מכינה...

NIVIVIN

New member
מכינה...

היי, צריך עזרה לגביי בחירת מכינה(השאיפה להתקבל לשנקר - צורפותכשיטים) הייתי, ראיתי, התבלבלבלבלבלתי, כלכך הרבה מכינות ... יש את ארטי שהיה נחמד, והבינתחומי גם והכי התחברתי לדרורלי(לא יודע למה, אמוציונלאית משהו ההרגשה) *אין לי שום אינדיקציה למה לשים לב, כולן מדברות על כיתות לימוד קטנות, תמיכה לאורך כל הדרך עד קבלה, מחיר זהה ונוחות הגעה(מבחינתי). בתודה מראש, ניבי.

אם את רוצה להתקבל לשנקר תעשי מכינה בשנקר הכי

טוב, כי הם מכוונים לבחינות שלהם.

דנהד23

New member
מכינה בשנקר

אני לא מבינה משהו אחד. אני עשיתי השנה מכינה לעיצוב אופנה בשנקר. מתוך המכינה 8 בנות ניגשו למבחנים. מתוך זה 4 בנות עברו את השלב הראשון ומתוך זה רק בחורה אחת התקבלה (עם רקע מטורף באיורי אופנה) אני לא מבינה למה הם פוגעים ככה בעצמם.. שמתוך המכינה שלהם יהיו סיכויי הצלחה כל כך נמוכים.. חוץ מזה אני עוד מנסה להבין את ההגיון בזה שלא התקבלתי אחרי הראיון שהיה לי.. הלך מעולה הם כמעט לא שאלו אותי כלום על עצמי והתמקדו בעיקר באחד הדגמים שלי על איך הקומפוזיציה יצאה לי כל כך טוב ומאיפה זה הגיע וכו'... ואני עדיין מנסה להבין למה לא קיבלו אותי.. בקיצור אני ממורמרת..ומיואשת.. בקשר למכינה... המכינה טובה מאוד להכנה למבחנים (לפחות באופנה) לא לצפות שיצא ממנה תיק עבודות...בהצלחה

למעלה