מכירות

Bearing

New member
דיסקי פרפר של BRAKING לCBR1000RR

דיסקים קדמיים של BRAKING לCBR1000RR, CBR 1000 RR, 1000RR לדעתי מתאים לכל השנים, בטוח מתאים ל04-05, הדיסקים הורכבו על אופנוע לזמן מאד קצר (כמה ימים) ובעקבות מכירת האופנוע הוסרו. הדיסקים בעובי 5 ממ, ז"א חדש לגמרי, נראים מדהים על האופנוע, ממש כמו אופנוע מרוצים.

Bearing

New member
רדיאטור R750

למכירה הרדיאטור של R750 1993 במצב מצויין, מתאים לשנים 93,94,95

Bearing

New member
חלקים חדשים ומשומשים לCBR600 F3 CBR 600

מתאים לדגמים משנת 1995 - 1998 +סעפת פליטה + CDI +CBR600F3 ג'ט קיט יושימורה +בולם זעזועים אחורי +פילטר אוויר K&N משומש +רדיאטור +קפיצים קדמייים משופרים של TRAXXION DYNAMICS +רפידות לקלאץ' חדשות בשקית +צינורות בלם פלדה שזורה GOODRIGE חדשים באריזה +מתגי קידון +קליפ-און שמאל

Bearing

New member
חלקים חדשים ומשומשים לCBR600 F2

חלקים חדשים ומשומשים לCBR600 F2 - שנים 91-94, החלקים מדגם 1994 +משקף +סעפת פליטה +פנס קדמי +COILים (סלילי הצתה) ו CDI +פיירינג שמאל ואחורי מקוריים +מסכת מרוצים מפיברגלאס (צריך הכנות בשביל להרכיב) +בולם זעזועים אחורי +ידית אחיזה למורכב +פילטר אוויר מקורי אחרי חודש על הכביש +פילטר אוויר UNI רב-פעמי משומש +קפיצים קדמייים משופרים של TRAXXION DYNAMICS חדשים לגמרי באריזה, מתאימים לרוכבים במשקל 65-85 קילו +רפידות לקלאץ' חדשות בשקית +צינורות פלדה שזורה חדשים +דיסקים קדמיים במצב מצויין +קרבורטורים +ממסר התנעה +משאבת מים +קליפאון שמאל +הרבה חלקים שונים שלא זכרתי לכתוב, אז תתקשרו או תשאירו הודעה פרטית.

Bearing

New member
המון המון חלקים לCB500 1994

+ מותחן טיימינג חדש באריזה + סעפת פליטה ואגזוז DEUTCH + כל חלקי המנוע במצב תקין + שלדה עם רשיונות + בולמי זעזועים של KONI + מערכת חשמל - CDI וכוילים +כל מע' הבלימה ו עוד .....

Bearing

New member
צינורות פלדה שזורה של חברת GOODRIDGE

צינורות פלדה שזורה של חברת GOODRIDGE באריזה מקורית ייעודיים ל- CBR900 CBR600 F2 CBR600 F3 הצינורות עם ציפויי שקוף שדרכו רואים את שזירת הפלדה. הצינורות כנראה מתאימים להרכבה על רוב אופנועי הספורט, בוודאות מתאימים לZX6R, ניתן לבדוק התאמה לגבי אופנועים אחרים. 400 ש"ח לסט של שני צינורות קדמיים, לא כולל התקנה.

Bearing

New member
אוקולונים/ מגני שלדה לאופנועי ספורט

אוקולונים/ מגני שלדה לאופנועי ספורט - מתאימים ל Honda - f4i,f4,1000rr, Suzuki - gsxr600,gsxr1000, Yamaha - 02-06 R1,99-05 R6 מחיר 300 ש"ח לסט בתמונה סט אופייני, שהורכב על 600RR 2004.

Mr BIG Biker

New member
מכנס כביש דיינז

מידה 50 צבע שחור מקוטלג "ספורט" עם סליידרים חדשים במצב חדש ! לא נילבש יותר מדי וכמובן ללא החלקות

Mr BIG Biker

New member
משקף לקסדת shoei

CX-1V מקורי שקוף ~חדש~ בשקית לא ראה ברחשים מתאים ל: XR-1000 X-SPIRIT RAID II

ranr6r

New member
מגפיי Alpinestars

מגפיי SMX PLUS Alpinestars מידה 41 במצב חדש ללא החלקות או שיפשופים רן 0549007188

ranr6r

New member
כפפות Alpinestars

כפפות Alpinestars GP PRO מידה L במצב חדש ללא החלקות או שיפשופים רן 0549007188

dudmel

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifJoyMax 250../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

בחתימה

babung

New member
kle שנת 99

זו הולכת להיות העיסקה הגרועה בחיי... קניתי אותו לפני חצי שנה במחשבה שהוא הולך להישאר איתי שנים ועכשיו הבוס שלי בעבודה החליט להפתיע אותי ולתת לי רכב... רשימת השקעות בחצי שנה האחרונה: טיפול אטם ראש מנוע (3500 ש"ח), 2 צמיגים חדשים(1300 ש"ח), מצבר (400ש"ח), ניקוי קרבורטורים + מחטים(900 ש"ח), דיסק אחורי חדש (600 ש"ח), כבלי גז וקלאצ', פילטרים ועוד כל מני פיצ'יפקעס... יש גם ארגז ואזעקה. האופנוע יד 6 עם 93K ק"מ. שילדה גיר ומנוע בהתחייבות בבדיקה, גמישות מסויימת במחיר. עמית 054-3080515

babung

New member
ויש גם מכירת חיסול על ציוד

קסדת MHR כחדשה (כמעט ולא הספקתי להשתמש בה) מידה S (מקביל לM ברוב הקסדות) 2 קסדות ZEUS אחת נפתחת ואחת 3/4, קצת ג'יפתיות אבל יתאימו למורכבים שלא אוהבים במיוחד \ קסדות ספייר \ תפרנים מעיל ממוגן עם בטנה פריקה כפפות חורף LOOKWELL כפפות קיץ חליפת סערה LARET כחדשה, ערדליים (אם אני אמצא איפה זרקתי אותם) מגיני ברכיים ספריי שרשרת + שמן 10/40 מוכן להיפתר מכל החבילה (חוץ מקסדה אחת שאני צריך עד שאני אמכור את האופנוע) ב1100 ש"ח. הקונה המאושר יקבל אחרי שאני מוכר את האופנוע גם את הקסדה + שרשרת מחוסמת + מנעול + מנעול דיסק + שרשרת לא מחוסמת עמית 054-3080515, רמת גן אין לי כח לצלם את כל הערימה אז מי שמתעקש על תמונות שישלח מסר עם כתובת מייל

למעלה