מכירים את השיר "חדשות"?

RunNGun

New member
מכירים את השיר "חדשות"?

של החברים של נטאשה? עם כל המגישים שמשתתפים? מישהו יכול לזהות אותם בשיר הזה? אתגר קטן בשבילכם
אני זיהיתי את אברי גלעד, אהוד מנור ז"ל, יואב קוטנר ורפי רשף.

גלטזזז

New member
עוד משתתפים שם:

מנחם גרנית,רבקה מיכאלי,אורלי יניב ודידי הררי.

גלטזזז

New member
את הגרסא הזאת הכרת?

השיר ניתן להאזנה ע"י העתקת הקישור (קליק ימני על הקישור ו"העתק קיצור דרך") ל URL בנגן (קובץ - פתיחת כתובת URL ו"הדבק") . הורדה: קליק ימני ו"שמירת יעד בשם". הגרסה הזאת בושלה ע"י שמוליק לדרמן (אם אני לא טועה) במסגרת קמפיין של גל"צ לפני משהו כמו 10 שנים (נבחרת האקטואליה של גלי צה"ל). (התנצלות: הקובץ הועלה כקטע הקלטה גולמי ללא עריכה)

RunNGun

New member
"חדשות" יותר קרוב לראפ בביצוע

זאת לא שירה מלודית....

RunNGun

New member
ד"א, גלטזזז

קודם כל אתה עושה עבודה נהדרת בדף של קבצי הקול. רק הייתי שמח אם היית מוסיף שם מהקטעים (הקלאסיים, יש לציין) של מנשה יוסיפוביץ' מבית הספר פיק"א בפתח תקווה, אם יש לך כאלה. יש ביקוש!

מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מיהו?

יצא לי גם לשמוע כמה פעמים את מנשה יוסיפוביץ. מישהו יכול להסביר מיהו ומה הקטע איתו בדיוק?

RunNGun

New member
אף אחד לא יודע

אבל הבחור הוא כנראה סוג של "ילד ניצחי", שמתקשר כבר כמה שנים טובות למיטב שדרי 103FM (אני זוכר ביקורים שלו בעיקר אצל נתן זהבי) ומספר להם על זה שהוא משחק כדורגל בבית ספר פיק"א בפתח תקווה (שאגב, באמת יש כזה ביצפר?
). אגב, הפעם הכי משעשעת שאני זוכר היא הפעם שבה תיאר יוסיפוביץ' משחק כדורגל (אמיתי!) שמשוחק בבית הספר המיתולוגי בפ"ת, מהלך אחרי מהלך. נתן זהבי שפע התלהבות וכשנכבש שער הוא אפילו הוסיף את אות השער של "שערים ללא הפסקה"
אם היתה הקלטה של זה, זה היה ענק....

רק ל103?

שמעתי אותו מנסה רבות להתקשר לרשת ב' ואם אינני טועה גם לגל"צ... למה רק מנסה? כי הבחור ישר בתחילת השיחה צועק את שמו ומוטס אחר כבוד מהשידור...

RunNGun

New member
../images/Emo6.gif כנראה שיש איזה חוזה עם 103

כי השדרנים דווקא מתייחסים אליו בחביבות ובהומור.... האיש באמת לא שפוי...

dhp7

New member
מנשה

מתקשר כבר עשרות שנים לעשרות תחנות רדיו אם כי נדמה לי שלבחור יש אובססיה מיוחדת לגלצ הוא מכיר את כל השלוחות בתחנה בשבת האחרונה שסגרתי, הוא חזר והתקשר לש.ג. במשך שעות. הוא מופרע לגמרי, הבחור, אין קשר בין המשפטים שלו. (אם כי זה מעביר יופי של זמן בשמירה, מעין משחק אסוציאציות עם חולה נפש)

הוא מתקשר לכולם

ומכיר את השמות, השלוחות, התפקידים והתכניות. למרות שאנחנו 102FM, גם אלינו הוא מתקשר ללא הפסקה- ואפילו... השיג את מספרי הטלפון הפרטיים של כל אחד מהשדרים. אולי מישהו בעבר החליט לעשות מזה גאג, אבל היום נדמה לי שהוא כבר גובל בהטרדה פלילית... פשוט מפחיד! בכלל, אולי זה המקום להעלות את השאלה הרדיופונית המתבקשת: האם לא תם עידן ה"אין לנו איזו דמות מעניינת, בוא נשתמש באחד מהווירדוז שמתעלק על התחנה- ונעשה ממנו קטע"? הזאת עשייה רדיופונית, או כסא מפלט לעונת המלפפונים?

למעלה