מכירה לחנויות

KassShuli

New member
מכירה לחנויות

קיבלתי היום במייל של אטסי מכתב מבחורה בעלת בוטיק בארה"ב, היא התעניינה בשתי תיקי קלאץ חדשים שהוספתי לחנות, ושאלה אם אני מוכרת ושולחת לארה"ב.
היא הוסיפה קישור לאתר של הבוטיק וקישור לתמונות של הבוטיק, והסבירה שהם מחפשים לקנות כמות קטנה של 10-15 תיקים.

מה אתן אומרות, יש פה משהיא שמוכרת לחנויות? איך זה עובד? מה כדאי לשאול אותה או להגיד לה?
אני כמובן אדרוש שתקנה את התיקים ואני אשלח לה, אבל האם נהוג לתת הנחה בגלל הכמות (אם היא תבקש)?

המון תודה :)

החנות שלי:
http://www.etsy.com/shop/KassShuli

Efratul

New member
זה תלוי

נהוג לתת הנחה על קניה של כמות, אבל זה תלוי בך ובעלויות שלך וכמה את יכולה להרשות לעצמך לעשות הנחה...
תשאלי אותה בדיוק כמה היא רוצה מכל תיק ואז תחשבי כמה הנחה את יכולה לתת לה. אני הייתי נותנת בסביבות 30 אחוז הנחה על כמות כזאת וכותבת שמעל 30 יחידות למשל תהיה הנחה נוספת...

בכל מקרה, אחרי שתסכמו מה היא רוצה בדיוק ותסכימו על המחיר - תכיני לה ליסטינג במיוחד עם סך הכל המחיר ורק אחרי שהיא תשלם תשלחי לה את התיקים...

אליי פנו כמה פעמים עם הצעות כאלה מחנויות בארה"ב, אבל לא יצא מזה כלום... אז קחי בחשבון שזה גם יכול לקרות... אני זוכרת שהתלבטתי לגבי המחיר וכבר תכננתי הכל ובסוף לא שמעתי מהם שוב...

בהצלחה!

nbrosh

New member
וואו, העבודה שלך מאד יפה.

אני, באופן אישי הייתי נפטרת מהפפיונים.. מקלקל את הנקיון של העיצוב.

Efratul

New member
היא חזרה אליך?

מעניין אותי מה כתבת לה ואם באמת היא קנתה ממך בסוף...

בדיוק פנתה אליי מישהי בעלת בוטיק באיטליה שביקשה שאתן לה מחיר לכמות של ארנקים שהיא רוצה למכור בבוטיק שלה. אני מחכה שהיא תבצע את הקנייה....

KassShuli

New member
כן היא חזרה אליי עכשיו

היא רוצה לקנות תיק אחד, לראות איכות ואז תזמין כמות.

כתבתי לה שאתן לה בין 5-15 תיקים 25% אחוז הנחה ומעל 30 30%. בעיקרון יש לי מספיק עור רק ל-10 תיקים, כך שיידעתי אותה שאם היא תרצה יותר זה יהיה מעור דומה אבל לא זהה.

בהצלחה עם איטליה!

Efratul

New member
תודה

ובהצלחה גם לך

זה שהיא קונה תיק אחד עכשיו זה כבר מעולה...

למעלה