מכיוון ש..

Sandro

New member
מכיוון ש..

אני הולך לנהל שרת חדש בקרוב, הלימודים - עבודות ומבחנים, ועוד סיבות אישיות.. אני מאוד יתקשה לעבוד על הסקריפט בשבועיים הקרובים.. ובכלל כנראה גם להשתתף בפורום..

havlaz

New member
../images/Emo45.gif

ובחייאת, בלי להתנשא, אם אני מוצא זמן להגיע לפורום, כולם יכולים למצוא. ומי שמכיר אותי יודע טוב מאוד למה

ReactoRx

New member
באתי לומר את אותו הדבר

מאתמול בערב אני מנהל בפועל רשת חדשה, שנולדה מתוך אנדרלייף. מכיוון שאין לנו איש תחזוקה, אני משמש גם כמנהל טכני. אין לי זמן ב-כ-ל-ל, במיוחד בגלל הבעיות של ספק השאללים sPD. מצטער. אם תרצו, אני ישלח לכם את מה שבניתי עד כה ב- AutoCIJ. עמכם הסליחה.

havlaz

New member
רגע רגע

אבל אתה מנהל 2 פורמים, עובד ב2 עיתונים, בונה 3 אתרים בו זמנית, מנהל רשת IRC, דובר מועצת תלמידים, פעיל מועצת נוער ונוער לנוער? שאני יביןןןן

חחחחחחחחחחח ../images/Emo16.gif

סרב לא עושים צרות? כי סרב החליטו לא למכור יותר למשתמשים ישראלים... וזה מעצבן...
ניר

havlaz

New member
וואלה?

איזה החלטה תמוהה. שיורידו את העמוד עברית באתר שלהם

בהצלחה....../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif

גם כמו ששמתם לב אני נעלמתי ביומיים האחרונים
... לימודים...
אני אבל חושב דווקא שאני אוכל להיות פה, לא הרבה, אבל עדיין... בהצלחה בשרת ובלימודים!
ניר

פIלי

New member
BEAT THIS

אני אוטואופ ב 2 ערוצים, אוטו חצי בעוד 2, יש לי עבודה באנגלית ומתמתיקה שלא עשיתי בחנוכה, ואם זה לא מספיק, יצא דיסק של המורדים ואחותי שרה את השירים שם כל הזמן. אה כן, ויש לי שיעורים בהיסטוריה, שלא לדבר על זה שאני צריך לנשום כל הזמן, ולבנות לסנדרו את ה MP3... (שעדיין לא התקדמתי בו מחנוכה... לימודים לימודים...)

havlaz

New member
ואווו

ממש עסוק. סיפרתי לכם שהיום סיימתי את העבודה שלי לחנוכה? 63 שאלות על חצי ספר בראשית? (שאר הספר בפסח). יצא 15 עמודי WORD בפונט 12. היום היה במתמטיקה מבחן, מחר אנגלית, יום רביעי בוחן באנגלית, יום שישי הסטוריה, יום ראשון מדעי המחשב, ויום רביעי שוב מבחן באנגלית

ReactoRx

New member
גם לי יש חיים קשים!

אני מנהל רשת IRC...! אה כן, ואני לומד מב"ר! ... נכון! אני בונה אתרים בזמני החופשי! ו... טוב
אני לא כל כך עסוק כמו שזה נראה, אבל גם לי יש חיים קשים...

פIלי

New member
הא!

שלא תגידו שאני לא עסוק - אני הולך לאילת ביום שישי! כי לאבא שלי יש כנס! ואתם עוד מתלוננים... אגב איציק תבוא לבקר...

Mr Boggy Man

New member
חיחיחי לי יש שיטה איך לעשות את החיי

החיים קלים. לא לעשות שיעורי בית. זה קצת קשה וצריך להתאמן על זה, אבל אם יודעים לתמרן את הזמן נכון יוצא שלא תעשו יותר מפעם פעמיים שלוש שיעורי בית בשנה ויהיה לכם ממוצע של 98 (כמוני...). זוהי שיטה דיי קשה שדורשת הרבה אילתורים ומורים נחמדים...בקיצר....not for everyone בכל אופן, יש גם לי שיטה איך להפוך עבודה שאמורה להיות 60 עמודים ל10 עמודים (יחס של 6 ל1)....גם שיטה דיי קשה אבל אחרי שמתרגלים יודעים איך לעשות את זה. השיטה הזאת היא בעיקר צריך לזכור הרבה פרטים מהחיים ואז לשלב אותם באופן כה יצירתי. דוגמא: את עבודת השורשים שלי עשיתי ב17 דפים (בעוד ששאר כיתת החרשנים שלי עשו ב50-60 - ואני לא צוחק! אני הייתי הילד עם הכי מעט דפים שיש לו בעבודה, ועוד לא דפים מלאים - ועוד קראו חלק מהעבודה שלי בכיתה בשביל לתת השראה לחלק מהתלמידים, אמא שלי הדפיסה ונתנה לכל החברות שלה, והמורה שלי העבירה את העבודה שלי בין המורות בחדר מורים)

havlaz

New member
א.

מכיתה ד´ אני לא עושה שיעורי בית. ב. את העבודה הייתי חייב, לחץ של הורים&הנהלה, להתחיל לעשות משהו. כמו כן בשאלות בתנ"ך אין מה לספר את סיפור הסבתא.

../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

אני דווקא עושה שיעורי בית. בכיתה ו´ ו-ז´ היו הרבה פעמים שעשיתי בהפסקה, השנה לא עשיתי שיעורים עד עכשיו בערך הממ... שלוש פעמים נראה לי
. ומחר יש לי מבחן במתמטיקה
. (וביום ראשון להגיש 2 עבודות שעדיין לא התחלתי, ועוד כל מני דברים שאני לא זוכר)
ניר

Mr Boggy Man

New member
אז איך אתם כל כך עסוקים?

לי יש עודף זמן אחר הצהריים....התחלתי לבנות לאנשים אתרים...אתם קולטים מזה? אני, בונה, למישהו אתר, בלי שהוא משלם לי!!!!! לפחות 30 שניות ירידה...זה המינימום לדף הבית...אבל אני בונה לו את זה בחינם...רק בשביל משהו שלא כל כך הבנתי שנקרא קרדיט.... אני משועמם רצח...אין לי מה לעשות....החברים שלי אומרים לי "תפסיק להתקשר אילנו, אנחנו לא באים אילך!!!" בטלפון כל הזמן...אין לי מה לעשות...

תגיד תודה שיש לך זמן! ../images/Emo16.gif

אגב, המבחן במתמטיקה היה די קל... רק אני חושש שהתבלבלתי קצת בתוצאות של כמה תרגילים.. אני מקווה שהמורה לא תוריד על זה הרבה נקודות
.
ניר

פIלי

New member
בלי המורה לאנגלית

גם לי היה הרבה זמן... אבל מה לעשות, השרלילה חייבת לתת לנו עבודה *כל* שבוע...

Mr Boggy Man

New member
מצאתי!!! אני יודע איך יש לי יותר זמ

זמן! א. גם לנו נותנים עבודה כל שבוע...ולא רק באנגלית ב. לנו יש יום חופש בשבוע, כך שיוצא לי להכין את העבודות ביום הזה ובשאר הימים...לא! חיחיחיחיחי

למעלה