מכירים את השיר הזה.....

דואלי

New member
מכירים את השיר הזה.....

פגישה חצי פגישה מבט אחד מהיר..... אז אמרתי נו מה כבר יקרה נישתה כוס קפה ונמשיך הלאה.. כי הפעם וזו פעם ראשונה הסכמתי לפגוש אותה מבלי לקבל תמונה היא את שלי קיבלה. הסתפקתי בתיאור השיטחי אתם יודעים "קצוצת שיער צבוע בשחור עינים ירוקות ואקסטרה אקסטרה היא משהו בתשובות השנונות בהומור הציני שמשך אותי אז הלכתי על זה בית קפה הומה בקניון יושב והיא מגיע תיאור לא מאכזב היא אפילו הגזימה בתיאור הצנוע שלה סקסית!! שפת גוף שכולו אומר ביטחון לוחצים ידיים גיחוך קל ,מזמינים קפה הפוך והיא לא מפסיקה לדבר היא לא נותנת לי להשחיל מילה קופצת מנושא לנושא.. מסיבת גירושיה..לחוסר הערכתה לחינוך היום ואני חושב הפה היפה שלה מדבר מדבר ועל מה היא חושבת באמת??!! ניסיתי לספר, לשאול, להעביר נושא שיהיה קליל יותר אבל היא בשלה..חשוב לה להביע הפעם את עמדתה בנושא הכלכלי מדיני.. אה וכן אני פגישה מספר 8 השבוע והיא מחפשת זוגיות לטווח ארוך אתם יכולים לדמיין ??!! אני יושב מול אישה יפה ,סקסית ,בשלה, חושב על מממממ יהיה לא רע איתה במיטה אבל אם היא תמשיך גם שם לדבר ולדבר ולדבר מבלי לתת לי אפשרות להוציא הגה מפי ..זה לא ילך (כן מה לעשות גברים חושבים על איך יהיה הסקס .. אתן לא?) אז לקחתי לה את היד ופתאום סוף סוף היא שתקה שאלתי אם היא רוצה שאספר לה על עצמי משהו... ".....אתה נחמד לי, היא עונה לי אתה גם מושך ,אבל אני חייבת לרוץ לפגישה זה הטלפון בבית, זה בעבודה,את הפלפון שלי יש לך... אז תתקשר יש לנו על מה לדבר..." פגישה מוזרה ??!!היא קצת משעמם כי דו שיח של ממש לא היא שם... אגו צנטריות היתי אומר בעצם היא הזכירה לי את הסחרחרה שהיתי בה בעבר לפגוש כמה שיותר ואחרי פגישה לחשוב שאולי אסור לפספס את הפגישה הבאה..ואולי יש יותר טוב? אני לא אתקשר השבוע אולי כי אני עייף ולא פיזית

r e d head

New member
מנסה להתייחס...

רק מתוך מה שהמילים שלך משדרות. פגישה אחת לא אומרת כלום. ההתנהגות של הגב' הסקסית יכולה להיות בגלל לחץ שלה מהדייט. לא בהכרח האופי שלה וההתנהלות היומיומית, מאוד מאפיין חוסר שקט = קפיצה מנושא לנושא, רק שיהיה מה להגיד, שלא תהיה מבוכה. אולי אפילו הכינה רשימת נושאים מראש. אפשר להבין שעודף אנרגטיות מעייף, ואני מחפש חום וקירבה ולא פצצת אנרגיה מקפצת. מישהי להרגיש איתה בבית ולא לעשות רושם - הצגה. ידיד אמר לי פעם שפגישה מוצלחת היא כזאת שמרגיש כאילו מכירים הרבה זמן, לא צריך ידיד בשביל לדעת שהאוירה הנינוחה עושה את ההבדל. ואתה דואלי אך תדע אם אתה מפסיד או לא, אם לא תפגוש את הגברת שנית? אגב, תוך כדי קריאה חשבתי לי שממרומי ערימת הדייטים שלי מעולם לא נפגשתי בבית קפה בקניון, תמיד מעדיפה בית קפה צדדי ושקט או פאב קטן. התפאורה גם היא תורמת לאוירה. אגב, לשאלתך אני דווקא כן מנסה לדמיין אך יהיה המגע...אבל זו רק אני.

