מכירים את המושג...

y e t i

New member
כי גם אם רק נהנים מהדרך זה גם סוג של רווח.

אם הדבר לא ידוע ועדיין זה עושה טוב ושני הצדדים מרוויחים אז לדעתי אין בעיה, ואם ידוע שהסוף הולך להיות רע אז יהיו כאלו שילכו עם הראש בקיר יפסידו ויתחילו לבכות, ויהיו כאלו שידעו איך להגן על עצמם . כל דבר בחיים זה שמירה על אינטרסים וברוב המקרים הכל מסתכם ברווח או הפסד .

סמלת

New member
פה הבעיה..

אני לא יודעת איך זה ייגמר (ואם כולם היו יודעים החיים לא היו מעניינים לא?
) וגם מאד קשה לי לנחש... אני לא מקווה או מצפה להכנס למשהו רק אם אדע שזה ייגמר טוב, באמת לא אכפת לי איך זה ייגמר או מתי, הדרך לשם זה מה שגורם לי לחששות...ואני לא מדברת על עוד סתם בן אדם מתוסבך, כולנו מתוסבכים..זאת התמודדות עם משהו ברמה שלא הכרתי ואין לי כלים שיעזרו לי לעזור לעניין.. אבל בשורה התחתונה, כרגע זה עושה לי טוב...השאלה היא אם לתת לזה להתפתח כי זה כבר בתהליכים..

ס22ית

New member
כן.

לעת זקנה
ואחרי שעברתי כמה דברים בחיים.. שווה להשקיע וללכת על משהו שמרגיש לך טוב.. אי אפשר לדעת מה העתיד צופן <בכל דבר בחיים> ואי אפשר לחיות בצורה של "אם וכאשר" פשוט לזרום עם החיים ועם מה שעושה טוב.

../images/Emo124.gif סמי

עד שסוף סוף מישהו מציע לך מיטה חמימה... אז את גם מתלבטת ????
יאללה, קחי את החיים בקלות. ואל תשקיעי יותר מדיי מחשבות.. זה הורס את כל הרומנטיקה

TzutZ

New member
לא מכניסים ראש בריא... וכו'..

האמת אני דיי מקפידה להשאיר את הראש שלי מעל קו החרא, אבל קרה וגם אני נפלתי- והסוף ידוע מראש... מיותר! מה שכן יטי אמר דבר נכון- לא מנסים, לא יודעים מה הפדסנו... וזה נכון, אבל- מה שלא יודעים לא מזיק, לא?.. בכל מקרה מהתגובות שרשמת לכולם נדמה לי שאת שואלת את השאלה הזו טיפה מאוחר מידיי... את כבר בפנים. ואם זה המצב מה שנשאר לך הוא להנות ממנו..

TzutZ

New member
../images/Emo67.gif

האמת שגנבתי את המושג מ"עולם" אחר.. לפני שטסתי להודו, כולם אמרו לי לבוא עם נעל שתהיה מעל קו החרא הרעיון הוא- לא לטבוע בתוך גושי החרא של הפרות שמפוזרים ברחובות בזמן שאת מוצאת את עצמך מדלגת בניהם
עכשיו תנסי להקביל את זה לשאלה שלך.. יוצא מתאים, לא?

סמלת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לי אפילו כסף לנעליים אחותי, אני עמוק בקקי

TzutZ

New member
אוווווויייייייי הזכרת לי

מראה נוראי שממש ממש הדחקתי!!!!!!!!

y e t i

New member
פעם 4 שאת מסכימה איתי קבל עם ועולם .

לא מקבל את ההגדרה הזאת שאם היא כבר בפנים שתהנה ותמודד עם התוצאות בשלב מאוחר יותר . אין דבר כזה לא לצאת מזה , ובכל רגע נתון שתלך ותוריד לו כאפה , בסוף היא תמצא את דרכה החוצה .

../images/Emo6.gif למי להוריד כאפה ????

פייר. עד עכשיו לא הבנתי על מה ומי מדובר. רק שיש מיטה וחולה

למעלה