מכירה ב C470 יותר מ- 550

יקינתון

New member
מכירה ב C470 יותר מ- 550

יחידות. מישהו ראה עסקה נגדית (מרווח? לדצמבר?) תודה

Avi 120

New member
או שמישהו החליט לבדוק את עומק הכיס

של ה'גוליבר' הזה, או שהוא עצמו עשה מה שעשה מהסיבות שלו ועכשיו כשכולם השלימו עם מעשיו הוא מכה לצד השני. אני חושב שהנקודה החשובה ביותר היא התנהגות שאר המדדים שמראה שיש מוכרים ברמות האלו והשאלה היא מה כוחה של האופטימיות (שהעלתה את המדד מהבוקר) אל מול מוכרי המניות.

shabif

New member
תיקון טכני זמני

נראה כי אנו נמצאים בתיקון טכני זמני של 33% . המחזורים התכווצו לכדיי חצי ממה שהיה בעליות, סימן חיובי ביותר. במידה ויפרוץ את הגבוה היומי (+1.5%) במחזור גבוה אזיי השוק עשוי לעבור את ה-479 היום.

cohen g

New member
כתבה מעניינת באנליסט

דריכות בשוק המעו"ף לנוכח הערכות פעילים כי צפויה פקיעת אופציות מעו"ף סוערת במיוחד ביום חמישי הקרוב. בימים האחרונים מסתובבת בקרב פעילי מעו"ף שמועה על שחקן מעו"ף פרטי, שפועל בהיקפים גדולים מאוד בשוק, כשהוא חשוף לגמרי בפוזיציית לונג על המעו"ף. הערכות שהגיעו אלינו מדברות גם על שיתוף פעולה של אותו שחקן עם קרן גידור בריטית גדולה, וגם על כך שגופים מקומיים גדולים הצטרפו לפוזיציה של אותו שחקן. אביחי מזור מנכ"ל חברת גידורים מכיר את ההערכות האלה. "יש שחקן גדול שפועל בלונג על השוק, ואני לא רואה שחקן רציני שעומד מולו בפוזיציה הפוכה. מה שבטוח הוא שאנו עומדים בפני פקיעה מעניינת במיוחד", אומר מזור, "ההערכות הן כי כמות נכס הבסיס שבידי השחקנים נעה בין 1.1-1.4 מיליארד שקל - שזו כמות גדולה מהרגיל, ומה שמגביר את המתח היא העובדה שכמעט לא ראינו גלגולי חוזים עד עכשיו, מפני שהחוזה של דצמבר פסימי בכ-90 שקל מהחוזה הנוכחי". מדברי מזור עולה כי אם תמשיך המגמה של גלגול בהיקפים נמוכים יחסית הרי שבפקיעה יצטבר לחץ גדול כלפי מטה. "בפקיעה הקודמת נזרקו לשוק 730 מיליון שקל, ולמרות שאותו שחקן שאוסף לאחרונה סחורה היה שם כדי לקלוט אותה, הסתיימה הפקיעה בירידה של כחצי אחוז", מסביר מזור שמביע גם ספק ביכולתו של אותו שחקן להמשיך ולקלוט סחורה לאור הכמויות שהוא כבר מחזיק בידיו. זיו פניני מהחברה המרכזית, מצטרף להערכות שכמות נכס הבסיס, המוחזקת בידי שחקני הארביטראז' ושחקני הפוזיציה שנמצאים בלונג על השוק, גבוהה מהרגיל. "גלגולים גדולים של חוזים עוד לא ראינו, אבל את ההתחלה של גלגולי החוזים אפשר לראות כבר היום", אומר פניני, שמעריך כי קיים רצון לגלגל את החוזים לדצמבר, למרות החוזה הפסימי שמשתקף לעומת החוזה הנוכחי, ולדעתו עוד נראה גלגולים שיילכו ויגברו עד הפקיעה. "הפקיעה האחרונה הוכיחה שגם לאחר גלגול נכס בהיקפים נמוכים היה מי שאסף סחורה ביום הפקיעה" אומר פניני שטוען כי החוזה הפסימי נובע מהטייה טכנית הקשורה בשיעור ריבית נמוך יותר בנוסחת החוזה ומצפי לחלוקת דיווידנדים של חברות מעו"ף כמו בנק הפועלים שמטים למטה את גובה החוזה

יקינתון

New member
בדר"כ אחרי מכירות כאלה גדולות אופ'

במקרה זה קולים, השוק הולך לכוון הנגדי. לכן לדעתי לפחות היום בשעות הקרובות נראה ירידות.

shabif

New member
מה המשמעויות ?

מה המשמעויות האפשריות לסיטואציה הנ"ל??

e t g a r

New member
גלגול חוזים...

אשמח אם מישהו יסביר מהו גלגול חוזים, כיצד הוא מתבצע וכיצד ניתן לאתר פעולה זו.

shabif

New member
מה ניתן להבין ?האם זה נכון?

עפ"י הכתבה נראה שאותו גוף מחזיק ים של קולים ויש לו אינטרס רק בכיוון אחד. לכותבים זה לא אמור להפריע כי הם מכוסים בנכס הבסיס. ההפרעה היחידה שעשויה להיות היא שבפקיעה ישפך כל נכס הבסיס והשאלה באיזה שער יהיו מוכנים לקלוטו. מה שחסר -מה המשמעות של פרסום כזה? או שאין משמעות.

העיקרון נכון.

חודש שלם יש כאן גוף שקונה קולים. חודש שלם אופטימיות בחוזים שמכניסה ארביטראז'רים לשוק ,מ460-479. כולנו מחכים לראות אם יהיה גילגול,או קליטת סחורה. לנתון האחרון משמעות חזקה. השוק ממשיך/ימשיך לעבוד כמו שהיה אמור להיות גם לפני כן. מה שעורר את העיתונות והחשדות היא התנהגות השוק ביום ה',שפשוט לא ירד בשל שחקני האופציות. את הנתונים שפירסמו היום,אני כותב עליהם כבר יותר משבועיים. דוביד...."האינטרס שלהם לא מובן לי,המועד שלהם לא מובן לי,ואולי הם רוצים לשדר שהכיוון הוא למעלה,כי הם עצמם בכיוון למעלה,ולא כל כך הולך להם כמו שהם מצפים". מילים נוספות?

כל הזמן יש קונים בקולים, והסיסטם של

משדר כל היום 1+

resident

New member
קבל קישור למה שכתבתי אצל השכנים

אבל אני לא בטוח שאני צודק בכל דבריי, וגם נפלו טעויות קלות. אשמח אם מישהו מהחברים פה יאשר את דבריי

why are they telling us all that?

according to the-marker, there are 2 options : 1. the Body that is keeping the market up wants everyone to know he is so strong, he can buy everything, and he is indeed supporting the MAOF for a few days now. 2. The other players want everyone to know this player has no chance to buy all the shares they will sell on thursday so people will sell it already today and will add to the presure on the "Body" It is actually like saying : look, the market is going down BIG TIME !! From what I know, the papers always know last.

למעלה