דואלי

New member
../images/Emo140.gifאני לא

יכול ממש להתווכח עם הפרשנות שלך אולי...?! אבל בכל זאת יש תחושה שעידן הנט- לא ממש נותן לאנשים להיות נטו הם עמצם (אני לא מדבר עלי). האודיגו , הצט ,אתרי ההיכרויות ה מ ב ח ר העצום במאגרים נותן לנשים שכמותה וגברים גם להאמין או יותר נכון להתפתות בלהכיר ולהכיר ולהכיר כי אולי יש אי שם בחלל הנט את האחד והיחיד אבל בדרך לא ממש מכירים לא ממש מהשקיעים מגלים משהו אחד שמזכיר עבר ..בורחים למפגש הבא -מגלים לפעמים אחרי חודש חודשיים משהו מרגיז באופי..בורחים למפגש הבא -צרכים להתמודד עם: יש לה ילדים גדולים הגרים בבית.. הוא מובטל.. היא מחפשת כתף גם כלכלית. הוא אוהב יותר מידי מין היא קצת שמנה יש לו כרס אין לה ציצי יש לה ילדים קטנים ובורחים מהתמודדות ..ובורחים למפגש הבא זה אחד המינוסים לדעתי של עידן הנט יותר מידי מבחר של נשים ,יותר מידי מבחר של גברים, יותר מידי מפגשים אז מוצאים יותר מידי תירוצים למה לא כדי לי להפסיד את המיפגש הבא (השתתפתי בסרט הזה..)

r e d head

New member
גם אני לא ממש יכולה

להתוכח עם הפרשנות שלך - להפך מסכימה במאה אחוז. אבל מגיע הרגע שיש הרגשת שובע מחיפושים. ומתחילים לנסות פגישה שניה ושלישית, מה שעדיין לא מבטיח כלום. בשביל זה צריך רק דבר אחד - מאוד לרצות קשר. והנה אתה אולי גם כאן מחפש תרוץ למה להפסיד את המפגש הבא.

לברוח

זה לא בהכרח ההפך מלהישאר. אפשר ללכת כי זה לא מתאים, לא תמיד "צריך" להתמודד. ואם הוא הולך/בורח... אולי זו כן הדרך!

r e d head

New member
לא יודעת למה...קצת מתחכם בעיני

פותר את כל הבעיה למה הכל ממשיך כמו שהוא. מעגלים על מעגלים. במקום זוגות של אנשים נוצרות חברות וקבוצות של אנשים פנויים. מי שרוצה זוגיות, מי שמעדיף ביחד על לבד....חייב לקחת סיכון. כן זה סיכון מתישהו אני אעצר ואקח את הסיכון הזה כנראה כאשר אני אפסיק לחשוב כל כך הרבה מתי שאני אלמד לזרום יותר. ראבק לא טוב לבד, כל האנרגיות האלה שהולכות על חיפושים, מפחי נפש, ואכזבות.

דואלי

New member
../images/Emo70.gif אמרת נכון

ואל תפסיקי לחשוב !!! זה לא רע זה הרבה פעמים נכון לזרום בקצב החשיבה מי אמר שצריך לזרום רק בקצב הריגשי?????? מוגזם כמה המילה "לזרום" -הפך להיות -- IN-- מוגזם כמה אנשים משתמשים בו במפגשים עם אדם זר..

ophra

New member
המילה "לזרום"

