מכירים את "דיבורים"?

e-magine

New member
מכירים את "דיבורים"?

ביקרתי שם לאחרונה וראיתי באנר מעניין. אבל קודם כל הרקע. אם במקרה מישהו לא יודע, דיבורים הוא אתר שהקים ומנהל כבר שנים מערכת פורומים חפשית, בה כל אחד יכול לפתוח ולנהל פורום. אני בעצמי ניהלתי שם פורום תקופה קצרה. לאחרונה ביקרתי שם וראיתי באנר שעליו בקשה לגולשים לתרום שקל לאתר, לשם שיפור המערכת והעברה לשרת מהיר. האמת היא שהשרת שלהם באמת איטי מאד. שאלתי היא איך אתם מתייחסיל לרעיון הזה? האם הוא לגיטימי? האם הוא מוצלח? האם יש לו סיכויי הצלחה? האם זה צעד ראשון בניסיון הזוכל להפוך את התוכן באינטרנט ממוצר חינם למוצר בתשלום?

מכירה את האתר ואת הבאנר

בפעם הראשונה שנתקלתי בבאנר הזה הוא נראה לי קצת תמוה ואפילו הייתי אומרת קצת מרגיז. אבל מצד שני, חשבתי שאולי זה באמת יכול לתרום. במיוחד לאתר כמו דיבורים, שבהחלט לדעתי יש מה לשפר בו והרבה. אם התרומה גם תתרום לכך שהאתר לא יפול כל שני וחמישי (מה שכרגע קורה בפועל) ותתרום לפיתוח האתר וליותר אפשרויות (כמו העברת מסרים, כמו בתפוז או הטבות אחרות) ואם הפורומים האלה חשובים באמת לגולשים, זה יכול להיות פתרון לא רע. הכל תלוי כמובן איך הגולשים, התורמים יתוגמלו על התרומה שלהם.

eeyore4u

New member
אני מכריה את דיבורים ולא ממש אוהבת

אותם. המוני מידי לטעמי.

Lost Dreams

New member
הערה בקשר לדיבורים

אני זוכרת שלפני הרבה זמן הייתי ממש בקטע של צ´אטים קוליים ושמעתי שבאתר דיבורים יש כזה צ´אט. אז מייד נכנסתי לשם, לצ´אט הבינלאומי ולהפתעתי הבנתי שזה צ´אט קולי אבל משום מה רק אחד דיבר כל הזמן. זאת אומרת הוא לא נתן לאף אחד לדבר שם כנראה הוא שם משהו על הכפתור של הדיבור ואז דיבר כל הזמן. הוא ממש עשה טובות לאנשים לדבר ורק מי שהוא רצה דיבר. אוקיי אז אתם בטח אומרים : טוב מה את רוצה סתם משעמם לו בחיים
אבל לא... הקטע הוא שהוא תמך בפלשתינים ובשאר ירקות והוא היה נגד הישראלים, הוא היה ערבי שגר בארה"ב או משהו כזה. המשתתפים שם הציפו את הצ´אט וכנראה גם הם היו פרו פלסטינים/ערבים. מה שרציתי לשאול זה איך חברה ישראלית נותנת חסות לצ´אט בינלאומי בלי לבדוק מה הולך שם בדיוק?שלחתי להם אימייל אבל הכתובת היתה שגויה. לפי מה שהבנתי יש עוד אתר ממנו ניתן להיכנס לצ´אט הזה כי היו אנשים ששלחו לי הודעות פרטיות ובצ´אט של דיבורים אין אפשרות כזו. אז אם מישהו יכול לענות לי אני יודה לו מאוד תודה טוב אבל זה לא חשוב כל כך מה שרציתי לשאול זה

e-magine

New member
היי לוסט דרימס

אז זהו שאנשים נכנסים לאינטרנט מכל מיני סיבות: כיף, סקרנות, היכרויות, למידה, קניות, עסקים, תרבות, מה לא? אז יש כאלה שמפעילים ממשק צ´אטים כזה או אחר והם עושים את זה כדי להרוויח כסף. וזה לא ממש מעניין אותם מי מדבר בחדרים ועל מה. איך אמר הקיסר אספסיאנוס? "לכסף אין ריח".

למעלה