מכירות את הדילמה?

מכירות את הדילמה?

לצערי הטיפול האחרון הסתיים בהריון כימי, הפסקתי תמיכה... המכשפה מראה את סימניה הקרבים ומתחזקים... הגב התחתון רותח ושלא נדבר על הבטן , בטח עוד מעט יתחילו ההקרנות לרגליים הולך להיות שמח הלילה
תמיד אני נתקלת בדילמה, מתי להתחיל לקחת כדורים/ טיפות/ נרות וגם באיזה מינונים. כמעט שנה מאז האבחנה ואני עדיין לא יודעת איך להתנהג עם כל הקטע הזה. בדר"כ יש שיפור רק כשאני מכניסה 2 נרות נקסין ביחד. 2 בוקר+ 2 ערב, זה לא מוגזם? דרך אגב, היום יש לבעלי יום הולדת, בקושי יש לי כוח לחייך לכיוונו, מזל שהוא יודע שאני מתה עליו...

פיצ 50

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

יקירה, עצוב לי לשמוע שההריון לא הצליח ועצוב לי עוד יותר שאת הולכת לסבול....
שולחת לך
והרבה כוח...... לא יודעת לומר לך לגבי הנרות, לי הם לא עזרו בשיט וזה כל אחת והגוף שלה...רצוי להתייעץ.....או שזו ההנחיה שקיבלת אז זה בסדר... לגבי הבעלים שלנו: אם הם לא היו יודעים שאנחנו מאוהבות בהם, כנראה שהם לא היו נשארים.....
מלא מזל טוב......
ותחגגו אחרי שה
תלך..... אני בטוחה שתפצי אותו....
תרגישי טוב יקירה.....

דפי 30

New member
אוף מכירה גם מכירה...

אני קיבלתי טיפ פה מהבנות לא לדחות את לקיחת המשכך הראשון ועדיין יש קול פנימי שאומר "רגע... אולי כדאי לחכות עוד קצת..." ואין סיבה בעצם... לי מאוד עוזר טרמדקס, גיליתי אותו לאחרונה וליומיים הראשונים של המחזור יחד עם נר וולטרן אחרי ארבע שעות זה נפלא אבל לפני שיקפצו עלי משמרות הצניעות של הפורום (ובצדק) אני אגיד לך להתייעץ עם רופא כי באמת שלמרות שאנחנו כמעט, אנחנו לא מוסמכות... לצערי אני ממשיכה עם נרות הוולטרן (שניים ביום) כבר שבועיים... לא להיט בכלל אבל בגלל הפרוגינובה הזונה אין לי ברירה, ריסקה אותי... אני מה זה איתך בלב, אין לך מושג עד כמה... יאללה שיעבור מהר ותעשו חיים ביחד ותחגגו כמו שצריך ויהיה שלום...

galim29

New member
בטח שמכירה אותה

אני בעד לפני שמתחיל הכאב הגדול. לפעמים זה עוזר ומקטין את עוצמת הכאבים. לא לחכות עד שכואב ששום דבר לא עוזר. אמלי, כשה הקרין לרגליים כבר הייתי בשלב שהייתי דבוקה לרצפה לאחר שספרתי את כל הבלטות בבית. אל תגיעי לשם יקירתי. ואם המשככים לא עוזרים או שאת לוקחת יותר מדי (גם זה קורה כשמפסיקים לספור) אז אולי לקבוע תור למרפאת כאב בתל השומר? את יכולה לקבוע תור דרך מרכז האנדו'. פז שלנו כתבה על ההשפעה של נרות על הקיבה (לא טובה במיוחד) אז הייתי נזהרת עם זה ובטח ובטח מקווה שלא על קיבה ריקה (בכלל כל משכך כאבים שהוא לא על קיבה ריקה). מאחלת לך לימים של שקט.... ובעלך יחכה בסבלנות עד שתוכלי לעשות יותר מרק לחייך. לא סתם הוא איתך. גברי האנדו' מיוחדים במינם ויודעים שהאנדואית שלהם שווה את הכול. ויהיו ימים טובים יותר.
מזל טוב לבעלך.

רווית04

New member
..

מכירה את הדילמה הזאת גם. אבל הרופאת כאבים שלי אמרה לי לא לתת לעצמי לחכות עם דילמות כאלה וישירות להקדים את התרופה למכה מה שנקרא ולקחת מראש מינון קל ואז לאט לאט אם יש צורך בלהגדיל אותו. כמובן שאת מכירה את הגוף שלך ויודעת איזה המלצה קיבלת וכמה אז תשימי לב לשינויים איך הגוף שלך מגיב בהתאם שתצטרכי לדווח על כך לרופאים שלך. מקווה שתרגישי טוב. מזל טוב שיהיה!

זואילי

New member
הו יה..

רק שזו כבר לא דילמה בשבילי. אם אני מרגישה אפילו חלקיק כאב, מתחילה בתידלוק. גם אם זה כאב גב, או כאב ראש, או הס מלהגיד כאב של ווסת. אבל הולכת על המינורי, כי זה ממש בהתחלה. בד"כ שם זה מסתיים.
אם זה מתגבר, אז פונה לארסנל של דולברג... ואז היה כלא היה. אני ממש לא חושבת פעמיים בעניין הזה. אחרי שמתרגלים לתקופות יפות של שקט מכאבים, אני לא יכולה לדמיין את עצמי עם הכאבים של פעם. טוק טו יו. וברכות ליום הולדתו

נשמות טובות...

לשמחתי אני כבר לקראת סיום.... הקשבתי להמלצתכן.... והתחלתי במיידית עם נרות, האמת היא שהפעם הכאבים היו פחות חזקים. אולי מצאתי את השיטה.... למרות שזה פשוט סיוט... לדחוף אותם ל.... דפי, הרגת אותי, "פרוגינובה זונה". האמת היא שאת צודקת... ואסטרופם הוא "בן של .....". בנתיים מעבירה את הימים, ממש מחכה כבר להתחיל את הטיפול הבא, מרגישה שהזמן נמרח ולא מתקדמים לשום מקום. מתנחמת בכך שביום ד' אנחנו פוגשים את הרופא עם העיניים הכי יפות שיש...ומקבלים פרוטוקול לטיפול הבא. תודה לכן על התמיכה. חיבוקים ונשיקות קוקי.

דפי 30

New member
קוקי את כזאת חמודה...

איך את נמנעת מלכתוב תחת וזונה... בא לי לחבק אותך! מעניין אותי מה הפרוטוקול שלך. תעדני אותי אם בא לך... ואת חייבת לכתוב לי במסר מי הרופא שלך? עכשיו זה כבר ברמת הרכילות כאילו... סקרנית למי יש כאלה עיניים מהממות פלוס... נשיקות ושבוע טובבבב!!! שמחה שאת בטוב!

למעלה