שלום, אני מעוניינת למכור באיביי ב-fixed price. בינתיים מכרתי מוצרים בודדים עליהם עדיין לא קיבלתי ניקוד. אני מקבלת הודעה שאומרת שאני אמורה לקבל ציון מסויים ע"מ לקבל אפשרות למכור ב-fixed price. עצות?
כמות בFIXED PRICE. כשאר יש לך בין 10-14 פידבקים את יכולה לעשות FIXED PRICE רק בשביל מוצר אחד - זאת אומרת, נמכר והמחירה נגמרת. אולם כשיהי לך 15 ומעלה תוכלי לרשום גם כמות - המכירה תיסגר כאשר כל הכמות תקנה או עד סוף הזמן שהוקצב.
יש המון חומר בפורום והרבה שמוכנים לעזור ולייעץ.. קראי בבקשה וישמי לא בהכרח בסדר הזה: 1. קני ספר על איביי... יש כמה.. יש של אסי צור ויש של אלי שמעוני. 2. יש מלא חומר באתר של איביי במדור האוניברסיטה של איביי. 3. תתחילי לקנות כל מיני דברים בסכומים של עד 5 דולר.. כל מוכר יתן לך פידבק וככה צוברים בתחילה. 4. כשאת שולחת משלוח שלך.. ארזי הייטב ולא לשכוח לשים פתקית עם תודה על הרכישה וכו... לבקש לשים פידבק וחמש כוכבים עבור ה DSR. 5. כל קונה שקנה ממך בקשי ממנו לשים לך פידבק לאחר שקיבל את החבילה. אפשר לבקש שוב אחרי כמה ימים עד שבוע.. 6. שימי למכירה דברים קטנים במשלוח חינמי. שימי כאלו שקנית בעצמך או כל מיני פריטים שתקני בחנויות של 2 שקל. מדבקות של ברבי, מחזיקי מפתחות וכו.. אין שום בעיה לצבור 100 פידבקים בחודש פלוס... סבלנות ועקשנות לא יותר מזה... אחרי שיהיו לך כמה עשרות פידבקים חיוביים תראי שיש יותר התעניינות בפריטים שלך. בהצלחה.