מכירים את האתר הזה?

יש לי כמה שאלות. אם יש למישהו כח

תודה (מראש) רבה מאוד מאוד לכל מי שעונה או יענה בעתיד. אז ככה. הנה השאלות! (טאדם!!!) 1) אני לא זוכר מי נתן כאן כמה כתובות למשחקים. היה שם כמה משחקי קלפים או שח-מט גם ראיתי איפשהו באיזה כתובת זנתתם להוריד את המשחק "דום" לא לIPAQ. אבל שום דבר מזה לא פעל לי. כל פעם שאני מנסה להתקין הIPAQ כותב לי משהו שהוא לא מוצא את המשהו נקודה net אצלו. אתם יודעים למה? או מה זה אומר? צריך בשביל המשחקים האלה אינטרנט? 2) מישהו יודע על איפה אפשר להוריד עברית חינמית? כי העברית שיש לי עכשיו היא ממש דפוקה. מאיזה אתר של חב"ד שלא יהודים אמריקאים שלא יודעים לתרגם טוב (לדוגמא: במקום setting כתוב קביעות במקום volume כתוב נפח וזה חוץ מהשגיאות כתיב) ובנוסף לזה כשאני כותב שורה ולוחץ אנטר היא יורדת למטה. במקום שהסמן ירד למטה. כמו שזה באנגלית. ואת המקלדת העברית יש לי מתוכנה חינמית חלקית של מילון עברי אנגלי ככה שכל פעם שאני בא להשתמש במקלדת זה כותב לי שאני צריך לשלם ורק אחרי איזה 10 שניות שההודעה נעלמת אני יכול להתחיל לכתוב. אז אם מישהו יכול לתת לי כתובת שתאפשר עתיד עברי טוב יותר לאיפק שלי. אני אשמח.3 3) יש תוכנת ציור לאיפק? כאילו לא סתם רשימות שאפשר גם לצייר בהם. אלא ממש לציור. זה יעזור לי מאוד. זהו. תודה רבה לכל מי שלא נרדם באמצע וקרא עד הסוף. גם אם אתם לא יכולים לעזור. ה' יברך אותכם על ההשתדלות שעשיתם. אשריכם! נ"ב: אגב, לדעתכם שווה בכלל לקנות איפק ולא להתקין לו אינטרנט?

מכירים את האתר הזה?

יש בו הרבה ספרים שאפשר להוריד. אם זה מעניין אותכם. http://www.jewishcontent.org/pda/pocket-pc/

AYELET1

New member
שרשר את כל שאלותיך, הודעותיך

והקישורים שאתה מביא בשרשור אחד (גם אם אינם שייכים זה לזה) 1. אתה חייב להביא את הודעת השגיאה. ממשהו נקודה נאט קשה להבין משהו... 2. אין עברית חינמית. היא עולה כסף

הנה ההודעה שהוא כתב לי ככתבה וכלשונ

ותודה על זה שסידרת לי את ההודעות בשירשור. ההודעה שהוא כותב לי היא זאת : the .net compact framework could not be found. please install the .net compact framework and run the installation again. זה קורה גם כשניסיתי להתקין את השח מט וגם כשניסיתי להתקין את דום. מה זה אומר?

למעלה