מכירים את המושג

peter Wi

New member
מכירים את המושג

"מוות בנשיקה"? ובכן, גם אם לא, מוות בנשיקה מתאר מצב שבו אדם מבוגר מת בשנתו. למה אני מטריד אתכם בדברים קטנים אלו? הו, אני וחברה שלי עבדנו על תאוריה קטנה שלפיה מוות בנשיקה נגרם כשהאדם מתעייף מן החיים ורוצה למות בשקט. נחמד? -טוב, זה לא הקטע. אח"כ חשבנו גם על המושג "מוות בעריסה", ודבר הוביל לדבר ולבסוף הגענו למסקנה הבלתי נתנת להכחשה שמוות בעריסה נגרם כשהתינוק מתגעגע ל"מקום שהוא היה לפני שהוא נולד" ורוצה לחזור לשם, לפני שמושגים ארציים כמו מוות או חיים ושרידה נכנסים לפעולה. רק הבהרה קטנה, גם למוות בנשיקה וגם למוות בעריסה בשני קצוות החיים לא נמצאו הסברים רפואיים-מדעיים מוכחים. סתם משהו מעניין לחשוב עליו.

I am a freak

New member
רעיונות יפים../images/Emo70.gif

אבל, אפשר להמציא המון תאוריות (ואתם יודעים כמה שאני אוהב להמציא תאוריות
)
מוות בנשיקה- אדם חסיד וטוב לב, שלא מגיע לו למות בצורה כואבת, מת בשנתו (זה המוות שאני מאחל לכל האנשים שאני אוהב, בבוא העת כמובן, כיוון שזה המוות הכי קל שיש
)
מוות בעריסה- כולם יודעים אילו חושים מפותחים יש לתינוקות. ייתכן כי הם פשוט יודעים לאיזה עולם הם נכנסים- עד כדי כך שחלק מהם (מהתינוקות) פשוט מעדיפים לא להיוולד כאן.
עובדה מעניינת- גם מוות בנשיקה וגם מוות בעריסה ניתן לחזות מראש ע"י נומרולוגיה. אם כך, יכול מאוד להיות שזו רק עיניין של "גורל". למי שמאמין בו כמובן. הפריק, שסתם לא יודע מה לכתוב כאן

I am a freak

New member
עד כמה שהבנתי....

עד כמה שהבנתי, גם אתה עוסק בנומרולוגיה. אם כך, אתה בטח מכיר את הנומרולוג שוקי משהו....(זיקרי
) נכון
בעבר, הוא עבד ב"מכון" שלו ללימוד הנומרולוגיה, עם אישה נחמדה מאוד- שהייתה האמא של ילד מהכיתה שלי. ייצא לנו להיפגש מדי פעם (לא מעט) ולמדתי ממנה המון, על עצמי ועל הנומרולוגיה. באחת משיחותינו דיברנו על הבן שלה שנפטר ב"מוות בעריסה". היא אמרה שהיא יכלה לדעת שהוא ימות, אבל היא הדחיקה זאת- "מחשבה פסיכולוגית". מה שיפה (עד כמה שזה יכול להיות) בסיטואציה זה שרוב התינוקות שנולדו באותו תאריך, כמו תאריך הולדתו של בנה, נפטרו גם הם ב"מוות בעריסה". עד כמה שהבנתי, זו הייתה השנה בה היה המספר הרב ביותר של מקרים כמו אלה. אם ייצא לי להיפגש איתה שוב, אני אשאל- למרות שהיא הסבירה לי מה הנחה אותה ואיזה צירוף מספרים האיר את עיניה, אבל, לשאול לא עולה כסף
. חוץ מזה, שיחה עם אישה משכילה ונהדרת כמוהה רק תורמת לי עוד, במודע או לא במודע- מתוך רצון או "בלי כוונה". הפריק.

true fate

New member
רק כדיי להבין אותך...

מוות בעריסה זה מוות שבו התינוק נולד לפניי שהוא יוצא מבטן אימו ומוות בנשיקה זה מוות שמישהו שהגיע זמנו פשוט מת בשיבה טובה בעת שנתו?

Swicca

New member
אני דווקא הייתי רוצה את המוות .....

.. בנשיקה ועכשיו ... בעעעעעעעעע.... !!! נמאס לי ... חחח לא לשים לב ... הלימודים התחילו והדיכאון חזר .. :p

peter Wi

New member
מוות בעריסה

הוא מוות אחרי שהתינוק נולד עד 8 חודשים מרגע ילידתו.

קרנוש21

New member
לגבי מוות

מוות זה מוות לא משנה איך ואל לכם להתעסק בתיאוריות מה מי מו לגבי מוות כעת יש מיליון ואחת תיאוריות לגבי המוות כולם נכונות בעובדה אחת שהנפש מתה והגוף נשאר! אני מכירה מוות בנשיקה של המאפייה ואין לזה שום תיאורייה ושום כלום זה פשוט עובדתי וכל השאר חבל לבזבז על זה זמן לא בשביל זה הגענו לעולם!

mr nice guy

New member
נראה לי שהתבלבלת..

רשמת שהנפש מתה והגוף נשאר, לזה התכוונת או התבלבלת? אם לא התבלבלת... תסבירי

קרנוש21

New member
יש מלא אפשרויות לרשום את זה

אבל אני בחרתי בזאת הנפש- יעני עכשיו בגלגול הזה אני קרן אז קרן מתה והגוף נשאר להסריח בקבר... כאילו דאאא פעם הבאה תיהיה לי נפש אחרת כי אני גם יהיה מישהי אחרת וזאת לפי התיקון שאני אצטרך לעבור הרי גם לנורמולגיה זה קשור!

