מכירות בדוכנים

aroundtheisland

New member
מכירות בדוכנים

מי מכם מוכר גם מחוץ לאטסי, בדוכנים כאן בארץ, כמו נחלת בנימין וכו'? אני מאד רוצה להתחיל וקצת אבודה. אני מתכוונת להגיש בקשה לועדת הקבלה של נחלת בנימין, אבל מעבר לזה האם יש לכם רעיונות נוספים? מה למשל צריך לעשות כדי לפתוח דוכן בטיילת בת"א? איזה אישורים דרושים? אני מרגישה שאני משקיעה הרבה מאמצים באטסי ללא הרבה תמורה. נורא קשה לבלוט שם ולמכור דברי אומנות כשהלקוח לא עומד בפניך ולא יכול לראות את התמונה מול העיניים, לפחות זה התחושה שלי, ויש לי דווקא ניסיון בירידים וכו' בארה"ב. חושבת שהגיע הזמן להרחיב אופקים ולחזור קצת לשורשים שלי וכמובן שזה בנוסף לפעילות באטסי, לא במקום... מרגישה מאד מתוסכלת היום. אשמח מאד לביקורת בונה, רעיונות, טיפים, ועידוד. תודה מראש, רובין

iriss22

New member
מבינה אותך, יש את כל המידע בפורום דוכנים

וירידים, יש היום דוכנים בכל הקניונים בארץ, גם אני עושה את זה. בהצלחה!

לימיצ

New member
כמה דברים לי אליך ../images/Emo13.gif

אני אישית נגד דוכנים למרות שאני מאד אוהבת את האינטראקציה עם הקונים. להרבה אמנים האינטראקציה הזאת קשה, אבל במקרה שלך זה נשמע שזה ממש קשה לך, אז לכי על זה! איפה? נחלת בנימין זה שוק מסוים, קבוע, עם קידום מתמיד של עיריית תל אביב...ואז יש את כל השאר. אם תצליחי להתקבל לשם זה כבר צעד צעולה, אבל זה שונה לגמרי מדוכנים במקומות אחרים. זה לא אומר שאת לא יכולה לנסות- בכל מקום שהיית רוצה להציג גשי למציגים ובקשי את פרטי המפיק, אני בטוחה שיתנו לך וגם תוכלי לשמוע חוות דעת על ההתנהלות של אותו מפיק. שימי לב למקומות שמבטיחים פרסום מסוים אם אכן מתקיים וגם אם מבטיחים שיהיו רק עבודות יד אבל בפועל מוכרים גם מוצרים מסין. בכל מקרה, איפה שלא תבחרי להציג, אל תשכחי להכין כרטיסי ביקור עם קישור לחנות שלך באטסי, זה שיווק מצוין ויכול לחשוף את החנות שלך הלאה. בהצלחה ואל תשכחי לעדכן אותנו מה בחרת ואיך הלך

aroundtheisland

New member
תודה רבה

על המידע והטיפים החשובים. אני כרגע מתארגנת ללכת על זה במקביל לאטסי. אני מאד אוהבת את אטסי, את האווירה שם, הקהילה, הכל, אני רק מרגישה שאני לא מצליחה להחסיף את עצמי מספיק ולהתבלט בים של צלמים סופר מוכשרים שיש שם. אני בהחלט לא מתכוונת לפרוש, רק להרחיב את מקורות ההכנסות שלי, ובאמת קצת חסר לי האינטרקציה עם הלקוחות. בנעוריי עבדתי בהרבה פסטיבלים וירידי עבודות יד ומאד אהבתי את זה. בנוגע למה מי מו בדוכנים בארץ אני עדיין עושה שעיורי בית. אני לא סבורה שדוכן רגיל בקניון מן המנין יגיע לקהל היעד שלי. נראה לי יותר מתאים הכיוון של פסטיבלים, ירידי חוצות וכו', ובמיוחד מרכזי תיירות כמו נחלת בנימין ויפו, כי יש לי ליין שלם שפונה בעיקר לקונים נוצריים. אני בימים אלה גם מפתחת ליין של מוצרים נלווים - כרטיסי ברכה, סימניות וכו' שיהוו נקודת תמחור נוספת שאולי יותר מתאים לעוברים מזדמנים בקניונים ולאלה באטסי שאוהבים את הרעיון של התמונות אבל רוצים לקנות ברמה צנועה יותר. תודה שוב, אמשיך לעדכן :).

לנחלת בנימין יש ועדת קבלה

את צריכה לפנות אליהם ולהגיע לפגישה שבה הם יחליטו אם את מתאימה למקום. אני חושבת שהם דורשים בלעדיות, כלומר שהפריטים שלך לא דומים לשום דבר שמישהו כבר מוכר שם. קחי מאחד המוכרים שם את הפרטים ותבררי מתי יש ראיון כזה. בהצלחה.

aroundtheisland

New member
תודה

ראיתי באתר שלהם שצריך להגיע רק בימים ושעות מסוימים למלא טופס ולהגיש דוגמאות, ואחרי זה הם מחליטים האם להזמין אותך לועדת קבלה. אני כרגע מנסה להחליט מה להביא לדוגמאות, והאם לגשת רק עם הצילומים או לחכות עד שיש לי גם כרטיסי ברכה וסימניות ביד (נראה כמה זמן זה יקח, המטרה שלי זה להגיע לשם כבר בשבוע הבא).

לימיצ

New member
אני הייתי בועדה שלהם לפני 4-5 שנים.

תעשי סיבוב ביריד ותראי מה יש לך להציע שאחרים לא מציעים, זה יכול מאד לעזור. אנחנו באנו אז עם תכשיטים מפימו שאמנם היו שונים וברמה גבוהה מאד, אבל עדיין- כבר היו שם 2 דוכנים של תכשיטי פימו ולא היה לזה מקום.

nbrosh

New member
הכי משתלם - ברחוב דיזינגוף!

בררי איך מקבלים אישור בעיריה

למעלה