מכירים את האתר MEETUP?

מכירים את האתר MEETUP?

שאף פעם לא מצליח לארגן קבוצה למפגש אלביס בישראל? לפני כמה שבועות (אולי חודשיים) קיבלתי פנייה להציע את עצמי כמארגנת קבוצת MEETUP בישראל. הגשתי מועמדות ואחרי זמן מה קיבלתי הודעה שיש עוד מישהי, מחיפה, שגם היא הציעה את עצמה וקיבלתי את הפרטים שלה והיא את שלי כדי שנתאם בינינו מי תהיה המארגנת. לפני כמה ימים קיבלתי הודעה מהאתר שאני נבחרתי להיות המארגנת וקיבלתי גישה לניהול קבוצת ELVIS MEETUP בישראל. כל מי שרשום לקבלת תזכורות ועדכונים מ ELVIS MEETUP ימשיך לקבל עידכונים והפעם אני יכולה לקבוע את המיקום של המפגש, את התאריך ואת תוכן המפגש. אולי לשם שינוי נוכל להתחיל לארגן מפגשים קצת יותר רציניים.

מפגש ביום שלישי 5/10 ב- 19:00

בבאז סטופ בת"א, אלה הפרטים שאפשר למצוא באתר Meetup. גם אם אתם לא רשומים, אתם מוזמנים להגיע. המפגש הפעם הוא יותר למי שמעוניין לקחת חלק פעיל במועדון הישראלי. להתייעץ לגבי פעילויות לינואר - יום הולדת 70 למלך. בנוסף להחליט האם המועדון יגבה דמי חבר שנתיים או אולי לגבות כספים באירועים ספציפיים שיתקיימו או בכלל לא לגבות - זה יקבע את אופי פעילויות המועדון. עוד דבר שכדאי להחליט ביחד זה לגבי מגזין אלביס בעברית. אני אביא את הגיליון שהכנתי ואציג אותו ונראה מה אפשר לעשות. אולי לא נוציא גיליונות נוספים, אולי נוציא גיליון בשנה ואולי נצליח להגיע לרבעון, גיליון כל שלושה חודשים. אז אם אתם מעוניינים לקחת חלק וגם אם אתם עדיין לא רשומים למועדון או לאתר MEETUP אתם מוזמנים להגיע ולקחת חלק במפגש. אם יש למישהו/י גיטרה, כדאי להביא, אפשר לעשות גם ערב שירה אחרי המפגש בטיילת ממול לבאז סטופ.

אז מי מגיע/ה למפגש?

יום שלישי הקרוב בבאז סטופ בשעה 19:00, אפשר גם לאחר את זה ל- 19:30. לא כדאי מאוחר יותר כי יש כאלה שתלויים בתחבורה ציבורית והמקום גם מתחיל להתמלא יותר מדי אחרי 21:00. ליאור וערן כבר אמרו שכמעט בטוח שיבואו. מי מגיע/ה?

girl happy man

New member
היי...לא הכרתי את האתר

ג'ני היי... איך זה שלא אמרת לי על האתר? אני עכשיו סומך עליך לקחת העיניינים לידיים ולארגן מפגשים על רמה...כמובן מוכן לעזור ליאור

למעלה