מכירות ומשלוח

vai2000

New member
מכירות ומשלוח

היה לי מזל עם המכירות, מכרתי מלא דברים במהלך השבוע אז יש לי כ-30 מעטפות גדולות לשלוח לח"ל, אולי יותר.... השאלה שלי אם בדואר יכולים לעשות לי בעיות עם כמות כזאת של דברים למשלוח???. אני כנתי את כל המעטפות, כתבתי כתובות ואפילו הכנתי מדבקות והודעות של דואר רשום... ניסיתי לחסוך את כמה שאפשר עבודה מפקיד דואר עצבני. שבוע שעבר הלכתי לשלוח 4 מעטפות בסניף דואר אבן גבירול, תל אביב, הפקידה עשתה פרצוף כמובן... כאילו זאת לא העבודה שלה ... ואמרה לי "הפעם אני מקבלת אותך"... אמרתי " למה שלא תקבלי אותי?"... אז היא שתקה, אמרה משהו שהמעטפות לא נכנסות לשק... והיה לה שק ענק ריק.... אני גם מפחדת שיכולים לפתוח לי מעטפות ולגנוב בדברים.... השאלה: האם עדיף ללכת לסניף דואר עסקי? האם יש איזו עמלה על משלוח הרבה דברים בדואר? האם עדיף לא לשלוח את כל ה30 ומשהו מעטפות בבת אחת אלא לחלק לכמה פעמים? אני שולחת בדואר רשום, בעיקר וארהב ולאירופה תודה.

enbalush

New member
את יכולה להתקשר אל הסניף על הבוקר

ולתאם איתם, לשאול אותם מתי להגיע באותו יום. אולי לדבר עם מנהל הסניף, וככה להמנע ממצב לא נעים. יש סניפים בדואר ישראל ממש על הפנים עם שירות גרוע ויש סניפים מדהימים, כשיש לי משהו חשוב אז אני מעדיפה להתרחק מהבית לסניף אחר וליהנות משירות טוב יותר.

noam weissman

New member
מה זה הטימטום הזה ../images/Emo10.gif

זה לא הדואר אלו האנשים שיושבים שמה.. קודם היי אסרטיבית ותקבעי עובדה... באיזו זכות הפקידה מעקמת את האף.. היא חייבת לשרת אותך גם עם באת עם 100 חבילות. בסניף שלי יש פקידה שכל פעם שאני צריך שהיא תטפל בי אני נכנס לויבראציות
... מעצבנת חבל"ז... לעומת זאת יש אחת שאם אני לא מגיע איזו תקופה היא שואלת למה לא באתי.. לגבי מדבקות אם יש לך הרבה משלוחים תתעקשי ותקחי מהדואר מדבקות לדואר אויר, מדבקות ירוקות להצהרת מכס. פנקס של דואר רשום וכו... תכיני שיהיה לך מלאי אצלך.. אני תמיד מגיע עם הכל מוכן הפקידה רק מחתימה, שמה מדבקות של הרשום וזהו...רק לשלם וכו... בשורה התחתונה היי עקשנית... אני הצלחתי לגרום להם לתת לי מדבקות ירוקות וכו... סה"כ אם את מגיעה עם הכל מוכן אז את חוסכת להם עבודה... על מה בדיוק יש לה לקרקר ??? בהצלחה

OutLink

New member
נכון לזה התכוונתי הכל תלוי באנשים העובדים

בסניף. לדוגמא יש אחת שעובדת שאני מכיר אותה מילדות ומאוד נחמדה בכל הקשור לטיפול בקבלת חבילות+שליחה. לעומת זאת יש אחרת שברגע שרואה אותי נכנס מתעצבנת ורואים את זה עליה.

vai2000

New member
כן לקחתי מדבקות

שאלה: אם לא שמים מדבקות של דואר אוויר, אז הדואר הזה לא נשלח בדואר אוויר? אלא בדואר ים?

noam weissman

New member
אז ככה..

יש תקנות דואר ומטרתם ליעל ולהקטין את הטעויות ... מדבקות דואר אויר ומדבקות ירוקות טופס CN22 הינם חובה לפי תקנות הדואר... סה"כ אם הולכים לפי "הספר" יש סיכוי קטן יותר שיאבד משהו... לא חושב שאם לא תשימי מדבקת דואר אויר זה ישלח בימי אבל למה לא לשים ?

elians

New member
איזה מוזר...

בסניף דואר בעירי , דווקא הם "רבים" על המשלוחים , כאילו הם מקבלים איזו עמלה עליהם והם צריכים לעמוד ביעדים. לא משנה כמה מכירות עשיתי ובאילו כמויות, תמיד היו שמחים לשלוח אותם.

טלי5555

New member
את כנראה שולחת

בסניף ולא בסוכנות (עסק פרטי). סוכנויות מרוויחות בעיקר מתשלומי מע"מ, העברות כספים ומשלוחים כמותיים בארץ/בחו"ל. אני שולחת בסוכנות קטנה שעובדת חזק עסקית ויש להם אינטרס שאגיע כל יום עם כמויות. חפשי מקום קטן.

טלי5555

New member
באתר הדואר

מצויין ליד כל יחידה האם היא סניף או סוכנות. אבל כל זה לא משנה, כיוון שעובדי הדואר/הסוכנויות צריכים לתת שירות בכל יחידה.

למעלה