מכירות את זה

Clueless Maiden

New member
מכירות את זה

שהטלפון מצלצל, פעם אחרי פעם, ותמיד יש את השניה הזאת לפני שאתן רואות מי זה, שבה אתן רואות בראש שלכן את השם שלו על המסך של הטלפון, ואז אתן מסתכלות ורואות שזה לא הוא, ומרוב אכזבה עולה לכן גוש ענק בגרון ובא לכן לבכות? :\ זה קרה איזה 5 פעמים בדקה האחרונה. ואם זה לא מוכר לכן, אז זה לגיטימי שאני רגישה היום, כי אני הורמונלית ובמחזור!

OgaliO

New member
מכירה, ובמחזור. מנחם../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif

חרא של ימים המחזור הזה. אבל זה עובר. תחשבי על זה שזה אומר שאת פוריה
ענק!

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo24.gif מכירה מקרוב

ותקופת המחזור כמו שאמרו מעליי ממש מגעילה. אני תמיד מסתגרת בחדר בזמן הזה ויוצאת רק במצבים שלא יכולה להסתדר אחרת.

PrincessDanny

New member
../images/Emo45.gif

אני שונאת את העולם במחזור, אני יכולה לשרוף כל מי שרק מסתכל עליי. יש לי מזל שזה לא יותר מ3-4 ימים

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo6.gif

חחחח כן גם אני ככה ולמזלי זה תמיד יוצא באמצע השבוע (אז אין מצב שהחייל יחזור ואני במחזור
)

BaaaaaRi

New member
חחחחח

לא יודעת מה ניסגר עם המחזור שלכם.. אבל שאני במחזור אני לא עצבנית, מבואסת, רוצה לרצוח את העולם חחחח.. אצלי זה סבבה.. חוץ מששיש טיפטופים חחחח...

Clueless Maiden

New member
איזה כיף לך.

ז"א, באופן כללי, אני לא בנאדם עצבני. אני כמעט אף פעם לא צועקת או כועסת. אבל כשאני במחזור, אני טרוריסטית, במיוחד למשפחה שלי. אנשים צריכים להזהר ממני, ובא לי לרצוח כל נפש חיה שרק נקלעת בדרכי.

devilz

New member
../images/Emo45.gif

גם אני ככה.. עכשיו.... לפני שהתחלתי לקחת גלולות
הייתי דכאונית משו במחזור.. אנשים ממש דאגו לי

Conviction

New member
מכירה את זה עם SMSים.. אח, זה נוראי.

עם שיחות אין לי את הבעיה הזאת, כי יש לו צלצול משלו
מקדימה תרופה למכה. כל כך הרבה פעמים קרה שקיבלתי הודעות מאנשים אחרים, וציפיתי לראות את השם שלו על המסך והתאכזבתי כשזה לא קרה..

אוייש באסאמאסים זה פשוט נוראי!

כשהוא מתקשר יש לו צלצול משלו:p אבל כשאני מקבלת אסאמאס אני ישר קופצת לקרוא ומתה שזה יהיה הוא=\

לעזאזל, כן.

בעיקרון יש לו צלצול משלו, אבל בביה"ס הוא כל הזמן על שקט ככה שכל פעם שהפלאפון רוטט אני ישר מקווה שזה הוא... אבל זה קורה בעיקר עם סמסים, למרות שבפלאפון הקודם שלי הייתה אופציה להגדיר צליל מיוחד לסמס (גיליתי עכשיו שגם בחדש יש, אני הולכת למצוא לו צלצול נחמד
)

TOkioHOTel2

New member
שונאת את זה כל כך!

ועוד יותר שונאת שכשזה כן הוא , זה שיחה סתמית כזות..

למעלה