מכירות באיביי

fischersimon

New member
מכירות באיביי

שלום, אני עושה את צעדיי הראשונים באיביי. יש לי 2 מוצרים שאני מנסה למכור. המוצרים הם מדהימים אבל אני כמעט ולא מקבל צפיות לדפים שלהם. אשמח לקבל עצות על דרכים לחשוף את המוצרים שלי ליותר אנשים. הלינקים למוצרים שלי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150422964717&ssPageName=STRK:MESELX:IT http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...00213&ssPageName=STRK:MESELX:IT#ht_2136wt_999 אשמח לקבל טיפים, תודה.

offir999

New member
בלי שום קשר למה שרשמת פה , אני אישית

חושב שהמחירי משלוח שלך הם גבוהים מדי

goolgol

New member
כמה דברים

תאור המוצר שלך לא ברור כל כך. אלו בובות מעשי ידיך? אם כן אז למה לא לכתוב בכותרת hand made הגופן של "בתולת הים" מאוד אנמי, קטן ופיזרת את זה לאורך ולרוחב. תאור ה"מכשפה" לא ברור בכלל. זה צילום לא טוב. מחיר משלוח, במיוחד המכשפה- יקר מאוד. על הזול שמו ביד - אז כן ראו אותו. טיפ קטן, אם ידעת את העמלות של איביי, לא שמים על 10 דולר, אלא על 9.99, כי יש הבדל של חצי דולר בינהם ו9.99 נראה יותר טוב... לא נורא - אלו טעויות של מתחילים...

fischersimon

New member
המשך

קודם כל תודה על ההתייחסות. אלו בובות שחברה שלי מכינה. אני בהחלט אציין בכותרת במוצר הבא שלי שזה נעשה בעבודת יד. גם במקרה של הכיתוב של בתולת הים אני מודע לטעות שעשיתי. אך עם זאת, כדי לקרוא את הגופן שבפנים צריך להקליק על המוצר, ובבתולת הים צפו רק שלושה אנשים במשך חמישה ימים כמעט, אני רוצה להעלות את מספר האנשים שצופים במוצר הזה, מה לדעתכם ימשוך יותר הקלקות? לגבי ה9.99 זאת באמת שטות שלי. לגבי מחיר המשלוח היקר יחסית- זה איזשהו ביטוח מבחינתי על מחיר המוצר כשאני נותן אותו במכירה פומבית, כי מוצרים בסדר גודל של המוצרים שלי נמכרים בעשרות לא מועטות ואף מגיעות למאות דולרים.

offir999

New member
אז תעשה ריזרב פרייס של מינימום X דולר....

יותר פשוט

fischersimon

New member
גם אופציה

קראתי על האפשרות הזאת של ריזרב, אבל כמו שלא יכולתי לעשות FIX PRICE עד שקיבלתי 5 תגובות חיוביות לא נראה לי שאני עדיין יכול להשתמש באפשרות של ריזרב, או שאם אני יכול , אשמח אם תתקן אותי אם אני טועה. לפי הבנתי על מחיר משלוח אני לא משלם עמלות לאי ביי כך שזה נראה לי יותר כדאי מבחינתי להעלות את מחיר המשלוח.

panayotiss

New member
אני דווקא מבין אותו

מנסיוני הרב אני יכול לאמר שאנשים יותר סובלניים למחיר משלוח גבוה מאשר למחיר שמור או מחיר מוצר גבוה. מחיר שמור מרתיע יותר מאשר מחיר משלוח גבוהה כשאתה נוקב במחיר משלוח גבוה ומחיר מוצר נמוך יש סיכוי גבוה יותר שישימו ביד מאשר מחיר מוצר גבוה ומשלוח זול. רוב האנשים מקבלים את מחיר המשלוח ששמת כאקסיומה. הם יגידו לך לעשות הנחה על המוצר אבל הם לא יגידו: תעשה לי הנחה במשלוח. אם הם קונים כמה מוצרים הם מניחים שיש מצב להנחה במשלוח.

panayotiss

New member
אתה צריך ללמוד לכתוב כותרות בראש ובראשונה

הכותרת זה מה שצד את הלקוחות שלך במילות החיפוש. כותרת גרועה לא תביא לך לקוחות. חפש מודעות דומות של מוכרים תותחים ותלמד מהם את מילות המפתח החשובות. ראה מודעה של מוכר תותח בתחום חוץ מזה התמונות יפות והבובות מדליקות, כל הכבוד. לגבי תמחור, עם הזמן תסתכל על המתחרים שלך ותלמד לתמחר נכון.

טלי5555

New member
בלי קשר

לתוכן המודעה, מוכר מתחיל עם מעט פידבקים, נדחק לסוף תוצאות החיפוש.

xslf

New member
שם לב- בדף של המכשפה הרבה מהתמונות שבורות

לפחות אצלי (דפדפן כרום על מקינטוש) מצ"ב צילום מסך

fischersimon

New member
תודה על התגובה המושקעת(צילום מסך וכו')

גם אני משתמש בכרום בPC אצלי אני רואה בסדר. יכול להיות שנכנסת בדיוק ברגע שניסיתי לשפר את התמונות הקודמות, אשמח אם תבדוק שוב לראות אם עכשיו בסדר. בכל מקרה אני אנסה לשפר את ה HTML , ממש תודה רבה לכולכם על התגובות. אשמח לעוד הצעות לשיפור.

למעלה