מכירות את זה?

• פותח הנושא gcnet
  • פורסם בתאריך

gcnet

New member
מכירות את זה?

שיש לכן שבוע טוב ואתן הכי מאושרות בעולם ופתאום נופל המצברוח אפילו מרגע קטן של לבד, אפילו משיר שמתנגן ברדיו ואז מחשבות מתחילות להיכנס... ומנסים להילחם בזה ולהזכיר לעצמנו כמה אנחנו בעצם מאושרות וכמה בעצם טוב לנו, אבל גם לא טוב... קצת מבולבלת היום, מאוד מאושרת אבל גם מאוד לא

Ofra m

New member
חופשי זה קורה לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

o r i t 2 8

New member
בטח שזה קורה לי...

ולפעמים כשזה קורה לי, אני חושבת שאף אחד לא מבין אותי בעולם הזה.... שגם אם אני אסביר מה עובר עלי.... אין לי אפשרות להיות מדוייקת כי זו תחושה שכזו, של עצב, של בילבול שנופל עליך פתאום.....וכל מיני מחשבות מהעבר... מכירה את ההרגשה ושמחה שאני לא לבד בתחושות האלה.... שסוף סוף יש עוד אנשים כמוני שיכולים להבין מאיפה הדברים באים....

מצבי רוח ועצב

זו תופעה מוכרת אצל אנשים עם רגישות גדולה, יש אפילו הסבר - כל העוסקים במיסטיקה למיניהם טוענים בערך - שזה קשור למזלות, יחד עם הגאות והשפל ומולד הירח משהו כזה. בכל אופן זו תופעה מוכרת ואינך היחידה שמושפעת - את יכולה להיות במצב רוח טוב ובהיי - ואז מתחיל שפל ויש נסיגה של הים וכו'... ויחד איתו נסיגה במצב הרוח ... משהו כזה.

i m a s h e l o

New member
אולי זה בגלל הירח??

לי תמיד נדמה שהירח עושה לי את זה...הוא גורם לתנודות של מצבי הרוח שלי. ואולי לא. אבל מה שבטוח שזה קורה גם לי והרבה יום נפלא

לולי80

New member
אני תמיד חשבתי שיש לי פיצול אישיות

בגלל הדבר הזה... זה די משעשע... לפעמים... (במבט מפוכח מהצד כמובן... באותו רגע זה ממש לא...) המהירות שבא המצב רוח משתנה לא להאמין לפעמים... וכל שטות יכולה לשנות אותו.... שיחליט כבר...

למעלה