מכירה ראשונה?

wiimaster666

New member
מכירה ראשונה?

מכרתי 4 פריטים בסכום כולל של13$ אם שווה לי לשלוח בדואר רשום או בדואר לא רשום ?

זהר12

New member
בגדול, התשובה צריכה להיות נגזרת של תמחור שלך

אם תמחרת זאת אז יש לך שולי רווח ואם לא אז, לא. התשובות להאם לשלוח רשום בסכום זה שונות ממוכר למוכר וממוצר למוצר, אז אין תשובה חד משמעית (בהנחה ואכן תמחרת). נקודתית לשאלה שלך, מאחר וזוהי המכירה הראשונה שלך ואתה מבקש מידת ביטחון לקבלת המוצר סביר להניח שאתה תצא בהפסד אם תשלח ברשום אך זה שווה את השיעור. אז לדעתי התשובה במקרה זה היא חיובית. בהצלחה.

ozitex

New member
שווה מסיבה אחת

אתה מוכר חדש ואתה חייב לוודא שהלקוח מקבל את המוצר, גם אם זה יעלה לך. לו היית מוכר עם מאות פידבקים הייתי אומר לך לא לשלוח רשום למוצרים ששווים פחות מ- 50$.

offir999

New member
אני אומר שלא, גם אם תספק מספר מעקב לפייפאל

הם יזכו את הלקוח אז מה זה משנה כבר?

ozitex

New member
מה זה קשור?

כשאתה שולח רשום הודאות שהמוצר יגיע ליעדו גבוה כי המסירה אישית כנגד חתימה. אם המוצר לא נמסר הוא פשוט מוחזר לשולחו. אז, אתה הולך עד לצד הרחוק ביות , כלורמ לכך שהקונה הוא או רמאי ויתכחש לקבלת מוצר שהוא עצמו חתם על קבלתו? הרי האחוז המכריע של המשלוחים מגיע ליעדו אז, מה הרעיון של להתעסק עם אחוז אחד של משלוחים שהולכים לאיבוד? זה שאתה מראש שולח רשום מקטין את הסיכוי שבכלל תגיע לדיספיוט מראש ולכן אתה , לדעתי טועה בגדול בגישה שלך.

offir999

New member
לא ממש , ואני אומר את זה מניסיון עם פייפאל

הקקות האלה וסליחה על הביטוי אבל אין לי מילה אחרת לתאר אותם. גם כאשר הצגתי מספר מעקב שהיה רשום שזה הגיע ליעד המבוקש זה עדיין לא סיפק אותם והם החליטו לזכות את הקונה ולא , זה לא שכולם רמאים , אבל יש מספיק שמנסים לעקוץ אז אני אומר כבר בשביל מה להשקיע ברשום אם זה לא נותן לי כלום במידה ויש בעיה?

ozitex

New member
אתה סוטה מהעיקר

אני מדבר על משלוח דרך הדואר. כידוע לך, שהו השלב הראשוני והוא מקדים בהרבה את שלב הדיספיוט אליו רצוי מאוד לא להגיע. עכשיו, איך נמנעים מדיספיוט? עושים קודם כל הכל על מנת שהלקוח יקבל את ההזמנה שלו ואם עושים את זה נכון, הסיכוי לדיספיוט קטן משמעותית. עכשיו, אם אתה מתכוון להמשיך להתמקד בכל האנרגיות שלך בענייני פייפל והדיספיוטים, כנראה שאתה תבלה את מרבית זמנך בעניין. אני רוצה להזכיר לך שהאנרגיות שלך מוגבלות ויתרה מזו, ההתעסקות וחוסר ההתעלמות מעניין הדיספיוטים תגרום לך לשקוע בעניין הזה עד שזה יצא לך מכל החורים ואז, אם זה עדיין לא קרה, תאבד את כל החשק לעסוק במשחר אלקטרוני.

למעלה