מכירים את דוסון קריק?

מורני !

New member
מכירים את דוסון קריק?

למי שלא מכיר זו תוכנית לנוער שבה יש כמה שחקנים שהם בני נוער שלומדים בבית ספר אחד וגרים באותה עיירה. בכל אופן יש שם שתי דמויות שאני רוצה להתייחס אלייהן... הראשונה.. ג`ואי. ג`ואי היא הבת של השכנים, משפחה הרוסה, שם רע בעיירה ... אבל ילדה טהורה כזו. (כמו המושבניקיות שלנו של פעם, בדור התמימות). שנים על גבי שנים מאוהבת באותו בחור וביחד חווה איתו את כל ההתבגרות שלה (כולל סקס או כל חוויה אחרת של גיל ההתבגרות). הדמות השנייה - ג`ן. ``ילדת החוץ``. באה מהעיר הגדולה, שותה, מעשנת, מתפרעת. ילדה רעה לפי כל הספרים. אבל.... היא עמוק, עמוק (ואולי לא כל כך עמוק) בסך הכל מחפשת אהבה. במעט הפרקים שראיתי.. שתייהן די מתנגשות אחת בשנייה. ג`ואי פופולרית, ג`ן לא. ג`ואי מקבלת ונותנת אהבה, ג`ן נותנת (ולפעמים גם מקבלת) סקס. ג`ואי מוציאה ציונים בבי``ס, ג`ן מספיק בקושי. ג`ואי וג`ן מתאהבות באותו הבחור הוא בהתחלה הולך עם ג`ן, שוכב איתה ואז עובר לג`ואי ומחליט שמצא את אהבת חייו. ואיך אני מתקשרת לכל זה? גם אני,ף כמו ג`ן... רוצה להיות ג`ואי. וגם אני כמו ג`ן, בסוף תמיד נשארת - אני.

פלג^ר

New member
תיאוריה די בנאלית.מורני כתבת..

זאת ברגעי יאוש או אכזבה תתעודדי את שווה הרבה יותר.כל עבודה כבוד

ליפי

New member
מורני.....

שוב אני. וסליחה שאני לא כותבת הודעה גדולה ומציגה את עצמי. כי אני נורא עייפה עכשיו... סליחה. אבל רציתי לומר לך שמה שאני כול כך אוהבת בבני אדם זה היכולת שלהם להיות כל מה שהם מעלים בדעתם... ואני מאמינה שגם את יכולה... הכל מתחיל בשכנוע עצמי....

ליפי

New member
מורני,

מורני היי (שוב אני).... אני מאמינה שאת יכולה להיות גם ג`ואי וגם ג`ן והכללללללל אם רק תאמיני בעצמך. זה הכי חשוב.... וסליחה שאני לא מפרסמת כאן ``הודעת היכרות`` וישר באה ומחלקת עיצות לאחרים... כעת אני קצת עייפה (למדתי מ0400 בבוקר ) ואין לי כוח.... את סולחת לי?????

מורני

אני לא יודעת למה את רושמת את כל הדברים האלה אבל לדעתי אין סיבה שתרגישי כל כך רע עם עצמך. אל תשווי את עצמך לכלום, ואל תזלזלי בעצמך אף פעם. את מיוחדת בגלל מה שאת ומי שאת, ואין שום סיבה שבעולם שתרגישי רע בגלל זה!!! אם תהיי שלמה עם עצמך, תהיי כל מה שתרצי להיות, ואלה לא סתם מילים, זה באמת.

tvfreak

New member
רואים שאת לא יודעת כלום על דוסון

רשמת שהוא שוכב עם ג`ן, וזה בכלל לא נכון !!! דוסון בתול. חוץ מזה, ג`ן בשעתה הייתה פי אלף פופולארית מג`ואי. וג`ואי לא חווה עם דוסון סקס. מובן ?

פלג^ר

New member
לכל עולי הגרדום!אז התיאור לא

מדוייק העיקר הכוונה ניראה לי שלא הבנתם את העיקר! והעיקר התיזו את

פו-הדוב

New member
מורני את פשוט צריכה להיות עצמך

מורני את לא צריכה להשוות את עצמך לשום דמות,פשוט תתנהגי כמו עצמך, את פשוט צריכה להיות יותר שלמה עם עצמך ולהיות גאה בעצמך,אני חושב שאת שווה הרבה מאוד כי לא הרבה אנשים מסוגלים לשתף אחרים במחשבות/תחושות שלהם כמו שאת עושה,ובטח שלא הרבה מסוגלים לשקם את עצמם אחרי מקרה כמו שעברת ולנהל פורום בצורה טובה כמו שאת עושה. אז פשוט תשארי כמו שאת מורני כי את שווה הרבה. ביי אסף

רק לידע כללי

דוסון בתול ככה שהוא לא שכב לא עם ג`ואי ולא עם ג`ן אה ו... דווקא ג`ו היא היותר מקובלת וג`ואי היא החננה של כל האזור(חוץ מבחברה שלה).

למעלה