אכן יצאה מכל חור אפשרי שימוש-היתר שנעשה בה בכל הזדמנות מתאימה ולא-מתאימה הפכה אותה למאוסה ואפילו מעצבנת אבל אם נחליף אותה במילים אחרות...? כמו: "פשוט להיות" "להרגע ולהנות" "לא לפחד" כאילו אמרנו אותו דבר רק זה נשמע (לי לפחות) טיפה יותר טוב
לחשוב זה מצוין וגם אם רוצים לחשוב קצת פחות לא תמיד זה קל לביצוע אפשר גם לחשוב וגם לא לפחד, ולהיות רגועים זה אפשרי! עפ
(אם נרצה אין זו אגדה
)

אוי זה נשמע מצחיק

מנסה לדמיין אותך יושב מביט מתענג והראש מתפוצץ לך.. אבל יש תמיד אבל לפי מה שכתבת הבחורה בעלת ביטחון מופרז ואולי בגלל זה דיברה ללא סוף, או שפשוט היא מרוכזת בעצמה ולכן לא היה לה זמן ואוזן קשבת גם בשבילך, אבל אם היא עשתה לך את זה ולא רק חיצוני כי סקסיות משתנה וזה לא הכל, צא איתה לעוד קפה והפעם תחליט אם יש טעם גם למרק..

ophra

New member
עייפות ולא פיזית

את התחושה הזו אני מכירה היטב אני לא יודעת מה מתאים ונוח לך אבל עבורי, בתקופות כאלה של עייפות נפשית מתאימה בדרך כלל מנוחה כמו בכל עייפות...
מנוחה מדייטים מנוחה מלילות של ישיבה על הנט מנוחה ממפגשים חדשים עם אנשים חדשים שגוזלים כל כך הרבה אנרגיות עד שהמצברים מתמלאים בחזרה ויש שוב כוחות לצאת ולבדוק ולחפש ולהסתכל סביב... כי בסך הכל הסביב, עם כל חסרונותיו הוא לא כל כך גרוע
יש אביב בחוץ, שמת לב?
ובנוגע לדייט הספציפי שסיפרת עליו - מודה שקראתי אותך עם חיוך לא חיוך מר לא חיוך לועג חיוך שנזכר בדייטים דומים אך שונים שעברתי בעצמי מהצד שלי נראה שפשוט התקשורת שם ביניכם לא עבדה מי-יודע-כמה לפעמים התקשורת הוירטואלית עובדת יופי והתקשורת הבינאישית, של החיים, מצליחה פחות אז אם ממש בא לך להכנס איתה למיטה מסיבה כזו או אחרת
לך על זה.... כל עוד היא גם רוצה, זה לא צריך להיות בעיה
אבל זוגיות ורגשות וחיבור אמיתיים לא נראה לי שיצאו מהסיפור הזה.... וזו, כרגיל, רק דעתי עפ
(חוזרת לאט לאט לחיים ולשגרה)

לא נראה לי לחרוץ דיעה בפגישה ראשונה

לפעמים דואלי.. עודף בטחון עצמי לכאורה.. ופטפוט בלתי פוסק.. מעיד אולי על חוסר בטחון.. אולי על מבוכה.. אני חושבת שזה קצת נמהר לחרוץ על הגברת דיעה. ואם מצאה חן בעיניך תן צ'אנס.. יכול להיות שתראה שטעית.. יכול להיות שלא.. אבל לא צריך להסיק מסקנות פזיזות...

*יערית

New member
נימוס.......

לא יודעת נשמע לי חוסר נימוס לחלוטין! אני פטפטנית חבל"ז...אבל ראבבק פגישה ראשונה א.ספרי על עצמך....תראי שאת חכמה...אבל לא יותר מידי. ב.תני צ'אנס לצד השני לומר משהו..כמו:הקפה טעים לך? ג.אחרי שדיברת ודיברת....חכי רגע...לאן את בורחת? כאילו מה אין חשבון לשלם? ועכשיו ברצינות....מעט נימוס היה חסר לי בתמונה זה נחמד לדבר ולהפגין שאת יודעת ומבינה על כל דבר שבעולם אבל נפגשת עם מישהו..את לא יושבת לבד מול המראה. נשמע לי ככה..צולע....ותאמינו לי שאני פטפטנית רצינית, אבל כאשר אני נפגשת עם אדם זה משום שאני רוצה לחלוק י ח דנושאים....ולא לבד. תודה

