מכירה אישית - עזרה !

nimrodakar

New member
מכירה אישית - עזרה !

שלום לכולם אשמח לשמוע מה דעתכם על הנושא : יש לי הרבה לקוחות שרוצים ממני את המוצר ופונים אלי בפרטי שהם רוצה בצבע כזה ובצע כזה העניין הוא שאני צריך לעשות להם מכירה מיוחדת עבור המוצרים הללו , הכוונה שלוקח סגרנו על מחיר וצבעים אני פותח עברו BIN עם ה TITLE במיוחד בשבילו למשל : sell for user blablabla העניין הוא שהלקוחות אחרים לא מעניין אותם מה כתוב בכותרת ומה כתוב בליסטינג נכנסים ל BIN "האישי" שהכנתי ללקוח ספציפי ולא מעניין אותם הם לוחצים על BIN ומשלמים ( בעיות של עשירים יש לי... ) , העניין הוא שלאיביי אין שום דרך למכור פריט ספציפי למוכר ספציפי בלבד בלי התערבות של אנשים אחרים בקניה. יש לכם אולי עוד דרכים יצירתיות לבצע כאלו מכירות ? חשבתי לבקש את המייל שלהם ופשוט לשלוח להם INVOICE של פייפל אני חושב שברגע שאני סוגר דיל עם לקוח שהתכתב איתי במסרים של איביי ואני מציע לו שיתן לי את המייל ואני אשלח לו INVOICE אני עובר על חוקי אייביי , כאילו משתמש במסרים וסוגר את העסקה בפייפל , האם פעולה זאת תגרום לי לבעיות עם איביי? אשמח להצעות רבות - יש הרבה אנשים יצירתיים בפורם !!!

ozitex

New member
ובכן

אלו באמת צרות של עשירים. מה אתה כן יכול לעשות? ראשית, אם זהו מוצר בתחום האופנה אתה יכול להשתמש במה שקרוי VARIATIONS- זהו כלי חדש יחסית של איביי באמצעותו אתה יכול להגדיר בליסט את אפשרויות הצבעים, המידות ופרמטרים נוספים. הלקוח פשוט מסמן בתהליך הרכישה את הצבע והמידה המתאימה לו והרי לך רכישה מותאמת. אם אתה שואל בקשר למחיר, אתה יכול להשאיר את סעיף דמי המשלוח ריק, לציין בליסט עצמו שהמחיר הוא X ועל פי הסיכום עם הלקוח לציין בחשבונית לחיוב את עלות המשלוח ובכך להביא לידי ביטוי את ההנחה שאתה נותן, אם בכלל. ג ם אם תוסיף את עלות המשלוח בליסט בסעיף המשלוח והוא יופיע בחשבונית, תמיד תוכל לשלוח חשבונית חדשה דרך פייפל ובה מחירים אחרים מאלו שצויינו בליסט המקורי. אם המוצר אינו בתחום המאפשר שימוש באופציה זו, אין הרבה אפשרויות אחרות אלא לעשות את הרכישה און ליין- כלומר, ברגע שאתה מצליח להתכתב במסרים עם קונה פוטנציאלי, אתה בונה לו מכירת CUSTOM, מיועדת רק לו ומוודא שהוא נמצא און ליין בזמן נתון על מנת שרק הוא יבצע את הקנייה. אין סבירות גבוהה שברגע נתון יארבו למוצר שלך חוץ מאותו לקוח, עוד קונים מורעבים..

nimrodakar

New member
המשך...

תודה על העצה הראשונה , העניין הוא שאני בונה מכירה מותאמת אישית לפי בקשת הלקוח עם מחיר וכמות ומשנה את ה TITLE , אנשים ממש קופצים עלי וקונים את זה ומשלמים זה לא מעניין אותם שזה למישהו אחר... ככה שהסבירות במיקרים שלי היא 50% שזה קורה . מה בקשר לשאלה שלי האם כדי לשלוח פשוט REQUEST MONEY ישירות מפייפל לאחר שלקוח פנה אלי ורצה דיל אישי , האם זה נגד חוקים של איביי? יעשו בעיות גם אם לקוח מבקש אישית שאני ישלח לו INVOICE לפייפל והוא ישלם?

ozitex

New member
רכישה דרך פייפל

היא חוקית לחלוטין. אתה יכול לשלוח חשבונית ללקוח עבור GOODS. אין שום בעיה עם זה.

nimrodakar

New member
השאלה אם זה חוקי ל...

