member
בטח מכירה!!

עוד שיר שאני מאוד אוהבת... ותגידי, על איזה תחנה הרדיו שלך מכוון? כי כל פעם שאת מזכירה שיר...זה שיר שאני אוהבת ומתחברת אליו. אז מה, יש לנו טעם דומה במוזיקה?

למעלה