Alucard02

New member
אני חושב קצת התבלבלת .....

... את מתכוונת לכך שפה ועכשיו נגיד את תמותי (חס וחלילה :p) .. ואז הגוף הפיזי ישאר כאן והנשמה שלך תעבור הלאה לגוף חדש רק שהפעם את תתחילי חיים חדשים ולכן תיהיה לך אישיות שונה לגמרי ממה שעכשיו ! ... ולא תיהיה לך נשמה שונה ... אני די בטוח .. זה קצת בלתי אפשרי !...

I am a freak

New member
אתם אומרים בדיוק אותו דבר.....

או שגם אני לא הבנתי
חוץ מזה, קרן, אין שום קשר בין התיקון שציינת לבין הנומרולוגיה. בנומרולוגיה יש שנתיים (במחזור) שנקראות שנות תיקון, לאחריהן יש התחלות חדשות. בשנים של תיקון המערכת הגורלית היא הקובעת ולאדם אין בעצם, לפי האמונה, את הכוח לבחור בשביל שהוא רוצה ללכת, כמו בכל שאר השנים. הפריק.

קרנוש21

New member
אותו דבר

יש מיליון ואחת דרכים לומר את זה ושוש לגבי נורמולגי אני אמרתי מתי יש תיקון????????????? ורק אנשים בשכבה רוחנית מסויימת והלאה לא משפיע עליהם כלום לא נורומולוגיה לא אסטרולוגיה ולא בטיח! אבל יש מעט מעט ואני ידגיש מעטאנשים כאלה בעולם (כמובן יחסית למספר האנשים בעולם) צריך לגעת בנקודה מאוד מאוד עמוקה בלא מודע ובתת מודע בשביל להיפתח לזה ובלה בלה בלה נורומולוגיה אבל שאתה מגיע בשם מסויים לעולם ובתאריך מסויים לעולם תרצה או לא תרצה יש לזה סיבה

I am a freak

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifbubling

את סותרת את עצמך. או שפשוט ממש ממש קשה להבין אותך. הפריק.

קרנוש21

New member
אני יסביר לך בקצרה למה אישיות שונה

בגלל המוותתתתתתתתתת נגיד והתאבדתי? מה תישאר לי אותה אישיות? נגיד וביליתי יותר מידי באהבה מה תישאר לי אותה אישיות? נגיד ושהייתי קטנה לא תיקנתי משו שהייתי צריכה והדחקתי את זה ולא הייתי פתוחה לזה ופתאום אחורי זה ז"א אחורי המוות נפתחתי יותר לתקן את זה אז מה אני אותה אישיות???????????? לא! אולי שונה במיקצת אבל לא! ולא התבלבלתי כי אמרתי שיש מלא דרכים לומר את זה ועוד סיבה למה זה אפשרי כי באחריות אני אומרת לך שהגלגול הראשון שלי פי 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 אני שונה ממה שהייתי! אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם מוציאים אותי משלוותי יש מלא עולמות גם לאותו הדבר כל אחד בעולם שלו! זה העולם שלי נעים מאוד

I am a freak

New member
אני כל כך לא חושב כמוך../images/Emo70.gif כל כך../images/Emo70.gif

את באמת חושבת שזה הגיוני לחיות ב"ערוץ" משלך. כשבעצם- אף אחד אחר לא רואה איתך את אותו הערוץ
את סותרת את עצמך, את לא הגיונית. מצד אחד את אומרת משהו נכון, ובשניה אחרי זה סותרת את עצמך כליל
מוזר... אבל, זה הערוץ שלך, אז אני לא אתווכח
הפריק
, שמנסה להבין אותך

קרנוש21

New member
|אייקון של נמאס לי|

אני חיה כרגע בערוץ שלפי הערוץ הזה יש מילייונים של עולמות מקבילים העולם שהכי קל להתחבר אליו הוא העולם של האנרגיות המקביל לזה ששלנו יש שם אותה קרן אותו שוש אותה פליימ שמה שקורה פה בידיוק קורה שם אך שם זה רק האנרגיות שלנו יש מלא עולמות ובערוץ שלי אני מודעות למלא עולמות עדיין לא מיליון אבל בע"ה בקרוב אני יחליף תחנה! יום טוב אם אתה רוצה לדבר בטלפון יהיה לך אולי יותר קל להבין אותי אך בתנאי אחד שלא מדברים על אלוהים! כי זה לא מעניין אותי להוכיח לאף אחד כלום! גם זה לא מעניין אותי להוכיח ת'אמת אבל וואט אוור

I am a freak

New member
אין לי הצורך להוכיח לך כלום.

דרך אגב, התאוריה שלך נשמעת לי ממש ממש ממש דומה לתיאוריה של עוד רבים אחרים. רק, אצלהם, לא קוראים לזה "ערוץ" אלא מישור. רבד. בכל אופן, אני לא מתווכח איתך. למרות שאני לא מוצא שום היגיון בתאוריה שלך ואפילו שאת סותרת את עצמך....לפעמים....... אני אתן לך לחיות את חייך, כי מן הראוי שזה יהיה כך
בהצלחה
בהמשך, ובהחלפת הערוץ. הפריק.

למעלה