ראש חסה

New member
ת'שמע אחרי התגובות כאן

אתה חייב לספר אם יהיה המשך או לא??????!!!!!!! תאמץ את השיטה הנשית . ת'שמע לתחושות הבטן ורק אחר כך לתחושות הזרג

מסכימה איתך גחלילית

אני כשקראתי את הודעתך דואלי ראיתי מול עיני בחורה לחוצה לאללה שמשדרת דוקא חוסר בטחון שחוששת מרגעים של שקט (שמביך אותה) אם היא מצאה חן בעינך תן צ'אנס מה כבר יכול לקרות?

דואלי תודה

כן שמעת טוב תודה.....כי נתת לי את ההזדמנות לראות פאן נוסף של איך פגישה נראית מהצד... מהצד שמול... נכון שכל פגישה זה משהו אחר ושכל אדם הוא שונה אבל יודעת שכשאני נפגשת פעם ראשונה אני מרגישה מבוכה והמבוכה גורמת לנו להתנהג קצת אחרת.... לידיעתך יתכן שהגב' רק אמרה שיש לה פגישה נוספת כדי לראות עם מצאה חן בעינייך ולבחון אם תתקשר.....אז תחליט מה שאתה רוצה אבל לדעתי צריך בדרך כלל לתת צ'אנס נוסף.... חושבת שנשים הן לא כל כך שונות מגברים וגם הן מסתכלות האם הוא מוצא חן בעיני.... האם אני נמשכת עליו... בכל אופן דואלי שיהיה בהצלחה גם עם זה יהיה עם בת זוג אחרת....

maof

New member
דואלי........

אני יושב וחושב ....מה ליכתוב..... מאוד מיתלבט בתשובה...... אני חושב שהייתי אומר לך תעשה את מה שטוב עבורך.... ותיזהר מאנשים ששומעים רק את עצמם !!! מעוף

ראש חסה

New member
ואם במפגשי בליינדייט עסקינן

ואיך זה ניראה לפעמים מהצד של התרנגול.. אז החלפנו תמונות צוטטנו עד לשעות הקטנות של הלילה ודי מת לפגוש !! נכון לא ממש יפה וגם אני לא ממש שייך לקטגוריה הזו כמו שהיא כתבה חמוווווד וכך גם היא טוב, די אני אומר לה אנכנו כבר שבועיים כל ערב מצוטטים , עוברים בשלב מסויים לטלפון מקפידה לסיים את השיחה ב..ביי חמוד נשיקות.. ואני רוצה אותם ..............את הנשיקות היא צוחקת גם אני אני מתעקש, לא הולך, אני כותב לה איימל שאני עומד על כך ולא ממשיך בהתכתבות רוצה לפגוש בך!!!! אולי נשואה? אולי נכה? לך תדע ......הדימיון עובד לו ועובד הקשר מתנתק ....................שבוע ימים . אני חושב עליה ,לא זו לא התאהבות וירטואלת ממש . אבל ידידות מיוחדת התפתחה לה כאן והתעניניות יש היו גם שיחות על סקס ..שעשו חשק לפגוש פתיחות היתה שם !! אזזזזזזזזזזזזז מה הפאקניג סיבה שהיא לא רוצה????.. והנה הגיע האימייל שמסביר את הסיבה----------------- לאורך כל הזמן הזה היא שחכה לציין שהיא אישה חרדית, דתייה מבני ברקאמנם גרושה אבל ממש חרדית (אין ולא כלום נגדם........אבל מה לי ולזה) גברים גם הם מתאכזבים, מפנטזים, גם עליהם אפשר לעבוד..........

../images/Emo93.gif

זה הדבר הראשון שעלה לי לומר ואתה ראש חסה מוזמן להראות לנו גם את הצד האפל של אחיותינו ואת הצדדים האנושיים של אחינו

למעלה