מכירה / קנייה

Symbolic

New member
מכירה / קנייה

למכירה מצילות במצב מצויין : היי הט זילדג'יאן קאסטום איי 13 קראש זילדג'יאן איי מדיום ט'ין 18 רייד זילדג'יאן פרי-אייג'ד לייט ג'אז רייד 20" וסנייר מיוחד במידו ואיכותי ללא פשרות : מאפקס אוריון טרדישיונל 14/6.5. הסנייר היה שייך למתופף אלי בן שושן, הוזמן על ידו ממאפקס קאסטום מייד, ויש גם את שמו על הסנייר. הסנייר מגיע עם קייס קשיח מרופד ברמה הכי גבוהה שיש. מחירים הוגנים מאוד, אגב אני מירושלים. 0544-419062 או במסרים

kfirshap

New member
מחפש\מכירה\קניה

מחפש: ZILDJIAN avedis 10' splash גימור טרדישינל (למרות שזה לא מה שמשנה) למכירה: דאבל פדל (מדהים! תאמינו לי יצא לי לנגן עליו... שווה לבדוק) יאמאה dfp 885 דגם שדייב וואקל משתמש בו באחד הדיוידים שלו... המוצר בן 6 שנים, אבל מטופל... אני אישית עם המוכר (המורה שלי) עשינו לו לפני שבוע ניקוי ושימון... החיסרון היחיד - הוא מגיע בלי קייס....(למרות שאם תדברו איתו הוא גם יסביר לכם איך לקמבן אקייס בסביבות ה-100 שקל זה יוצא.. שאתם מכינים) בכל מקרה כל הסיפור הוא 800 שקל כולה... זה חייל והוא גר בנצרת עילית - אהוד - 0525417599 להחלפה: טמטם 13' מאקפס מארס עם עור תחתון מפקס ועור עליון עם קרע קטן בשכבה העליונה, קיצר כדאי להחליף לא חובה... רמו אמבסדור (נדמה לי שזה אמבסדור) בן כמה שנים במצב סבבה... כל מי שצריך שיצור איתי קשר... נמצא כבר על מה להחליף כמו כן מחליף פדאל של yamaha professional model עם פלקסיבל, האמת היא הוא מתאים - או למתחילים, שהוא באמת, שירת אותי שנה ולימד אותי המון בנזונה של פדל למתחילים.. או לאימון של הרגל למי שלא רוצה להוציא ת'פדאל כשהוא מתאמן על פד לרגל. 4 מצבים לגובה הביטר, קפיץ חדש שוב, תציעו.... אני פתוח להחלפות

musician39

New member
מעוניין לקנות מערכת פרל אקספורט

EX - - צבע כחול כהה. עם פדים וכסא. תודה

BlacK LiOr

New member
מעוניין בטרייד על

SABIAN hh ride 21 עבודת יד מתאימה מאוד לרוק\מטאל מעוניין להחליף ברייד יותר ג'אזית- צליל בהיר יותר . למסרים...

פקו2

New member
תופים בגדלים חריגים....../images/Emo123.gif

מבחר מערכות בגדלים מיוחדים !!!! לדוגמה: בייס דראם 22X20!!!!, 20X20 ..... כרגע הנחות מיוחדות מאד.... לפרטים להתקשר ולבקש את ברגר:03-6292114

JohnLF

New member
למכירה!

קראש 16' של פייסט, דגם אלפא. רייד 20' ש פייסט, דגם 302. ועוד כל מיני דברים
שתי המצילות במצב מ-צ-ו-י-ן. מחירים נוחים מאדד... יום טוב

למעלה