מכירים אתזה?!

מכירים אתזה?!

כל המרפי, השטויות הקטנות שיכולות להוציא מהדעת, הקריזות שאנשים מצליחים להעלות ביום הכי מאושר, התיסכולים, ההפרעות הנפשיות, מחלות מין, טיפשות של אחרים ועוד ... בשירשור אחד גדול
מוזמנים לשוט עלזה

מכירים אתזה

שבדיוק מתי שאתם הכי צכים תמחשב (אתם לא צכים אותו, אבל לקטע...) הדוד הכי מעצבן במדינה מתקשר
. והוא לא סתם מתקשר, הוא מתעניין איך בלימודים, מה עם רמתי הרוחנית, האם כבר חשבתי להתבגר ולעזוב את השטויות, מה עם חתן, מה שלום ההורים, האחים, איך הם בלימודים, בעבודה... |חפירות
| אחרי זה הוא דופק חצי שעה הרצאה על כמה שה' טוב וימות המשיח וצריך לחזור בתשובה ואז... -תגידי, נכון ישלכם בבית מחשב? עונה בנימוס -כמובן. -ואינטרנט? קצת בהלם אבל.. -בהחלט! רוצה לעקוץ אותו ולהגיד מה קרה פתאום הוא צריך שירות מהשיקצע... אבל שותקת. -יש מצב אני בא אליכם לסדר משהו לילדה לשנה הבאה? קצת כועסת -בוא. כאילו, מה?! לחפור לי חצי שעה על זה שישלי נט בבית, ומחשב בכלל, ואז לבקש טובה על-ידם? שונאת צבועים. שונאת. הביא לי תסעיף רק מהחוצפה לבקש כשאני עסוקה (בלא לעשות כלום, אבל עדיין...)!

אין זכות קיום למין הנשי. אילו דבריך

פחות או יותר. זה שיש לך נט, בשביל הדוד שלך הטרדן הזה, זה הדבר שבעצם בזכותו את עוד חיה

אתה שולח אותי להרי החושך?

יש לך לב בזלת. אתה.. לא יודע איזה בריה אתה שולח למות בלי למצמץ

או בריתה

של הבת של בת דודה שלי.....מתה משיעמום אני אמאשלי אחי והבירה...הדג חריף מת העולם נשרף לי הפה =:

למעלה