מכירים את הביטלס?

גם אנחנו אמורים ללמוד על זה|במוצץ|

ואני אגיד קיאנו חחחחח
לא אצלי יש ילדים בכיתה שמכירים את קיאנו למה כי הם הסתכלו אצלי ביומן וכל היומן שלי רק קיאנו

ואצלי גם אפחד לא מכיר את קיאנו ../images/Emo10.gif

ומי שאמרה שהתביישה להגיד קיאנו .. אל תתביישי! תתגאי בזה. אני מעריצה של סטינג (זמר
) ואפחד לא הכיר אותו ואני "הכרתי" להם אותו ועכשיו הם די אוהבים אותו ואפילו הם מכירים כמה שירים...בקשר לקיאנו- היום שאלתי 2 ידידים שלי אם הם ראו מטריקס והם אמרו שכן אבל שהוא משעמם
ושקיאנו שחקן אדיש ולא שחקן טוב
והרבה אומרים את זה חוץ מחברה אחת שלי.. its realy sucks...כיף למי שיש לה חברות נאמנות
הלוואי עליי...

מה הקשר אבל ואגב שמי חן...

ולא קוראים לי מי שאמרה שהתביישה... וקודם כל נידמה לי שאפילו המורה שלי לא מכירה אותו...אז למה לי סתם להגיד לצאת מטומטמת מכל העניין הזה? וגם לא צריך להתנפל ככה תעשי עליי חרם וזהו.

לא מה פתאום חן ! ../images/Emo9.gif סורי...כנסי

אני לא הסתכלתי על הכינוי.. אני יודעת שקוראים לך חן.. פשוט אמרתי שגם אני בהתחלה לא רציתי להזכיר את סטינג ושים תמונות שלו ביומן וכאלה כי ידעתי שאפחד לא מכיר אותו.. הוא זמר משנות ה-90-80... שום חרם ..חן. סורי

afterglow1

New member
אם הם לא מכירים את קיאנו...

הפסד שלהם!
וכמו ששירן אמרה זה די גובל בבורות לא לדעת מי זה קיאנו, במיוחד כשהוא הופיע בכמה סרטים ממש מפורסמים.

Prime Time

New member
לא ממש מסכימה...

בדיוק דיברתי על זה עם חברה לפני יומיים זה כמו שאני אשאל אותכם מי זה רפי אונגר או אשיל קול...לא תדעו כי אתם לא מבינים בתחום (לא בקטע של להעליב חס וכרפס, בקטע של הכרה..) וזה יהיה רק בגלל שלא מבינים או לא נכנסים לתחום..לא כל אחד מבין בסרטים או לא לכולם משנה מי משחק סיבכתי תצמי אפילו...מקווה שמישהו הבין

חח באמת אני לא מכירה אבל...

מי לא מכיר את המטריקס? לפחות שמע על הסרט מתישהוא...או שמע את השם.. וקיאנו לדעתי ברמת "מפורסמות" כמו של ג'וני דפ או ג'ורג' קלוני...

afterglow1

New member
די קשה לי להאמין שבכיתה

של 30 ילדים (פחות או יותר) אף אחד לא נתקל בשם של קיאנו או בסרט שלו. נכון, לא כל אחד צ-ר-י-ך לדעת מי זה קיאנו ריבס ישר כשהוא שומע ת'שם שלו. אבל יש דברים שכבר אפשר לדעת (בכל זאת, למרות ההתעלמות, קיאנו לפעמים מופיע על שערי עיתונים ובמדורי רכילות...)

viki rose

New member
איך אפשר שלא להכיר?

מרוב שאני מדברת עליו כולם מכירים אותו הכרחתי ילד אחד שיביא לי פנאי פלוס שעל השער קיאנו, ואיך כולם מסתכלים והם אומרים שהוא מכוער ואני עונה להם:"הסתכלתם במראה בזמן האחרון"? חחח והם משתתקים, והכי מעצבן שהם אומרים שהוא לא משחק טוב וזה ממש לא נכון תגידו.. יש לי שאלה, מישהי פעם עשתה עבודה על קיאנו ? אני עשיתי באנגלית הרצאה עליו חחח ואתן?

יכול להיות יש ילדים מנותקים../images/Emo95.gif

מהמציאות זה הכל...
ת'אמת
לפני שראיתי מטריקס גמאני לא ידעתי מי זה קיאנו

חפיף.. קיאנו בעיקר התפרסם מהמטריקס

אני הכרתי אותו מ"אהבה בחודש נובמבר" -ראיתי אותו בסרט פעם ראשונה חחחח
בכלל לא קישרתי בין קיאנו למטריקס...
חשבתי בכלל שזה שחקן אחר..

willo1

New member
אכן. גם אני חושבת

שקיאנו ברמת "מפורסמות" בדיוק כמו ג'ורג קלוני או ג'וני דפ (