מכירים את השיר הזה.....

lali5

New member
אי אי אי - ראש חסה....

חיוך ראשון בבוקר מגעיל! ואני חשבתי שראיתי הרבה בחיים.... מה שכן, גם כאן יש לקח - כל דבר במידה, יותר מכמה שיחות נשמע מיותר, או שאולי בעצם, תלוי מה מחפשים... ללי שעדיין מחייכת

lali5

New member
דואלי - חשוב לי מאד שתקרא את זה

נדמה לי שזה ידחק לסוף העץ, כי הגעתי (כרגיל) באיחור. רציתי להגיד שכל מה שנאמר על לתת צ'אנס ועל זה שגם היא הייתה נבוכה וכו'-הכל נכון, אבל זה לא העניין. השאלה שצריכה להשאל היא אם, כמה ואיזה זוגיות אתה רוצה. אני מכירה תאוריות בלי סוף אבל באמת ובתמים מאמינה שכשתחליט שאתה רוצה לבנות חיים עם בת זוג, לא תתמקד בכל הדברים שלא מתאימים בה. ברור שיש מקום לברור ובכל זאת מי שרוצה למצוא מחפש סיבות למה כן ולא למה לא.... ללי

דואלי

New member
הפינאלה.. דיאנד..לפיניטו..

רק בכדי לעלות חיוך על הבוקראז חייב לשתף אתכם לפני שאני רץ לעוד יום של עבודה.. צילצול טלפון -אני -הלו - היי זו x . קובי רציתי להגיד לך שאתה בשלן ניפלא ומה זה נהנתי אתמול.. (אני קוראים אותיבכלל אלי..) רגע אני מנסה שוב להשחיל משפט שלם ורציתי להיות כנה עד הסוף ולהגיד לך שאני כניראה לא ממש מוכנה לקשר חשבתי ,רציתי ואפילו ש... ולפני שגם תתן לי מיונים על ביצועיי במיטה הרמתי הקול לתוך השפורפרת ואמרתי אני לא קובי אני אלי .....אה התבלבלתי אלי איזה אלי אלי פגשת בקניון ..פגישה מספר 8 אההה אלי אהלן היא לי כיף לפגוש אותך אתה יודע אני לא ממש -זה בסדר הבנתי שזה לא הזמן הנכון בשבילך לקשר אז תורידי הילוך קחי לך זמן את ניראית טוב ואפילו טוב מאוד ואין צורך לשדר לחץ אין לך מה להילחץ אני אומר לה -כן אתה צודק רוצה לדבר איתך אם תרצה.... אני אצור קשר אני אומר לה ולא מתכוון עצות שיטחיות ביותר:::::::: ======== אז מה בקיצור אני אומר - נהלי נכון את פינקס הפגישות והטלפונים - אל תגזימי במספר מפגשי הבליינדייט בשבוע - תני צ'נס לבחור שניראה הכי הכי לא חיצונית אלה ניראה ששווה עוד מיפגש . -אני מת עליכן הנשים במיוחד כשאתן משוחררות וחופשייות אין עליכן אבל בחיי'ת את "הקרם ברולה " שלכן שמרו רק לזמן שאתן רוצות לטעום ממנו ולא ליצירת המשכיות לקשר. -רד שם שאלה על קשר מתי הוא רציני ענו לך שם לעינין.. אבל רציתי להוסיף ולספר שגבר שואל כזו שאלה זה לפעמים רק עלמנת לדעת מתי היית בפעם האחרונה במיטה כמה זמן עבר מאז.. (גברים והראש שלהם.. רק את יודעת מול מי את עומדת ולך התשובותואו שאלת קונטר במקום תשובה.. )

r e d head

New member
../images/Emo13.gif....מחייכת

המבחר מבלבל סיכוי קלוש שמישהו יעצור באחד כשיש עוד רשימה ארוכה לפניו. זה אפילו בלתי אפשרי להחליט, ממש כמו בחנות בובות. אבל דואלי באמת נדמה לי שהרוב לא כאלה. אי אפשר לחיות יום יום מדייט לדייט, אף אחד לא עושה מדייטים את עיקר החיים שלו כל הזמן. התופעה מוכרת ממישהו חדש בהכרויות או שרק פרסם הודעה באתר הכרויות והוא מוצף עם קצת ניסיון, ואני מאמינה שיש לך, אפשר אפילו לנפות "מתלהבי דייטים", אפשר להרגיש אותם. זה לא מה שישבור אותנו, נכון? אני חושבת, זה מעניין לנו הנשים הפנויות ולכם הגברים הפנויים לקרא כאן דעות משני הצדדים, להבין את הצד השני. מה שבשורה תחתונה מאוד דומה ולא מפתיע. לא ספרתי בדיוק כמה נשים כותבות כאן בפורום באופן קבוע, רובינו לא גרושות טריות ולא בליינדייטיות סידרתיות. רובינו משקיעות ב"חיפוש" הרבה מאוד אנרגיות, מתעייפות ומתיאשות, נחות קצת, וממשיכות, כמו שנאמר, למרות הכל ואף על פי כן- נוע תנוע, ככה, מי שבאמת רוצה, בסוף מוצא הכלל הזה נכון כמעט לכל תחום בחיים וגם כאן.

רות 2

New member
../images/Emo6.gif רגע רדוש למה את אומרת ..

שכותבות הפורום כאן לא בליינדייטיות סידרתיות???????!!!!!!!!! עד שסוף סוף נעלתי את נעלי העקב האדומות מלפני שנתיים .. עד שסוף סוף הצלחתי להכניס את הקלמנטינות שלי לחזיית הפוש אפ,אפ,אפ.
לצבוע את פניי בצבעי הקשת
קניתי יומן אלקטרוני חדיש...לכל מספרי הטלפון החדשים
קבעתי תאריכים ,זמנים ..אפילו לקחתי פקידה חדשה לעינין
את באה ומחי מיקלדת מגלה לו שאין כאן בליינדייטיות סידרתיות על "בליינד" אני לגיד לך ..שאין לי מה לגיד את רואה ויודעת לפרש את המציאות בדיוק כפי שהיא מבלי ליפות ומבלי לכער!!!

רות 2

New member
רק אמרתי שאת יודעת.......

לפרנש את המציאות ......וכבר חירבשת הכל אני סתםםםםםם מהמתלהמות...

r e d head

New member
אה....

פחדנית...ככה מתקפלת אם יחשבו שאת כזותי מתלהבת דייטים לא יתחילו איתך....

דואלי היפלת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

טוב אז טעינו... לא לירות בנו.... מקווה שלא תשליך מהמפגש הזה לעתיד לא כל הנשים הן כאלו... כמו שלא כל הגברים... אז שיהיה בהצלחה פעם הבאה....בהצלחה
רוצה לצאת לבליינדיט?

למעלה