מכירים את החברה Herbalife?

מכירים את החברה Herbalife?

החברה Herbalife International מציעה לי ללכת מחר לסמינר במלון בנצרת עלית אשר בו ידריכו אותי איך לנהל עסק שלהם. הם טוענים שהם מציעים לאנשים להקים עסק דרך הבית (דרך המחשב). האם לסמוך עליהם וללכת או לא? אני לא מכיר את החברה. מישהו מכיר ויודע אם היא אמינה?

AnynothingOrTom

New member
הייתי פעם אצלהם

חבורת רמאים! :) הרבה שם באותה פגישה נפלו בפתיון שהם מטמינים...

ofyinno

New member
שווק רב שכבתי - פרמידה - עובדות

לכל אלה שיש להם מה להגיד האם ניסיתם או סתם משמועות? הרבה אנשים הרויחו הרבה מאוד. שיטת השווק הרב שכבתי נלמדת היום באוניברסיטאות בעולם (כמובן שלא בישראל) ויותר מ40,000 חברות עובדות בשיטה זו. לפני שנכנסים לחברה שעובדת בשיטת שווק זו יש לבדוק מספר פרמטרים: 1. האם המוצר מדבר אליך ואתה מאמין בו. 2. מהי שיטת התגמול 3. מהי התמיכה שתקבל 4. מהי רמת המחירים והתחרות בשוק 5. האם יש להם טכנולוגיה או מוצר ייחודי שאין לאחרים 6. כמה צריך לשלם כדי להיות מפיץ 7. האם צריך להחזיק מלאי או רק להביא הזמנות 8. האם יש תכנית הרחבה לחו"ל 9. האם יש תמיכה באינטרנט: מידע, מצגות, הרשמה,גיוס.... 10. האם אתה מוכן להשקיע מאמץ רציני של 3-5 שנים להגיע לביטחון כלכלי הכסף הגדול נמצא אבל צריך להתאמץ ולהתמיד להקשיב לעצמך וללמוד מבעלי נסיון בלבד ולא מאלו שניזונים משמועות. בהצלחה!

forester404

New member
נוכלים

וכל מי שאומר משהו רע על קראק גם תשאל אותו אם הוא ניסה באופן אישי? יש גם הרבה מאד אנשים שהרוויחו מהימורים, סחר בסמים ונשק ועוד. יש גם הרבה מאד אנשים שהפסידו. יש גם מדינה שלמה (אלבניה) שהגיעה לפשיטת רגל בגלל פירמידה. מעניין אם גם את זה מלמדים באוניברסטאות המצויינות שהזכרת. בטוח שיש המון חברות שעובדות ומרוויחות מהשטיה הזאת, כי היא מתבססת על משאב טבע שאף פעם לא יגמר: טיפשות אנושית.

למעלה