מכירה פומבית !!!!!!

lev27

New member
מכירה פומבית !!!!!!

לאור יציאת העונה הראשונה של בבילון 5 ל-DVD,אני מציע למכירה את אוסף פרקי בבילון 5 שלי ! מה יש בחבילה : * 33 דיסקים שעליהם צרובים 110 פרקי בבילון 5 מסודרים בסדר כרונולוגי !! * פרק מספר 0,שהוא הקדמה לכל הסדרה וגם פרק מאוד נדיר ! * 5 חמשת סרטי בבילון 5,כולל אגדת הסיירים ! * לכל דיסק יש עטיפה שעליה כתוב : מספר העונה ושמות הפרקים שנמצאים על אותו דיסק ומספר הפרק בעונה. * דיסק עם פס הקול המדהים של הסדרה.(אפילו טרקים קיצוניים חייבים להודות בזה) ** איכות הפרקים היא בינונית-גבוהה. ** איכות הסאונד של הפרקים גבוהה. ** אם ברשותכם כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה,אתם יכולים לראות את הפרקים על מסך גדול ! *** הערה להנהלת תפוז-לא מדובר בשום פנים ואופן במכירה פומבית אמיתית.אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו מתעניין באוסף וכמה הוא מוכן להציע עליו.***

lev27

New member
אני חייב להזהיר אותכם

האוסף יימכר רק אם אני אדע בוודאות שוורנר שיחררו את שאר העונות ל-DVD.אני לא מתכוון למכור את האוסף ואז להשאר רק עם העונה הראשונה. בקשר למחיר,לא חשבתי עליו.כמה לפי דעתכם שווה אוסף שכזה ?

Chakotay

New member
אני מקווה שלא יותר מידי

תן מספר ונראה ודבר איתי ב icq

Esmena

New member
מעוניינת מעט , בעיקר בבונסים

תן מיספר וניראה:)

lev27

New member
כאן,בפורום...

אני רוצה לנהל מכירה פומבית של ממש,לא לדבר איתכם אחד אחד דרך ה-ICQ.מאחר ואני בן אדם הגוון,אני נתתי לכם לקבוע מחיר התחלתי ואם הוא מקובל עליי נתחיל ממנו. השאלה הבאה מופנת לכולם : גם אלו שלא מעוניינים באוסף,כמה לפי דעתכם האוסף הזה שווה ?

lev27

New member
130 ש"ח

רק על הדיסקים שילמתי 84 ש"ח... למישהו יש מושג כיצד נעשה את ההחלפה ? אני גר באשדוד,איפה אתם ?

למעלה