מכירות- You Gotta Move :

AeroTom

New member
מכירות- You Gotta Move :

ממש לא מזמן פורסם שה-DVD של You Gotta Move הגיע בארה"ב לסטטוס מכירות של פלטינה מרובע.מה שאומר 4 מליון עותקים בארה"ב.כשמשווים את זה שם לאלבומים זה משהו כמו המכירות עד היום של Rocks. ככה שיפה מאוד

בָלבָל

New member
תומר אני חושבת שהם לא מכרו

בסוף את הדיסק... כי לא הגיעו למחיר מינימום בהצעות (ההצעה הכי גבוהה שם 880 ין והוא רוצה מינימום 1000) ובשעון ראיתי שהם הוסיפו עוד יום למכירה. אז יש לך עכשיו זמן לנסות לארגן קשרים אחרים ביפן... (במחיר נורמלי..)

AeroTom

New member
בירור קטן-

כנראה האנשים שלך ביפן יותר מושחתים משחשבתי...
1000 ין שווה משהו כמו 40,45 שקל אם אני לא טועה.אז איך לעזעזאל הם רצו שם איזה 1000 שקל על זה? אני מוכן לשלם על זה כמובן יותר משזה שווה אבל לא להגיע לכזה מחיר אסטרונומי...

בָלבָל

New member
אכן כן... וכעסתי...

ואז הם אמרו אוקי 600... (אני הרי לא הסתרתי ממך את המחיר של הדיסק, ננתי קישור לאתר מלכתחילה...) אין מה לעשות, אם הם עושים משהו הם רוצים שיצא להם מזה משהו... (שוב, כשזה לא קשור למישהו שהם חברים שלו...) יש אנשים שבכל הזדמנות הם ינסו לעשות כסף, כי הם עובדים קשה בשביל קיום המשפחה... והזמן שלהם שווה כסף כי הם עצמאיים... (ואני מצטטת את אח שלהם "הם לא יעשו את זה בשביל 100 שקל). אני רק ניסיתי לעזור לך למצוא את הדיסק, ואתה אמרת, ואני מצטטת, "בכל מחיר..." וזה מה שאמרתי להם....... אבל אל תדאג עכשיו נכנסתי לקטע של לחפש פריטי אספנות, אז אם תהיה עוד הזדמנות (וזה יהיה באנגלית..) אני אודיע.

AeroTom

New member
כל מחיר הגיוני אולי...

אם תתקלי בזה בחיפושים שלך אולי אז תגידי למרות שאני די מחפש את זה בהרבה מקומות כל כמה זמן... אותו הדבר אגב גם לגבי התקליט של Nine Lives שממש קשה להשיג אותו.רוב העותקים (הלא רבים שלו) נמצאים כנראה בסביבות גרמניה\הולנד...

Aeroguy

New member
לא בדיוק

פלטינה של DVD זה לא כמו באלבומים, הרבה פחות ממליון - לא זוכר בדיוק כמה, 50,000 או משהו כזה

AeroTom

New member
Damn you DVD...

My Bad... עכשיו גם אני נזכרתי שפלטינה של DVD זה לא כמו אלבומי מוזיקה רגילים...
בכל מקרה ממה שהיה כתוב המכירות היו די מפתיעות (לטובה) שם שזה יפה מאוד.יש לך מושג כמה בדיוק שווה פלטינה של DVD מר גילאור? אם תוכל תבדוק את העניין.ואם כבר אתה בודק אז תנסה למצוא גם כמה מכר עד היום The Making of Pump לשם השוואה...
ממה שאני יודע הוא הגיע לזהב אבל די מוקדם אחרי שהוא יצא לראשונה.

AeroTom

New member
והנה פרסום גם לגבי - O,Yeah

האלבום O,Yeah Ultimate Aerosmith Hits הגיע לסטטוס של אלבום פלטינה כפול עם מכירות של 2 מליון עותקים בארה"ב מאז יציאתו ביולי 2002.

SaintJohn

New member
../images/Emo45.gif

אוסף מבורך בעליל. אגב, ידוע מה מצבו של "יאנג לאסט" AKA "גולד"?

למעלה