האם זה חוקי לסגור עסקה דרך המסרים של איביי ושלוח בקשה של GOODS לאחר שאני מקבל את המייל של הלקוח ולא לסגור את העסקה דרך איביי?

illiami

New member
מכירה אישית

אפשר לפתוח עמוד מכירה ליום אחד בלבד, ולהעלות אותו לזירה אחרת, וליידע את הקונה איפה שמת אותו.... זירה הכי לא מבוקשת....

nimrodakar

New member
גם אפשרות אבל העמלות רבות יותר שם...

מחכה לתשובה לגבי השאלה שלי של פייפל...

nimrodakar

New member
Ozitex אני חייב להיות בטוח ש...

אני חייב להיות בטוח שסגירת עסקה ע"י שליחת GOODS בפייפל אחרי שהשתמשתי במסרים של איביי היא חוקית ושאני לא יקבל אזהרה שאני מבצע עסקאות בעזרת המסרים של איביי וסוגר את העסקאות במקום אחר (פייפל) כי ככה הם מפסידים עמלה על מכירה באיביי...

ozitex

New member
מכירה מחוץ לאיביי

לאחר שנעשה קשר דרך איביי היא בניגוד לתקנון איביי.

nimrodakar

New member
אוקיי אז עלינו על בעיה רצינית באיביי...

לא ניתן לבצע מכירה מותאמת ללקוח כמו לדוגמא ב SECOND CHANCE שרק הלקוח שמקבל את ההודעה על הזדמנות שניהיה יוכל לקנות ...

ozitex

New member
../images/Emo13.gif תשמע...

עלינו..ירדנו..עלינו וירדנו שוב על איביי ובעיותיה..נו באמת.. אתה הצלחת להעלות חיוך על פני....
וברצינות, אם יש לך מוצר שאורבים לו אינספור קונים ולא ישנים בלילה, מחכים רק שתעלה אותו למכירה אני לא כל כך מבין את מדיניות המכירה שלך. אם זהו מוצר כל כך מבוקש אתה יכול לקבוע עליו מחיר, להעלות אותו למכירה בתנאים שלך !!! אין לך שום סיבה לעשות CUSTOM SALE !!! מי שירצה יקנה ומי שלא אז לא. אני לא מאמין שאתה לא יכול להעלות CUSTOM SALE מותאם ללקוח מסויים ולא לבצע מכירה רק בגלל שבכל פעם שאתה עושה כך מישהו אחר קונה אותו. תסלח לי, אבל המצב שאתה מתאר אינו ריאלי. אני כבר עשיתי אינספור מכירות כאלה ומעולם לא קרה שמישהו אחר רכש במקום הלקוח המיועד. עצה מסחרית- אם יש לך מוצר פלאי שכזה אל תעשה חשבון לשום לקוח , אל תקבע מחיר מותאם ללקוח, פשוט מכור בתנאים ובמחיר שלך וזה הכל. תאמין לי שאין לך מה להתעסק עם באג כזה או אחר של איביי. השקע את האנרגיות שלך בעסק שלך. בהצלחה.

panayotiss

New member
לא מבין מה הבעיה כאן

צור מודעה שהכותרת שלה היא custom sale for john בתוך המודעה לא כותב כלום ואפילו לא שם תמונה. עכשיו איך אחרים יחטפו את המוצר אם הם לא יודעים אפילו מה אתה מוכר. אם אתה רוצה בכל זאת להראות לג'ון איך ייראה המוצר שהוא מקבל תפנה אותו למודעה זהה במחיר של מיליון דולר + immediate payment , שם אף אחד לא יילחץ על BIN ואם כן הסתדרת בחיים .

nimrodakar

New member
ל Ozi and panayotiss

תודה רבה על העצות המעולות, אני אשתמש בהם. שיהיה לכם שבוע טוב !

למעלה