מכירה חיסול

שלגיה ו7

New member
מכירה חיסול

חנות SKY שבכפר רות נסגרת ובימים האלה הם מוכרים את כל הסחורה שבחנות בחצי מחיר. הייתי שם ביום ה' וגם ביום ו'(להחליף כמה דברים שקניתי ביום ה'
), והמקום היה מפוצץ בקונים. למעם האמת, המחירים שם לא "מציאה" , ועל חלק מהמוצרים הם העלו את המחיר.

הייתי בסקאי...../images/Emo31.gif

עובדים על אנשים...ואנשים אשכרה מאמינים.... הם מפרסמים שיש 50 אחוז הנחה. בפועל המחירים כל כך יקרים, שאחרי ההנחה זה מתקרב למחרים שך רמי לוי, או למחירי מבצע של ההיפר נטו.למשל נייר טואלט 60 ש"ח
. מי קונה במחיר כזה? אז אחרי המבצע זה יורד למחיר רגיל שבסופר.אמרתי להם שלא פלא שהם סוגרים...כי אם כאלה מחירים בוודאי שאף אחד לא בא לקנות... אבל בלי קשר, זה מאוד עצוב שחנויות נסגרות אחת אחרי השניה...בקצב מטורף. זה אומר משהו על המצב שלנו פה... אני עובדת בחנות{במודיעין סנטר} ובהחלט מרגישים את "המצב".לא פשוט!

שלגיה ו7

New member
המחירים שלהם היו

באמת שווים(על חלק מהמוצרים), אבל הם העלו אותם לפני מכירת חיסול.

yoyo10

New member
המחירים שם יקרים בטרוף

זה החנות הכי יקרה כרגע באיזור באתי כי חשבתי שתיהיה מחירת חיסול אבל התברר שזה יותר יקר אפילו מהסופר פראם מה הם חושבים שאנשים טיפשים????????????

נכון!

נסעתי במיוחד והמחירים היו יקרים. הרגשתי ממש טיפשה שטרחתי. בקיצור, חבל על השמן. עדיף לקנות במקום מוכר שיש בו מבצע ושאורך חיי המדף של המוצר ידוע

Ice Age

New member
בהחלט חבל על השמן ../images/Emo8.gif

האמת, דווקא היו שם דברים עם מחיר קצת יותר יקר מבד"כ, אבל בחצי מחיר זה יצא משתלם! למשל - חבילות טישו קטנות בשקל לחבילה.

למעלה