מכירים את הביטלס?

OK......./images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo67.gif../images/Emo11.gif../images/Emo69.gif

ממש להקה חדשה.. אם את חיה בשנות ה-60..

נצל"ש.. היום דיברתי עם חברה שלי על

קיאנו המושלם שלנו
והיא אמרה שהוא מכוער ושהוא שחקן גרוע
כמעט הרבצתי לה!!! חח הייתי בשוק איך אי אפשר לא לאהוב את החמוד הזה ??
טוב מה היא מבינה? היא אוהבת את בראד פיט ..
(איכס) הקיצר כל היום דיברתי על קיאנו ועצבנתי אותה חיחי.. עשיתי לה כל שנייה את התנועה שהוא עושה במטריקס של ה-"בוא בוא נראה אותך" חחח

חחחחח מכירה את המקרה הזה../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

שום חברה שלי לא אוהבת את קיאנו
חחחח ועדיין אני מבלבלת להן ת'שכל איתו
אבל הן כבר לא אומרות עליו כלום חחחח נמאס להן..חוץ מזה שיש כמה תמונות של קיאנו שהן חושבות שהוא מדהים בהן
ררר השלמות הזאת איך אפשר לא לאהוב אותו נכון

afterglow1

New member
חחחח כל אחד והדעה שלו...

לדעתי קיאנו מדהים... וגם לבראד פיט לא חסר יופי (הבנאדם נבחר אינספור פעמים כאדם הכי יפה וכו' ככה שעם העובדות קצת קשה להתווכח) וגם אני הייתי מעצבנת את כולם עם מאטריקס כשהייתי מתכופפת לאחור...(ד"א זה עושה כאבי גב נוראיים!)

willo1

New member
חחח היא עושה את הסימן?

חחח זה משעשע ובראד פיט.. באמת איכס. הוא לא כזה יפה גאדמט!

willo1

New member
חחחחחחחחחחח

חחחח אם את חיה בשנות ה60 חחחחחח הרגת אותי

viki rose

New member
חחח החברות שלי לא

החברות שלי מתלהבות חחח הן כבר מתקשרות אם יש סרט עליו, הן מתרגשות בטלפון ואני כזה סבבה תירגעו אני יודעת שיש את הסרט ואם יש סרט שאני לא ראיתי והן ראו הן בכלל בעננים אפילו הם עוקבים אחרי העיתונים אם יש ידיעות יש לי חברות נאמנות חחחח

willo1

New member
זה אולי נשמע קצת אנטיפטי

אבל.. לא להכיר את קיאנו זו ממש בורות.. הוא אחד השחקנים היותר מפורסמים-מוכשרים-ידועים ...

הראי איך ידעתי שהם לא מכירים אותו..

כי אתמול היה לנו שעור אנגלית ואנחנו בפרק חדש על כוכבים אז המורה לאנגלית כזה שואלת את התלמידים איזה שחקנים הם מכירים. ואני ממש רציתי להגיד קיאנו אבל התביישתי וזה. ואף אחד לא אמר עליו כלום וכאילו בכל הסרטים שלו בכלל את מטריקס כולם צריכים להכיר כי זה סרט שהתפרסם מהר וממש יצא מהר למסכים של הקולנוע. אני הייתי בשוק שאף אחד לא מכיר אותו. כולם מכירים שמה את יהודה לוי, ג'וליה רוברטס, בראד פיט(בעעעעע) אגם רודברג וכל אלה כאילו שילד בן שלוש תבואו אליו תגידו לו איך קוראים לזה ולזה ואחרי כמה דקות נשאל אותו איך קוראים לו והוא יזכור. אני עוד לא מבינה איך את קיאנו החמוד שלנו אף אחד לא מכיר בבצפר
זה מה שקורה כשלומדים בבצפר של מפגרים שבכלל לא רואים סרטים.

למעלה