מכירים את הביטוי

shvils

New member
מכירים את הביטוי

"סמים עושים אותך כזה קטן"?... חושבים שמאי משתמשת? התביישתי לשאול אותה אתמול. בכללי יש לסדרה המון קונוטציות לסמים. קחו את מר המיולין שמגדל לו כל מיני "צמחים". ויש גם את סנופקין שלמרות שהמדורה שלו בחוץ תמיד יוצא לו עשן מתוך האוהל... מבינים למה אני מתכוון??? וכמובן יש את סניף... סניף!!! רק תראו את הגודל של האף שלו!!! אולי זה פשוט אני פרנואידי אבל יש ממה לחשוש פה. אולי זו לא סדרה תמימה כמו שכולם חושבים. ובלי קשר למה שכתבתי עד עכשיו שמתם לב לעובדה שהדבר היחיד שמבדיל בין מומין אבא למומין טרול זה כובע... וטף?!?! אני אשמח לתגובות בקשר לכל דבר שכתבתי פה.

Ligeiro

New member
שמעתי את זה כל-כך הרבה

שאני מתחיל לחשוב שזה נכון
האף של סניף גדול כי הוא דוב נמלים, לא?
ולדעתי מאי לא משתמשת, הרי היא עוד קטנה

clean grunge

New member
|יבחוש|הכל שטויות!...

אם מר המיולין היה מגדל משהו אז המפקח היה תופס אותו מזמן..ואם מאיי הייתה משתמשת אז גם אותה הוא היה תופס(רק שנראה לי שלגבי מאיי הוא היה מבליג..כי בכל זאת..בימבל אחותה ו...)

shvils

New member
יש גם יש!

וזה עוד טיעון להראות שהם כולם אה... איך להגיד בצורה נאותה? עושים כייף!

shvils

New member
יש גם יש!

וזה עוד טיעון להראות שזו סדרה מלאה מסרים של סמים. בדיוק כמו עליסה בארץ הפלאות (למביני עיניין)

shvils

New member
תמיד תהיתי מה סניף באמת

אני לא כל כך בטוח שהוא דב נמלים. אף פעם לא ראיתי אוכל נמלה. כשהייתי צעיר ותמים תמיד הייתי חושב שהוא עם אף כזה גדול כי הוא יהודי.

nitzile

New member
אוי מיי גאדדד

אני לא מאמינה שבאמת אמרת את זה....! סורי, יש דברים שפשוט לא מצחיקים

shvils

New member
הכל בחיים מצחיק. תלוי איך מסתכלים

לאיזה מהדברים שאמרתי את מתכוונת בכלל? לעניין ה"יהודי"? זה בכלל לא טאבו לדבר ככה על יהודים, במיוחד בישראל! אפשר לומר שזה ממש מוסכמה בינלאומית כבר. קחי לדוגמא את ברברה סטרייסנד או את... את... איך קוראים לתוכנית אירוח הסאטירית שהייתה בערוץ ביפ עם המנחה היהודי? כל מקרה זו גם דוגמא.

nitzile

New member
אתה יודע...

אפשר לצחוק על זה. זה אבסורד הרי, העניין שאנשים מאמינים שליהודים יש אף ארוך. אפילו אתה חשבת שזה סניף. אתה יודע מה ממש צורם לי כשאנשים צוחקים על זה? שיהודים פעם באמת מתו בגלל השטויות האלה. וכאילו.. עצוב שאתה בתור ילד, ילד יהודי כבר חשבת על ההכללה הנוראית הזאת. בגלל זה זה צורם, ולא נעים לצחוק על זה... כי זה לא דבר טוב, ולא כולם (לצערי המממש ממש רב) בעולם יודעים כמה שזה אבסורי וטיפשי. כל הכבוד למנחים שצוחקים. ממש יופי. סורי על החפירה.

shvils

New member
די איבדתי אותך...

אחרי השלוש שורות הראשונות לא ממש הבנתי המון מהתחביר שלך והקשר לוגי ממשפט למשפט. אבל ממה שאני חושב שהבנתי מהשלוש שורות האלה, שאת מקשרת את ה"שטויות" למוות של יהודים, אני חושב שאת מקשרת את האיפיון של, אף ארוך=יהודי, לתורה הנאצית. אני רוצה לתקן אותך את אולי לא יודעת אבל ההכללה של האף הארוך הייתה הרבה לפני תורת הגזע ואין קשר בין השניים. מה שאמרתי כאן בכלל לא היו בדיחות בהקשר שואה או משהוא בסגנון ובגלל הדבר הזה שאמרתי לא מתו יהודים. את הדבר הזה אמרו המון לפני היטלר והמון אחריו ולא התייחסו לזה בתקופתו. מצד שני יש מצב שאיבדתי אותך הרבה לפני השורה השלישית ואת בכלל לא מתכוונת לנושא שדיברתי עליו עכשיו... במקרה הזה תתעלמי מההודעה.

nitzile

New member
יודע..

אני לא רוצה לפתוח על זה דיון, אבל נראה שכבר מאוחר מדי. קצת העלבת אותי... התחביר וההקשר הלוגי לא מתחבר לך?! אולי תטרח לקרוא את העוד 5 שורות שנשארו בקושי ואז תבין... ניצן.

shvils

New member
טרחתי!

אלו השורות שלא הבנתי... סורי שהעלבתי, לא התכוונתי.

למעלה