מכיות טירונים

caffe barad

New member
מכיות טירונים

אני יודעת שכבר שאלו הרבה פעמים, אבל אף פעם לא מצאתי תשובה ישירה. יש מישהו שיכול לספר לי איך בדיוק הולך הקורס של מכיות טירונים בזרוע היבשה וקצת על התפקיד עצמו ביותר פירוט ממה שכתוב במנילה? תודה

caffe barad

New member
לא....

יש לי עוד זמן עד הגיוס אני פשוט רוצה לדעת. אני לא מבינה אף אחד פה לא יכול לענות לי?

lenii

New member
מה משאני יודעת..

אני מתגייסת לתפקיד הזה יום חמישי הקרוב. כעקרון אני לא יודעת הכי הרבה על התפקיד אבל אני הנה כמה דברים שנתנו על התפקיד שהייתי במיונים: תפקידך יהיה לקלוט חיילים החל מיומם הראשון בצבא לחנוך אותם להקנות להם ערכים, ללמד אותם מקצועיות צבאית בתחומי הנשק האב"כ השדאות עזרה ראשונה ובעיקר ללוות אותם בהתהלך הסתגלות למערכת הצבאית. הקורס מתקיים בג'וליס (זה מה שכתוב.. זה יכול להתשנות ) ומשכו כחמישה חודשיים. את עושה טירונות 03. זה מה שהם רושמים לפי מה שחברות שלי סיפרו לי אז זה תפקיד קשה ושוחק אבל הוא שווה את זה. וזה כל מה שאני יכולה להגיד ...מקווה שעזרתי קצת

caffe barad

New member
תודה אבל

יש מישהי שעברה כבר את התפקיד והקורס ויכולה לספר לי?

אם את רוצה...

יש לנו קומונה למתגייסות 25/9.. ויש שם הודעה שרשמתי אחרי שמישהי ענתה לי על הרבה שאלות... ואיחדתי את זה להודעה אחת... זה תחת ההגדרה כמה דברים.... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=10605&smsMsg= (תעתיקי ותדביקי את הלינק..) ואם את מתגייסת ב 25.9 את גם מוזמנת להכיר אותנו... יום טוב!!

נסי בפורום סדירים

יש בטוח כאלה שמשרתות כמכיות ויוכלו לתת לך אינפורמציה. כאן הרוב לפני גיוס

למעלה